Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești repede 5 kg?

Dacă mai ai încă 5 kg să slăbești, mai ales înainte de vară! Iată câteva metode de slăbire simple, dar eficiente, pe care îți va plăcea să le încerci. Cum să slăbești repede 5 kg nu mai este o problemă atât de mare.

În primul rând, este necesar să îți amintești că, atunci când intenționezi să slăbești, este esențial să consulți un nutriționist care îți poate asigura pierderea în greutate sănătoasă. Fără a-ți compromite metabolismul și sănătatea.

În plus, este clar că nu este recomandat să slăbești rapid. Da, te-am momit puțin cu titlul articolului. Dar să fim sinceri: dacă dorești să slăbești cel mai bine este să o faci lent, sănătos. Și cu cele mai puține restricții posibile pentru a evita efectele negative. Idealul este, desigur, să ai un regim alimentar echilibrat pe tot parcursul anului pentru a avea o greutate cât mai stabilă. Pentru că odată cu vârsta, slăbitul devine din ce în ce mai complicat. Nu te amăgi cu diete de slăbit ușor. Pentru că fără sport regulat și un regim alimentar sănătos nu e posibil să atingi rezultate durabile.

Cum să slăbești rapid 5 kg: dormi suficient

Somnul are un impact semnificativ asupra pierderii în greutate. Somnul suficient îți permite să ai un ceas biologic bun, necesar pentru buna funcționare a corpului tău, și care va putea elimina mai bine grăsimile și arde calorii.

Cum să slăbești repede 5 kg: alimente de consumat

Nu e un secret că cheia pentru a pierde în greutate este o alimentație bună. Cu toate acestea, trebuie să știi ce să mănânci ca să slăbești pentru a pierde în greutate fără a afecta sănătatea. Anumite alimente sunt necesare în viața de zi cu zi pentru a furniza substanțele nutritive de care are nevoie corpul nostru. Fiind în același timp sărac în grăsimi.

Vreau să slăbesc repede! Ei bine, prin stocarea de proteine ​​slabe, legume, amidon glicemic scăzut și fructe. Vei mânca de exemplu curcan sau pui zilnic la micul dejun și somon la cină. Pentru a le oferi mușchilor tăi toți nutrienții de care au nevoie pentru a se dezvolta. Vom favoriza cerealele integrale, leguminoasele sau cartofii dulci pe farfuriile tale pentru a evita ciuguliturile mici legate de pofte. În cele din urmă, fructele și legumele trebuie consumate fără a te priva, pentru a beneficia de nutrienții lor, mai puține calorii.

Cum să slăbești repede 5 kg: obiceiuri de adoptat

În timp ce un regim alimentar sănătos este esențial, nu este singurul obicei pe care să-l adopți ca să slăbești rapid 5 kilograme. În afară de a practica regulat sportul, dormind bine, hidratându-ne corect sau chiar eliminând zahărul din viața de zi cu zi, sunt suficiente pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Când vrei să slăbești, este important ca corpul tău să fie reglat corespunzător. Un ceas biologic bun permite funcționarea corectă a corpului, care va putea elimina mai bine grăsimile și arde caloriile. Pentru aceasta, stabilește orele specifice pentru mese și, mai presus de toate: dormi suficient. Pe internet circulă o sumedenie de diete de slăbit 1 kg pe zi care te pot duce în eroare.

Vezi mai jos și explicația de ce așa tip de dietă nu este adevărată și foarte periculoasă.

Vrei să slăbești 1 kg pe zi?

Somnul are un impact semnificativ asupra pierderii în greutate. De asemenea, nu trebuie neglijată hidratarea. Consumul unei cantități suficiente de apă pe zi permite corpului tău să elimine impuritățile și ajută la formarea unui abdomen plat.

Zahărul alb este cel mai rău dușman al tău când încerci să slăbești. Interzicerea acestuia și înlocuirea acestuia cu mai mult zahăr natural este, prin urmare, un pas extrem de recomandat pentru a pierde rapid 5 kg.

De asemenea, este important să ne răsfățăm sistemul digestiv. A avea un tranzit bun este important pentru pierderea în greutate. Acest lucru previne balonarea și favorizează eliminarea grăsimilor. Dacă livrarea de mâncare a fost rutina ta zilnică, acum îți sufleci mânecile pentru că din acest moment bucătarul tău vei fi tu. Cel mai bun mod de a slăbi eficient este să pregătești propriile mese. Astfel, suntem siguri de ceea ce mâncăm și evităm alimentele proaste care sunt prea grase.

În cele din urmă, partea noastră preferată: momentele de plăcere. Pentru ca organismul nostru să nu se simtă lipsit de mâncarea “bună” (proastă) pe care o iubim atât de mult să o mâncăm, este esențial să ne oferim din când în când puțină plăcere. Pe lângă faptul că ne împiedică corpul să depoziteze grăsime în rezervă, îmbunătățește și moralul și previne sentimentele de frustrare.

În mediul online există multe informații greșite care îți promit rezultate uimitoare cu o cură de slăbire rapidă 10 kg într-o săptămână. Adevărul este că în așa mod faci și mai rău corpului tău. O scădere rapidă nu este deloc sănătoasă și te poți confrunta cu probleme grave.

Aici poți afla cum poți Scăpa până la 5 kg din greutate și 5 cm din talie în doar 21 de zile

Citește și articolul: Rețete naturale de slăbit – pregătește-te de vară!

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!