Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești sănătos, ușor și fără diete drastice? Află secretul Iuliei Sommer din Fitness Mama

Iulia Sommer – Un exemplu de perseverență și determinare în proiectul Fitness Mama

În cadrul comunității noastre, ne mândrim cu multe femei puternice și muncitoare, care și-au dedicat timpul și eforturile pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și a-și atinge obiectivele propuse. Astăzi vă povestim istoria fantastică a Iuliei Sommer, o participantă remarcabilă din proiectul Fitness Mama, care a parcurs numeroase Maratoane și a slăbit cu 14 kilograme în toată această perioadă.

Iulia are 33 de ani și locuiește în Germania cu cei doi copii. După ce a născut, Iulia a început să se simtă din ce în ce mai puțin în formă și mai puțin mulțumită de aspectul său fizic. A decis să-și înceapă schimbarea cu ajutorul unui Sprint Gratuit de 5 zile, iar de atunci Fitness Mama face parte din viața ei de zi cu zi. 

Istoria Iuliei Sommer

Iulia a devenit parte a comunității Fitness Mama în anul 2020 și spune că s-a identificat din prima cu Ina Kishlaru. Nu a stat mult pe gânduri și a început primul ei Maraton, iar mai apoi și-a achiziționat și un Abonament Anual. A fost motivată din prima, știa exact ce-și dorește să obțină și a muncit zi de zi pentru a-și atinge obiectivele propuse.

”Pozele au fost un șoc pentru mine când le-am făcut. Mi-am dat seama că nu îmi place cum arăt, eu nu voiam altcineva să mă placă, eu îmi doream ca eu și familia mea să mă vadă într-o formă bună, iar Maratoanele mi-au demonstrat că orice schimbare este posibilă”, a povestit Iulia

Antrenamentele fizice și alimentația sănătoasă a fost cheia succesului pentru a-și îmbunătăți performanța și pentru a-și atinge obiectivele propuse. Ea a început să mănânce mai sănătos și să evite alimentele procesate și bogate în calorii. Acest lucru a dus la o pierdere în greutate de 14 kilograme, care a fost o realizare enormă pentru ea.

”Mă simțeam ca un balon gata să explodeze, nu mă simțeam bine în hainele mele. Am început primul Maraton cu 65 de kilograme și am reușit să dau jos 14 kilograme în toată această perioadă. Acum sunt la etapa în care mă mențin și mă bucur de corpul frumos la care am reușit să ajung”, a spus Iulia

 

Schimbările pe plan emoțional

Iulia a descoperit că antrenamentele și participarea la Maratoane au adus multe beneficii pentru ea și pe partea emoțională. A devenit mai puternică și mai încrezătoare în sine și a reușit să-și depășească limitele.

Pentru Iulia, participarea în proiectul Fitness Mama este o experiență incredibilă, care îi oferă sprijinul și motivația de care avea nevoie. Ea a descoperit femei minunate din comunitate cu care comunică zi de zi și își împărtășesc experiențele și își oferă sprijinul reciproc.

”Mă simt energică, mă simt vioaie, mă simt plină de viață. Acum pot alerga cu copii prin grădină, nu am probleme de respirație, nu am dificultăți să ridic scările, ceea ce era o mare problemă înainte. Sunt ca o căprioară de 23 de ani, nu de 33!”, a povestit fericită Iulia

 

Schimbarea de garderobă

Datorită Maratoanelor, Iulia a reușit să slăbească și să își modifice întreaga garderobă. Ea a fost foarte entuziasmată să poată purta haine noi și să se simtă bine în pielea ei. Schimbarea de garderobă a fost o recompensă pentru toată munca depusă și a fost o sursă de motivare suplimentară pentru a continua să se antreneze și să își mențină greutatea.

 

”Diferența la haine a fost în 2 sau chiar 3 mărimi la unele. Am avut o rochie care tare îmi plăcea, dar îmi era mică și tare eram supărată. După ce am trecut mai multe Maratoane am decis să revin la ea, dar deja îmi era mare. Am foarte multe piese pe care le-am modificat deja după noile mele forme și asta tare mă bucură”, a spus Iulia

 

 

Iulia Sommer este un exemplu de succes în programul Fitness Mama și o sursă de inspirație pentru toate femeile care vor să devină mai sănătoase și mai în formă. Prin munca și angajamentul său, ea a reușit să slăbească și să se simtă mai bine în pielea ei. 

Dacă și voi doriți un rezultat frumos precum cel al Iuliei, începeți acum și nu lăsați mâinile jos, pentru că orice efort depus va fi cu siguranță recompensat cu rezultate pozitive.