Blog Fitnessmama.ro

Diete rapide și eficiente fără pastile

Hey, hey. Dacă ai mai fost aici cu noi, probabil că nu odată ai citit despre slăbiri rapide versus slăbiri sănătoase. O slăbire rapidă se referă cam la -1 kg în zi pentru unii. Slăbirea sănătoasă este -1kg pe săptămână, asta în cazul unei alimentații sănătoase și sport. Cauți diete de slăbit rapide și eficiente?

Fetelor, fiecare organism este un univers aparte, pe care dacă nu-l înțelegi, ai cam puține șanse să poți supraviețui în armonie. Diete eficiente de slăbit și rapide? Da, ești liberă să le urmezi, până la urmă ești o persoană matură dar, specialiștii îți pot spune  ce se va întâmpla după. Vei adăuga la loc. Renunță la ideea de minus un kilogram în zi. Este mai mult decât deplasat. Dacă totuși vrei să știi ce înseamnă diete eficiente de slăbit rapid, îți zic!

-este alimenație echilibrată
-este sport
-este evitarea stresului
-este consumul adecvat de apă

și mai sunt mulți, mulți factori.

De ce oamenii decurg la pastile pentru a slăbi sau la diete de slăbit rapide și eficiente?

Până la urmă este legat de firea omenească să ajungi complexat din cauza kilogramelor în plus. Nu doar femeile dar și bărbații recurg la pastile pentru a slăbi chiar dacă numărul femeilor este considerabil mai mare. Această acțiune vine din dorința de a căuta diete de slăbit rapide dar și lipsă de motivație.

Noi îndemnăm pe toți să aleagă diete de slăbit rapide și eficiente fără pastile. De ce? Pentru că vă veți da seama ce înseamnă un eșec total!

Știai că…

Conform statisticilor, marea majoritate a femeilor care au ales să slăbească cu pastile, chiar dacă au slăbit, nu au reușit să se mențină după aceea. Ba chiar, acestea au adăugat dublu. Plus că astăzi, pe piață poți găsi o varietate enormă de pastile iar majoritatea oamenilor își iau țeapă. Este o chestie doar de marketing și vânzări.

La fel, mulți s-au plâns că au suferit de efecte secundare ca amețeli, stări de vomă.

Mai sunt persoane care se lasă amăgiți de faptul că pastilele se categorizează ca diete de slăbit rapide, dar ajung la o stare care poate fi numită auto-discomfort.

Tipurile de corp și importanța acestora

Am spus mai sus că fiecare organism este un univers aparte. Corpurile noastre la fel ca și felul de gândire spre exemplu, are unicitatea lui. Dacă azi îți spun cum am slăbit, nu înseamnă că mâine o să poți face același lucru, prin aceași metodă, poate avem corpuri diferite.

Există 3 tipuri de corp: ectomorf, endomorf și mezomorf. Știind care este al tău, poți să te alimentezi extracorect. Crede-mă să-ți cunoști corpul, este un mare plus. Nu numai că o să înțelegi  ce alimente sunt benefice pentru tine, dar și ce exerciții te prind mai bine. Ține aici un articol despre tipurile de corp.

Diete de slăbit rapide și eficiente – Trebuie să consultăm sau nu un nutriționist?

Când ești în căutare de diete de slăbit eficiente și rapide, un nutriționist poate fi colacul tău de salvare. Este complicat să începi singură o schimbare. Mai ales când vorbim despre ceva care ține de sănătate. Apelând la un nutriționist, poți primi cele mai utile sfaturi cu putință.

Acest lucru nu înseamnă că este ceva obligatoriu. Dacă înveți să te cunoști și ești o persoană atentă la detalii cât și la ceea ce înveți, poți să o faci singură.

De ce este bine să folosim un calculator de calorii în diete de slăbit rapide și eficiente?

Un calculator de calorii adesea este cel mai bun îndrumator când slăbești dar mai ales când începi un regim echilibrat. Acesta te ajută să nu consumi maximum de calorii în zi dar și poți foarte bine reduce caloriile, mai ales când știi câte ai consumat.

Evident că nu o să umbli cu un asemenea calculator după tine întreaga viață dar în timp dezvolți o abilitate de a te descurca și fără el.

Nu uita că poți slăbi sănătos, doar ignorând dietele stricte și produse care încearcă să-ți fure banii dar nu au ca scop să te ajute cu adevărat.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!