Blog Fitnessmama.ro

Cura de slăbire eficientă și sănătoasă

Cura de slăbire eficientă este cea care te ajută să slăbești rapid în scurt timp. Dacă ești în căutarea unei diete de slăbire eficientă și rapidă, cel mai bine este să nu te arunci în luptă cu prima dietă pe care o găsești.

Cura de slăbire eficientă

Ți-am pregătit 3 diete de slăbit dacă te grăbești să fii în formă vara asta. Sunt rapide, eficiente, ușor de urmat și, uneori, puțin stricte. Cele mai rigide, evident, nu durează mult și asigură rezultate excelente în ceea ce privește greutatea.

Înainte de a descoperi care sunt cele 3 cure de slăbire rapidă și eficientă merită, de asemenea, să ne amintim câteva sfaturi. Care te-ar putea ajuta, chiar dacă nu urmezi deloc o dietă.

O modalitate de a pierde în greutate într-un mod sănătos și echilibrat este, de fapt, accelerarea metabolismului prin anumite alimente. Știi că nu toate alimentele sunt procesate și digerate în același mod, există unele care stimulează digestia, regenerarea și metabolismul și ele sunt cele pe care ar trebui să le mănânci din plin. O slăbire eficientă și rapidă înseamnă să introduci în mediul tău merele, spanac, chia, nuci, kiwi, fructe de pădure, lămâi, piper iute, ghimbir.

Dieta cu lămâie: cura de slăbire eficientă

Prima dietă de slăbit pe care ți-o recomandăm este dieta cu lămâie. Evident, include o utilizare largă a sucului de lămâie. Acesta poate fi utilizat diluat în apă caldă sau în orice rețetă, ca condiment. Profitând de proprietățile sale de purificare și drenare. Este o dietă rigidă și eficientă, care te face să slăbești într-un timp scurt și care nu trebuie continuată pentru perioade lungi de timp.

 

lămâie

Include o primă fază de 3 zile, în care se urmărește în primul rând purificarea organismului ca într-o dietă de detoxifiere și o fază de 7 zile. Cu un meniu conceput să te facă să slăbești cel puțin 3 kilograme într-o săptămână. Pe lângă lămâie, aceasta implică utilizarea a puține alimente slabe. Precum pește, carne albă, legume, fructe (în special roșii) și nuci (migdale). După 7 zile și pentru a nu recâștiga kilogramele pierdute, este indicat să urmezi o dietă echilibrată cu sfatul unui nutriționist.

Dieta fără gluten: la revedere pâine și paste pentru un abdomen plat perfect

Dieta fără gluten, după cum îți poți imagina, elimină toate alimentele bogate în această substanță. Inclusiv carbohidrații (în principal pâine și paste). Eliminarea glucidelor rafinate și a zaharurilor este deja un pas minunat pentru a pierde în greutate și pentru a obține un stomac plat. Glutenul a fost interzis de la mese nu numai de persoanele intolerante. Adică de cei care suferă de boala celiacă, ci și de cei care caută o modalitate rapidă de a slăbi găsind alternative nutritive la carbohidrați.

Această dietă propune, de fapt, utilizarea unor derivați din făină alternativă la grâu, cum ar fi făina de orez sau de m. Pe lângă utilizarea orezului (perfect pentru că nu conține gluten) sau a quinoa. Rezultatele sunt vizibile: scădere în greutate, senzație sporită de ușurință, stomac mai plat și coapse mai subțiri! În ciuda eficienței sale, însă, nu este chiar o dietă de slăbit. Chiar dacă are acest efect, ci un remediu conceput pentru cei care nu digeră glutenul.

Dieta de tip sanguin: Mănâncă și slăbește în funcție de grupa de sânge

Dieta grupelor de sânge este adaptată la caracteristicile fiecărei grupe de sânge. Recomandând alimente diferite în funcție de diferitele grupuri din care fac parte și promițând pierderea eficientă în greutate. Cei care aparțin grupei de sânge 0, de exemplu, ar trebui să favorizeze carnea roșie și legumele, adoptând și trucuri pentru a slăbi rapid. Cum ar fi practicarea unui sport de rezistență. Fiecare grupă de sânge are caracteristici foarte specifice. Pentru care se recomandă anumite alimente și un tip de sport de făcut. Pe lângă scăderea în greutate, scopul dietei grupelor de sânge este de a obține o anumită bunăstare generală. Satisfăcând nevoile dictate de grupa de sânge.

Citește și – Dieta sigură și rapidă de slăbit

Ia aminte că cura de slăbire eficientă nu poate fi găsită pe forum. Înainte să iei decizia de a urma o anumită cură de slăbire, verifică starea ta de sănătate, consultă-te cu un medic sau nutriționist. O cură de slăbire eficientă poate fi accesată pe un forum. Atunci când îți cunoști bine corpul și să nu treci dintr-o extremă în alta.

Dacă ideile noastre ți-au prins bine, împărtășește-le și cu prietenele tale.