Blog Fitnessmama.ro

Cura de slăbire rapidă cu apă caldă

Cura de slăbire rapidă cu apă caldă te poate ajuta pentru a te relaxa și a slăbi. Pe de altă parte, un șir de probleme precum oboseală, stres, anxietate, exces de calorii, alimente prea grase și prea dulci, dezechilibru hormonal, sedentarism, activitate fizică încetinită, digestie perturbată – toate acestea fac ca grăsimea să se adune și să facă burta umflată.

Apa este esențială pentru sănătatea noastră. Este necesar să bei mai mult de 1,5 L pe zi, indiferent dacă dorești sau nu să slăbești. Dar poate fi, în același timp, un element eficient în eliminarea supraponderalității. Află cum apa fierbinte poate accelera pierderea în greutate și pierderea burții.

Beneficiile în cura de slăbire rapidă cu apă caldă

Consumul regulat de apă caldă sau călduță înainte de micul dejun ajută organismul să elibereze toxine.

Apa caldă are un efect purificator și facilitează „spălarea” gastro-intestinală.

Este un remediu ieftin, simplu, eficient, fără efecte secundare care, dacă îl bei înainte de fiecare masă, și mai ales dimineața pe stomacul gol, te va face să pierzi grăsimea de la burtă.

Adu apa la fierbere timp de 3 minute, las-o să se răcească și bea apă caldă sau călduță.

Nu trebuie să te aștepți la o slăbire rapidă cu apă, dar te vei simți mult mai bine garantat.

Cura de slăbire rapidă cu apă caldă și pierderea în greutate

Într-adevăr, consumul regulat de apă caldă, înainte de micul dejun, ajută organismul să se detoxifice și să elimine toxinele. Are un efect de purificare și facilitează „spălarea” gastro-intestinală. Apa fierbinte ajută la descompunerea alimentelor și accelerează metabolismul, ceea ce permite corpului să ardă mai multe grăsimi.

Pentru a pierde grăsimea din burtă, apa fierbinte spală sistemul digestiv, îl eliberează de impurități, cum ar fi toxinele, și începe metabolismul. Pentru un efect dublu, strânge lămâia în cana cu apă caldă! Acest aliment ajută apoi la stimularea organismului, a metabolismului și la arderea grăsimilor. De fapt, acest truc îi va da băuturii un gust de lămâie.

Cura de slăbire rapidă cu apă nu te poate ajuta dacă ai un mod de viață nesănătos.

Iată cum să bei apă caldă ca să te poată ajuta să slăbești

Cura de slăbire rapidă cu apă caldă

Este recomandabil să bei o cană cu apă caldă dimineața pe stomacul gol pentru a reporni ușor corpul și a-l curăța atunci când nu a fost încă hrănit. De asemenea, este recomandabil să o bei după mese pentru digestie. Și, după efort fizic pentru a accelera pierderea în greutate.

Apa caldă singură nu te face să slăbești în sine: pe de altă parte, ajută la susținerea sănătoasă a reechilibrării alimentelor, în timp ce purifică corpul. Ajutându-l să contracareze retenția de apă și facilitează digestia. Ajută la schimbarea obiceiurilor alimentare proaste și ajută la găsirea sațietății sănătoase. Cel mai bun dintre toate, poate deveni un adevărat ritual distractiv, care nu va genera nici o vină și nici o greutate suplimentară pe cântar.

Beneficiul real al apei calde este efectul de suprimare a apetitului. Uneori simțim nevoia să gustăm fără să ne fie foame, ceea ce ne îngrașă inevitabil, deoarece gustările sunt extrem de bogate în calorii. Așadar, strategia potrivită este să ai o ceașcă bună de apă caldă alături mereu.

De semenea poți face un ceai pentru slăbire rapidă, de exemplu ceai verde.

Cura de slăbire rapidă cu apă caldă: avantaje și dezavantaje?

Consumul de apă caldă poate avea un avantaj: favorizează reținerea fluidelor și ajută la reținerea apei în organism. Apa caldă are, prin urmare, un efect anti-constipație, mai ales dacă este consumată la trezire. Apa caldă poate fi benefică și pentru persoanele care transpiră mult. Pe de altă parte, nu este recomandat persoanelor care suferă de hipertensiune și edem. În plus, trebuie să fii foarte atentă, să nu consumi deja prea multă zilnic. Nu ar trebui să bei apă continuu, ci după anumite limite. Trebuie să înțelegi că nu există nici o dietă cu apă sau ceai de slăbire rapidă dacă ai o alimentație dezechilibrată și nu faci sport.

Citește și articolul: Slăbire rapidă 10 Kg – metoda cea mai sigură

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!