Blog Fitnessmama.ro

Cura slăbire supă varză

Cura slăbire supă varză are multe virtuți și permite să slăbești rapid. Cu toate acestea, este o dietă care nu e recomandată să fie urmată pe termen lung. Explicații.

Inițial prescrisă persoanelor obeze și care trebuie să slăbească rapid înainte de operație, rețeta supa de varză cura de slăbire se încadrează în categoria dietelor exprese.

Cu un conținut scăzut de calorii, percepută și ca detoxifiere, această dietă este hiper-restrictivă și, prin urmare, necesită supravegherea și sprijinul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cura slăbire supă varză: instrucțiuni de utilizare

Principiul acestei diete hipocalorice este simplu: consumi supă de varză oricând, dimineața, la prânz și seara timp de o săptămână. Meniurile sunt elaborate de un profesionist din domeniul sănătății, dietetician sau nutriționist, astfel încât să elimine orice risc de deficiențe. Acesta este motivul pentru care este esențial să le urmărești scrupulos.

Fiecare masă constă dintr-un castron cu supă de varză cu alimente. Acest lucru variază de-a lungul săptămânii: fructe și legume pentru a începe și carne pentru a termina. Un arzător de grăsimi, verdeață proaspătă, curăță corpul de toxine, provocând o senzație imediată de bunăstare. Un efect diuretic și laxativ este, de asemenea, responsabil pentru pierderea în greutate.

Te rugăm să reții că această cura de slăbire cu supă de varză nu trebuie urmată niciodată în mod continuu. Dacă rezultatele nu sunt satisfăcătoare, este recomandabil să faci o pauză de una sau două săptămâni înainte de a începe din nou, întotdeauna cu acordul medicului.

Beneficiile în cura slăbire supă varză

Principalul avantaj în cura de slăbire cu supă varză este eficacitatea acesteia. Într-adevăr, îți permite să pierzi de la 3 până la 7 kilograme într-o săptămână, deoarece topește rapid grăsimea.

Natural și, este, de asemenea, econom, ceea ce o face destul de ușor de urmărit. Bogat în fibre, săruri minerale și vitamine, facilitează tranzitul intestinal și reglează metabolismul zahărului și grăsimilor. Mai mult, consumul ridicat de fructe prescris în meniuri promovează senzația de sațietate.

O dietă hiper-restrictivă: ferește-te de deficiențe!

Dacă supa este utilizată ca singură sursă de hrană, sunt importante riscurile de deficiențe, chiar și de malnutriție pentru persoanele cu dizabilități care o urmează după o săptămână. Un alt dezavantaj, și nu în ultimul rând, această dietă – ca multe altele – se dovedește a fi un factor de oboseală pentru cei mai fragili. Sărac în proteine, favorizează risipa musculară. Poate fi, de asemenea, cauza durerii intestinale (iritații, aerofagie), uneori severă.

Cura de slăbire cu supă de legume ar trebui să fie punctată de un stil de viață sănătos. În direcția opusă, efectul yoyo este garantat și recuperarea imediată a greutății.

Ce meniuri să faci cu supă de varză?

Începutul dietei

Dimineața: un castron cu supă de varză, o bucată de fructe (măr de exemplu), un ceai.

Amiază: un castron mare cu supă de varză, suc de fructe fără adaos de zahăr.

Seara: un castron mare cu supă de varză și o bucată de fructe.

Sfârșitul dietei

Dimineața: un castron mare cu supă de varză, suc de fructe fără adaos de zahăr.

Amiază: un castron cu supă de varză, legume verzi, orez brun, suc de fructe fără adaos de zahăr.

Seara: un castron cu supă de varză, o friptură de carne, legume verzi, apă.

Fructele cu conținut ridicat de zahăr, cum ar fi bananele, grăsimile precum untul și uleiul, trebuie evitate. Ca garnitură, bea apă, cafea, ceai și sucuri de fructe, dar fără zaharuri adăugate. Pentru carne, alege carne de vită, vițel, carne de porc, carne de pasăre, curcan sau un castron de orez.

Citește și articolul: Ananas calorii și valoare nutrițională

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!