Blog Fitnessmama.ro

Dieta slăbire rapidă

În categoria de dieta slăbire rapidă exista o multitudine de metode de slăbire. În timp ce unele dintre aceste metode sunt benefice și eficiente, altele sunt exact opusul! În acest articol, descoperă clasamentul nostru al celor mai bune diete ușoare și eficiente, precum și câteva sfaturi pentru o pierdere în greutate sănătoasă și durabilă.

Dieta slăbire rapidă: dieta mediteraneană

Dieta mediteraneană este, fără îndoială, una dintre cele mai populare diete din lume. Din motive întemeiate, această dietă eficientă și rapidă ar fi și una dintre cele mai promițătoare pentru păstrarea sănătății, atingerea unei greutăți sănătoase și protejarea sistemului cardiovascular. Inițial, dieta mediteraneană nu a fost menită să slăbească, ci mai degrabă să trăiască mai mult și cu o sănătate mai bună. Cu toate acestea, rezultatele sale de slăbire sunt de netăgăduit, iar dieta mediteraneană continuă să-și demonstreze multiplele interese.

Dieta slăbire rapidă DASH: este o dietă eficientă?

Dieta DASH este una dintre cele mai cunoscute dieta pentru slăbire rapidă din Statele Unite. Inițial, a fost creat pentru a reduce hipertensiunea arterială. Eficacitatea sa i-a adus însă titlul de cel mai eficient sistem din lume timp de câțiva ani la rând. Excelent pentru sanatate, iti permite si sa slabesti intr-un mod foarte sanatos si durabil.

Dieta săracă în carbohidrați, o dietă rapidă și ușoară?

Dieta slăbire rapidă

De câteva decenii, dietele sărace în carbohidrați sau cu conținut scăzut de carbohidrați au fost în tendințe. Intr-adevar, amidonul si painea sunt foarte des acuzate ca ingrasa si dezechilibreaza alimentatia zilnica. Astfel, dietele sărace în carbohidrați urmăresc pur și simplu reducerea mai mult sau mai puțin drastică a consumului de carbohidrați din dieta zilnică pentru a provoca pierderea în greutate.

Printre alimentele bogate în carbohidrați se numără pastele, orezul, pâinea, cerealele, prăjiturile, prăjiturile, sucurile sau produsele dulci. Unele diete foarte restrictive sărace în carbohidrați ajung chiar și până la interzicerea fructelor considerate prea dulci.

Din punct de vedere nutrițional, restricționarea produselor zaharoase poate fi benefică ca parte a unei dieta cura slăbire eficiente și rapide. Într-adevăr, zahărul alb și cerealele rafinate consumate în exces sunt adesea responsabile pentru creșterea în greutate și dezechilibrele alimentare majore. Cu toate acestea, nu trebuie să puneți toate sursele de carbohidrați la același nivel. Într-adevăr, amidonul și pâinea din cereale integrale sunt excelente pentru sănătatea ta. Ele reprezintă o sursă elementară de energie pentru creier și sunt vectori de fibre și micronutrienți esențiali pentru sănătate.

Cea mai bună dietă slăbire rapidă: diversitatea alimentară

Pur și simplu, cea mai bună dieta de slăbire rapidă și eficientă se întâmplă să fie diversitatea alimentară! Într-adevăr, la fel ca dietele mediteraneene și DASH, nu există nimic mai eficient decât o dietă variată și echilibrată pentru a slăbi și a avea o sănătate mai bună. Ca regula generala, se recomanda evitarea dietelor de evitare care constau in eliminarea uneia sau mai multor categorii de alimente. De asemenea, dietele restrictive bazate pe restricții stricte de calorii nu sunt niciodată o idee bună. Pentru a pierde in greutate pe termen lung, fiecare categorie de alimente trebuie sa fie reprezentata in proportiile potrivite si la frecventa potrivita. Astfel, este mult mai usor sa slabesti fara frustrari si sa lasi loc placerii de a manca.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Dieta detoxifiere și slăbire rapidă

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!