Blog Fitnessmama.ro

Diete de slăbit: care este motivul că ele nu funcționează?

Dacă dieta își are o denumire, atunci, probabil ea este ineficientă în viața de zi cu zi.

Motivul principal pentru care apar un număr mare de diete de slăbit, diverse gadgeturi pentru slăbit, pastile și prafuri, unguente și altele, este

LIPSA DORINȚEI DE A FACE ABSOLUT TOTUL NECESAR PENTRU A OBȚINE REZULTATUL DORIT.

Mai exact, nu ai o mare dorință să frecventezi antrenamentele la sală, nu ești dispusă să alergi în jurul stadionului, să spui „nu” la cea de-a treia ciocolată la rând.

Majoritatea am auzit sute de sfaturi despre cum să scapi de excesul de greutate și să slăbești, cum să-ți pompezi abdomenul, cum să devii mai puternică, mai rezistentă, însă puține sunt dispuse să-și încalțe ghetele, să ridice greutăți, să efectueze seturi extenuante de exerciții pentru creșterea rezistenței, și să-și monitorizeze alimentația.

Totuși, trebuie cu orice preț să lupți să obții un rezultat, pentru ca să realizezi o transformare personală și să-i motivezi și pe cei din jur să se schimbe.

  • Dacă ai obosit să urmezi încă una din multele diete la moda
  • Dacă greutatea revine cu o regularitate de invidiat
  • Dacă nu cunoști cum să-ți controlezi pofta pentru fast food
  • Dacă te-ai rătăcit în mulțimea dietelor de slăbit și sistemelor de alimentație sănătoase
  • Dacă ai obosit să rabzi foamea și să te simți vinovată de fiecare data când mănânci ceva dulce

atunci este timpul să faci cunoștință cu articolele de pe blogul meu!

Adesea discut cu persoane ce sunt preocupate de problemele lor de greutate. Mulți se plâng de diverse aspecte ale vieții lor sau de anumite mărunțișuri neplăcute care îi împiedică să ajungă la forma pe care și-o doresc.

Adevărul este că oamenii observă doar rezultatul, însă adesea nu reușesc să vadă ce se ascunde în spatele acestuia.

Cunosc un număr foarte mare de persoane care ar dori, de asemenea, să slăbească, să devină frumoase, puternice pentru ca să se evidenția în mulțime și pentru a atrage sexul opus, însă doresc ca toate acestea să se întâmple imediat și fără a depune efort.

Problema e că mulți adulți se comportă ca niște copii mici. Ca și aceștia, ei vor să mănânce doar biscuiți, însă pârjoalele vor să le lase să le mănânce tanti. Așa nu merge. Puneți biscuiții deoparte și citiți articolele noastre despre o alimentație corectă ca stil de viață.