Blog Fitnessmama.ro

Diete de slăbit rapide și sănătoase

Orice femeie care dorește să slăbească este în căutarea unor diete de slăbit rapide și sănătoase. Diete care să o ajute atât să slăbească, dar cât și să o facă să se simtă binedispusă, să aibă energie și să se simtă sătulă.

Diete de slăbit sănătoase și rapide

Luând decizia de a slăbi, femeile își revizuiesc dieta. Există două opțiuni: să echilibrezi alimentația și programul de exerciții și să readuci greutatea la normal în modul de minus 0,5-2 kg pe săptămână sau să slăbești rapid cu una dintre dietele extreme, dar eficiente. Ce opțiune îți place cel mai mult? Multe fete aleg modalități rapide de a slăbi, pentru că chiar vor să vadă rezultate în câteva zile!

Cu toate acestea, dietele rapide eficiente au un dezavantaj: rezultatele sunt pe termen scurt. Kilogramele pierdute din cauza foametei revin la fel de repede cum au plecat. În plus, metodele extreme de slăbire sunt aproape de unică folosință. Te ajută să slăbești o dată sau de două ori. Dar, în timp, nu mai funcționează. Acest lucru se datorează faptului că perioadele cu deficit caloric acut sunt stresante pentru organism și treptat „învață” să reziste. Prin urmare, din ce în ce mai multe fete nu preferă metodele extreme de slăbire, ci o dietă sănătoasă echilibrată care garantează rezultate pe termen lung.

Diete sănătoase și rapide de slăbit: înainte de competiții sportive, date speciale sau evenimente. Lista cerințelor pentru unele profesii indică normele de greutate și, dacă ești eliminată de la început, doar o dietă rapidă și eficientă poate rezolva problema. Am colectat cele mai populare planuri de dietă pentru a te ajuta să scapi de 5-10 kilograme în plus. Dar urmează o alimentație rezonabilă! Restricțiile alimentare severe pot avea efecte secundare.

Diete de slăbit rapide și ușoare

dieta de slabit

Cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a slăbi câteva kilograme acasă sunt mono-dietele. Au mai multe dezavantaje: provocarea unui deficit de vitamine și minerale, revenirea rapidă a kilogramelor pierdute, necesitatea consultării unui medic. Cu toate acestea, acestea se numără printre cele mai eficiente diete de slăbit expres.

Potrivit pentru cei care iubesc legumele și se pot descurca cu ușurință fără carne, benefică este dieta, elaborată de Protasov, concepută timp de 5 săptămâni. Este construit pe legume crude cu un mic adaos de produse lactate fermentate. Meniul arată cam așa:

  • mic dejun: cafea neîndulcită, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, măr;
  • al doilea mic dejun: castraveți cu brânză de casă;
  • prânz: ceai, măr, salată cu brânză rasă;
  • gustare după-amiaza: morcovi, salată, măr;
  • cina: ou fiert, roșii cu ierburi și chefir.

Pentru mai multe planuri de dietă urmărește Fitness Mama.

O altă dietă de slăbit ușoară și rapidă este dieta pentru leneși

Uneori nu ai timp pentru gătit și rețete complexe. Vestea bună este că există diete eficiente, fără a sta la bucătărie. Principiul dietei „leneșe”: înainte de mese trebuie să bei 2 pahare de apă caldă. Este primordial să fie caldă! Concluzia este simplă: apa caldă va stinge foamea, prevenind în același timp supraalimentarea.

Ca parte a acestei metode pentru a reduce rapid greutatea, trebuie să mănânci de trei ori pe zi, practic nu există restricții asupra produselor. Deși este mai bine să refuzi dulciurile, alimentele grase și prăjite, de asemenea, alcoolul și băuturile carbogazoase.

Pentru a descoperi antrenamente gratuite pentru slăbire urmărește canalul nostru de Youtube.

Dacă ți-a fost de folos articolul distribue să vadă și prietenele tale.