Blog Fitnessmama.ro

Dogma femeilor care au devenit mămici și care nu le permite să revină la formele inițiale

Dacă nu ne iubim pe noi înșine – cum putem afirma că ne iubim soții, prietenii și copiii? 🙂

Știi care este cea mai mare problemă a mămicilor care vor să revină la formele inițiale? După părerea mea, aceasta constă în dogma lor că fiecare femeie se transformă după naștere și nu mai poate reveni la formele de altădată.

Prin prisma acestei dogme, fiecare mămică își «permite» să nu mai țină cont de alimentație, nu mai face exerciții, deoarece are o scuză importantă – a devenit Mamă.

E o realitate, da, însă pe jumătate adevărată.

Hai să explic de ce.

Adevărată, deoarece în timpul sarcinii femeia adaugă câteva kilograme în plus, ceea ce este absolut normal și natural. Însă trebuie să ținem cont de faptul că sarcina și maternitatea nu durează toată viața, ci este doar o parte a acesteia. Ea este deopotrivă soție, prietenă și mamă, însă trebuie să existe și pentru ea însăși – nu doar pentru cei din jur, înțelegi?

Din acest punct de vedere, orice mămică, nu doar că poate arăta frumos și sănătos, dar are și o obligație față de sine, din motivul că dragostea față de alții începe de la dragostea față de sine.

Dacă ai grijă de tine în timpul sarcinii, revii la formele de dinainte cu mult mai rapid după ce devii mamă. Or, chiar și dacă nu ai fost precaută în timpul sarcinii, stai liniștită – dacă îți dorești cu adevărat acest lucru, poți demonstra o dinamică foarte rapidă în doar 3-6 luni.

Vreau să-ți mai spun că absolut orice femeie poate arăta și mai bine decât a fost până la sarcină. Rețeta este simplă: dorința de a te schimba, controlul asupra regimului alimentar, sport regulat și foarte multă disciplină.
Dacă respecți aceste reguli, îți promit că transformarea ta în 3-6 luni va fi de-a dreptul uimitoare!

Am foarte multă informație utilă să comunic mămicilor la acest subiect. Tocmai de aceea organizez un Forum dedicat în special femeilor. Salvează data 22 martie în calendar, anunță soțul că vrei să-ți dedici această zi și să aibă grijă de copii și casă, așa cum intrarea bărbaților este interzisă!