Blog Fitnessmama.ro

Cum pot slăbi rapid

Știu că dietele de lungă durată te pun pe gânduri. Toți își doresc o slăbire rapidă și eficientă. Adesea acest tip de slăbire nu se menține pe termen lung. ,,Cum pot slăbi rapid?’’ este una dintre cele mai populare întrebări. Există unele metode care te pot ajuta dar oricum ai nevoie de timp. Acest articol o să îți răspundă la întrebarea, cum poți slăbi rapid dar mai întâi haide să punem câte ceva la punct.

-Slăbirea rapidă la fel are nevoie de timp

-Nu este real să slăbești exagerat

-Trebuie să adopți un mod de viață sănătos

-Efortul este unul din principiile fundamentale ale slăbirii

-Motivează-te și înțelege cu adevărat pentru ce ai nevoie să slăbești

Acum, uite câteva metode care te fac să înțelegi cum poți slăbi ușor!

Începe cu o detoxifiere

O cură de detoxifiere se bazează pe eliminatea toxinelor din organism. Aceste toxine se acumulează în ficat, rinichi ect. Sunt o cauză a alimentației nesănătoase,  a apei necorespunzătoare dar și a modului nesănătos de viață.

Specialiștii recomandă detoxifierea odată la aproximati 6 luni. Chiar și atunci când duci un mod adecvat de viață, nu ești scutit de toxine.

Nu știi când să începi o cură de detoxifiere? Ei bine, atunci când te simți obosit, stresat, sau desigur că atunci când dorești să scapi de niște kilograme în plus.  Detoxifierea este primul pas către răspunsul la, cum poți slăbi acasă.

Ca să înțelegi că nu este atât de greu, începe cu o detoxifiere ușoară. Nu există reguli dure de urmat. Consumă mai multă apă. Include în alimentație lămâie și alte citrice, avocado, varză și brocoli. Aceste alimente consumate proaspete, își vor face bine treaba. Nu uita să be ceai verde.

Alimentația zilnică

Unul dintre cele mai controversate subiecte, este legat de alimenație. O persoană rațională, care înțelege cât de importantă este starea de bine, nu o să alerge după diete dure. Când în subconștientul tău apare întrebarea ,,cum pot slăbi fără diete?” sau ,,cum pot slăbi sănătos?” înseamnă  că ești destul de motivată.
Uite, ca să nu te înfometezi, dar să pierzi din kilograme, trebuie să ții cont de niște factori:
-tipul tău de corp
clculatorul de calorii
-mâncare sănătoasă
-excluderea caloriilor goale (dulciuri, zahăr, produse de patiserie)
Un regim echilibrat nu doar contribuie la pierderea în kilograme dar și la sănătatea ta.

Principiul de mic dejun, prânz și cină, este unul extrem de corect. Între ele ia o gustare. Prin gustare mă refer la nuci sau fructe. Și da, nu uita să bei apă, un pahar cu 30 minute înainte de masă.

Dacă ai prin ideea, înseamnă că principiile ,,cum pot slăbi repede” sau ,,cum pot slăbi foarte repede” variază de la sens la realitate. Nu-ți fă iluzii! Dar dacă o să respecți aceste principii, o să slăbești suficient de repede fără ca să:
-te infometezi
-adaugi kilogramele înapoi
-să te îmbolnăvești

Probabil ți-am spulberat niște vise acum. Ai așteptat o formulă magică care să te scape de kilograme și încă te gândești ,,dar cum pot slăbi mai repede totuși? Ei bine, sportul.

Știu, este greu dar un regim echilibrat alături de mișcare este cel mai benefic și eficient.

Mișcarea și slăbirea rapidă

Să știi că nu trebuie să mergi la sală neapărat. Dacă lipsa de timp sau bani te oprește, fă mișcare acasă. Rezultatele tale nu o să fie cu nimic mai rele, mai ales dacă urmezi un sprint gratuit de slăbit acasă oferit de clubul nostru. Există zeci de exerciții pentru slăbit, iar pentru cele mai eficiente, ai nevoie de maxim 15 minute în zi.

Nu uita că pe prim plan stă sănătatea, de aceea mănâncă sănătos și fă mișcare. Iar dacă slăbești 0,5 kg pe săptămână este mai mult ca suficient ca să te menții pe o perioadă lungă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și prietenii tăi!