Blog Fitnessmama.ro

Exerciții abdomen superior – fără echipament

Cauți exerciții abdomen superior care te pot ajuta să ai un abdomen plat? În acest articol vei găsi o listă cu cele mai eficente exerciții.

Musculatura abdominală este împărțită în mod convențional în secțiunile: inferioară, laterală și superioară. Acest lucru se reflectă în procesul de antrenament, deoarece în diferite exerciții sarcina accentuată merge în zone diferite.

Partea superioară a abdomenului este cea mai ușor de antrenat, deoarece acești mușchi lucrează zilnic și în viața de zi cu zi. Iar procentul de grăsime aici este minim în comparație cu abdomenul inferior. Cu toate acestea, pentru un antrenament echilibrat al mușchilor, această zonă nu poate fi ignorată, așa că îți oferim un set de exerciții pentru abdomenul superior.

Exerciții abdomen superior

Pentru ca abdomenul să devină plat, trebuie să ai o alimentație echilibrată, dar este mai bine să combini pierderea în greutate cu exercițiile fizice. Cum să antrenezi abdomenul superior acasă și ce exerciții vor elimina stratul de grăsime cât mai repede posibil? Astfel de întrebări sunt puse de femei care nu au timp să participe la cluburi sportive. Un set de exerciții pentru abdomen 8 minute cel puțin te vor ajuta la rezolvarea problemei. Merită să ne amintim că rolul principal pe calea către un corp tonifiat îl are alimentația.

Cum să antrenezi abdomenul superior acasă?

Mulți oameni întreabă cum să îndepărteze depunerile de grăsime din abdomenul superior cât mai repede posibil fără a recurge la pastile sau ceaiuri pentru pierderea în greutate? Pentru a face acest lucru, poți alege o dietă specială care să includă alimente cu conținut scăzut de calorii. Poți face gimnastică sau înota în piscină de mai multe ori pe săptămână. Dar pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să combini o alimentație echilibrată și exerciții abdomen superior.

Motivația te va ajuta la atingerea obiectivului, deoarece te va încuraja să acționezi. Cu cât motivația slăbirii este mai puternică, cu atât vei obține rezultate mai rapide. Este important să ne amintim că, pentru funcționarea normală a corpului, trebuie să consumi 2 litri de apă plată pe zi.

Nu doar exerciții abdomen superior dar și o alimentație corectă!

Cum se îndepărtează abdomenul superior fără efort fizic? O alimentație specială pentru slăbirea abdomenului, care se va baza pe o dietă proteică, te va ajuta. Este important să ne amintim că este nevoie de timp pentru a pierde în greutate în acest fel. Mesele ar trebui să fie fracționale.

Exerciții pentru abdomenul superior

Pentru a elimina grăsimea internă și a tonifia mușchii oblici, trebuie să faci exerciții eficiente de respirație pentru a pierde în greutate în abdomenul superior. Acestea afectează procesele fiziologice viscerale ale stomacului, intestinelor, sistemului circulator. Exercițiile de respirație masează ușor organele interne ale cavității abdominale; exercițiile trebuie efectuate în mod regulat, de mai multe ori pe zi.

Aceste exerciții se fac pe stomacul gol într-o zonă ventilată pentru a elimina grăsimea de la burtă. Nu merită să eviți tipuri suplimentare de exerciții: flexia corporală sau yoga te vor ajuta să atingi acest obiectiv. Exercițiile tonifică mușchii și, în timp, burtica va deveni frumoasă. Este important să nu restricționezi aportul de lichide, deoarece organismul nu trebuie să se deshidrateze.

Exerciții pentru piept superior la femei

Lipsa antrenamentului sau efortul fizic insuficient a corpului superior duce la faptul că sânii feminini își pierd fermitatea și elasticitatea. Pentru a preveni sânii lăsați, experții în fitness recomandă fetelor să facă în mod regulat exerciții pentru piept superior. În acest caz, este necesar să lucrezi nu numai asupra mușchilor pectorali, ci și să acorzi atenție mușchilor spatelui și mușchilor nucleului.

Trebuie clarificat faptul că exerciții piept superior nu vor crește volumul corpului superior și nu vor face cutia toracică vizibilă mai mult. Scopul exercițiilor este de a restabili fermitatea și elasticitatea fibrelor musculare, precum și de a se asigura că pieptul nu arată vizual lăsat.

Cu ajutorul antrenamentului, este imposibil să se mărească dimensiunea și să se modifice în mod fundamental forma sânului feminin. Dar este posibil să-i îmbunătățim aspectul și să-l protejăm de lăsări timpurii. Prin urmare, dacă îți pasă de frumusețea bustului tău, atunci exercițiile pentru piept trebuie să fie regulate. Cât și exerciții pentru tot corpul, ca să menții sănătatea.

Dacă ai nevoie de antrenamente gratuite pentru abdomen le poți viziona pe canalul de Youtube.

Citește și articolul: Exerciții eficiente pentru abdomen de făcut acasă

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!