Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de slăbit pentru începători

Cauți exerciții de slăbit pentru începători… Știi acea zi în care nu mai poți suporta această acumulare de grăsime care te împiedică să fii pe deplin împlinită în propriul tău corp? Momentul exact în care decizi că este suficient și că schimbarea nu mai este o opțiune. Pentru începători, acest impuls motivațional impune întotdeauna această primă întrebare. „Dar cum mă descurc”? Lasă acest pas frustrant în urmă pentru totdeauna și descoperă în cele ce urmează, soluția sportivă care te va însoți în îmbunătățirea fizică.

Cu ajutorul unor exerciții de slăbit acasă pentru începători vei obține corpul la care visezi!

De ce să faci sport?

Toată supraponderalitatea este cauzată de excesul de energie care nu este folosit de organism! Pur și simplu, excesul de calorii cauzate de supraalimentare este stocat ca grăsime atunci când organismul nu o folosește. Prin urmare, dacă aportul de energie este mai important decât cheltuielile, este esențial să se mărească activitățile fizice. Pentru oricine dorește să slăbească, acesta este primul pas final care nu trebuie trecut cu vederea.

Citind acest lucru, este probabil ca unii să nu înțeleagă de ce mâncarea nu vine în prim plan. Într-adevăr, acest lucru este admisibil, deoarece începând prin schimbarea obiceiurilor alimentare proaste, s-ar putea schimba valorile pe scară mai repede. Cu toate acestea, organismul nu va dezvolta această abilitate de a arde calorii în modul în care o face sportul. La fel, sportul va permite, prin adaptare fiziologică, să menții o formă proaspăt dobândită mai mult timp. Astfel, creșterea metabolismului (capacitatea organismului de a folosi energia) va funcționa considerabil în favoarea celor care doresc să slăbească.

Astfel cu ajutorul unor exerciții de slăbit acasă rapid rezultatelee sunt garantate!

Pe scurt, activitatea fizică te va face să slăbești pe termen lung, respectând în același timp scrupulos legile fiziologice ale corpului tău! Ceea ce face din această abordare una dintre cele două cele mai sănătoase opțiuni pentru pierderea în greutate (cealaltă fiind o alimentație adecvată).

Exerciții de slăbit pentru începători – țintă grăsime!

În lupta împotriva kilogramelor în plus, nu toate activitățile sportive sunt egale! Într-adevăr, fiecare tip de sport necesită surse de energie diferite pentru executarea sa. Acestea pot fi derivate în principal din glucoză (zahăr), lipide (grăsime corporală) sau proteine ​​(țesut muscular). Deci care sunt acele exerciții fizice de slăbit care consumă cele mai multe grăsimi? Acestea sunt cele care folosesc mult oxigen în timpul efortului, astfel încât să poată fi menținut în timp. Următoarele activități cardiovasculare sunt exemple perfecte:

  • alergatul
  • bicicleta
  • înotul
  • săritul corzii

Primul meu program de antrenament!

În concluzie, în ceea ce privește pierderea în greutate prin sport, este esențial să combini exerciții de întărire musculară și cardiovasculară în aceeași sesiune fizică!

Pentru a îndeplini aceste ambiții, antrenorul tău a dezvoltat meticulos o sesiune tipică pentru începătorii care doresc să slăbească! Găsește aici, programul care îți va satisface în curând așteptările fizice!

Datorită unor exerciții ușoare de slăbit acasă vei obține un corp tonifiat pe termen lung și îți vei menține o stare bună de sănătate.

Îți garantez – dacă urmezi toate recomandările mele vei avea succese uimitoare, fără antrenamente obositoare și diete drastice. Maratonul este un proces ghidat de profesioniști, plin de energie și emoții pozitive!

Vizionează gratuit un Antrenament funcțional pentru tot corpul

Citește și articolul: Youtube exerciții pentru abdomen

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!