Blog Fitnessmama.ro

Exerciții fizice pentru abdomen și coapse de invidiat. Pregătește-te de vară

Exercițiile fizice pentru abdomen, fese și coapse sunt cele mai importante exerciții dintr-un antrenament. Cu ajutorul lor, femeile nu doar se vor simți bine, dar și vor fi satisfăcute. Exercițiile pentru abdomen și coapse înseamnă picioare suple, mers încrezător și abdomen tonifiat numai bun de etalat la plajă.

La antrenamente în grup se pune foarte mare accent pe exercițiile pentru coapse și abdomen. Ideea de bază pentru a începe un antrenament pentru coapse și abdomen este că va face o persoană mai puternică, mai rapidă și mai sănătoasă, consolidând astfel întregul corp.

Știm că vrei să arăți bine pe plajă, în rochia de seară sau în pantalonii scurți care anul trecut nu i-ai îmbrăcat. Plus la asta vrei să-ți întărești mușchii abdominali, fesieri și ai coapselor. Pentru a avea corpul mult visat este nevoie să te pui pe treabă chiar de azi. La finalul articolului avem o mare surpriză. Vezi despre ce este vorba.

Care sunt exercițiile eficiente pentru abdomen, fese și coapse?

Un antrenament cu exerciții fizice pentru abdomen, coapse și fese ajută la tonifierea și la întărirea abdomenului, a fundului și a coapselor, cu o scădere eficientă a greutății corporale. Este benefic să scapi de grăsimea excesivă din aceste zone vizate prin exerciții specifice. Un antrenament pentru coapse, abdomen și fese poate fi făcut fie într-o sală de gimnastică cu ajutorul greutăților, antrenamentului de forță și la aparate, fie acasă, cu echipamente minime pentru a modela fesierii, coapsele și abdomenul. Întărirea și concentrarea asupra mușchilor corpului inferior este cheia creșterii performanței în toate activitățile sportive, pentru a face toate mișcările mai accesibile și a pierde în greutate.

Cât de eficient putem face un antrenament pentru abdomen și coapse acasă?

Picioarele sunt roțile corpului care te ajută să efectuezi orice mișcare toată ziua și să rămâi puternică. Majoritatea acestor exerciții se pot face acasă fără echipamente speciale sau cu exerciții minime, cum ar fi greutățile și mingea de stabilitate. Potrivit cercetărilor, exercițiile pentru coapse și fese trebuie efectuat de cel puțin trei până la cinci ori pe săptămână, făcând o combinație de exerciții de forță și exerciții cu greutatea corpului. Se recomandă să nu faci același tip de exerciții fizice în fiecare zi. Trebuie să faci pauze între ele, pentru a recupera și a reconstrui fibrele musculare dureroase.

Îți las aici un video în care vei învăța exercițiile pentru abdomen, pe care le poți face acasă.

De multe ori exerciții pentru coapse pun în mișcare și fesierii. Ambele grupuri musculare trebuie tonifiate.

Vezi aici ce exerciții poți face acasă cu ceea ce ai la îndemână.

Cine poate face antrenament pentru partea inferioară a corpului?

Oricine cu un corp în formă și fără complicații de sănătate poate efectua eficient aceste exerciții. Deoarece toate aceste exerciții nu sunt obositoare cu întinderea adecvată, este foarte recomandat pentru aproape toată populația.

De asemenea, o dată în săptămână este recomandat să faci exerciții pilates pentru abdomen și coapse. Se știe că pilatesul întărește mușchii core-ului, de asemenea, lucrează la o postură corectă. De aceea, pilatesul este un antrenament pe care nu trebuie să-l neglijezi.

Cine ar trebui să evite antrenamentele pentru partea inferioară a corpului?

Persoanele cu leziuni ale coloanei vertebrale și dureri de spate mai mici nu ar trebui să practice niciun antrenament pentru partea inferioară. Alții care și-au revenit după operații și alte complicații severe, cum ar fi articulațiile tensionate sau artrita, ar trebui, de asemenea, să se abțină de la aceasta. Însă, cel mai indicat atunci când vrei să te apuci de sport este să te sfătui cu un antrenor, iar dacă în trecut ai avut anume probleme cu oasele sau încheieturile cu un medic ortoped.

De asemenea, te invităm să te înscrii la sprintul gratuit pregătit de echipa noastră.

Surpriză pentru tine

Este extrem de important, nu doar să te antrenezi, dar și să te relaxezi în urma antrenamentelor istovitoare. Am pregătit pentru tine un set de exerciții de relaxare, foarte eficiente. Apasă pe buton și primește informația creată special pentru tine.