Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru fese atrăgătoare

Femeile adoră să întoarcă priviri. Aspectul fizic este o primă impresie. Chiar dacă fiecare tip de corp are propriile caracteristici, toate ne dorim fese atrăgătoare. Dacă ai încercat deja o varietate de exerciții pentru fese, dar nimic, astăzi o să descoperi niște secrete.
În primul rând, nu orice tip de exerciții pot fi potrivite pentru tipul tău de corp și pentru forma feselor. În cazul în care ai fesele ferme dar mici, trebuie să le lucrezi cu exerciții care le aduce la o formă bombată. Dacă ai fesele rotunde, dar dorești să devină ferme, trebuie să scazi nielul de grăsime.

Acum, îți vom prezenta ceva tipuri de exerciții, iar tu vei decide care sunt mai pe pe placul tău.

Exerciții izometrice

Exercițiile de izometrie sunt cele care ajută ca mușchiul să nu-și modifice forma dar să crească foarte mult intensitatea. Uite aici exerciții izometrice pentru fese pe care le poți face oriunde.
1. Te menții în genuflexiune pentru 20 de secunde.
Știu că pare extrem de simplu dar sunt exerciții care se simt.

2.În poziție de fandare, cu un picior în față și altul în spate. La fel te menții timp de 20 secunde.
Ai înțeles bine, exercițiile izometrice sunt exerciții statice.

  1. Lateral lunge
    Picioarele larg depărtate, și cobori în lateral. Te menții câte 20 secunde pe ficare picior.4.În poziție culcată, pe un picior te sprijini iar pe celălalt îl ridici în sus împreună cu bazinul.

 Ecerciții cu bandă elastică

1. Ne-am așezat pe o parte. Banda elastică o aranjăm deasupra genunchilor și ridicăm piciorul care stă deasupra. Repetăm de 10 ori apoi schimăm piciorul
Vreau să menționez că acest tip de exerciții cu bandă elastică, pun o presiune destul de mare pe mușchi, acest lucru le face foarte eficiente.

2. Următorul exercițiu, la fel necesită banda elastică să fie deasupra genunchilor, dar de această dată, sta în picioare. Pentru ca exercițiul să fie mai eficiet, poți să te sprijini cu mâinile de un scaun sau un perete. Duci piciorul în spate și contractezi fesierul. Repeți de 10 ori.

3.Al treilea exercițiu este squat cu bandă elastică. Banda mai sus de genunchi, și ne așezăm controlat în genuflexiune. Nu uita să expiri.

Aceste câteva exerciții pentru fese ferme, îți pot spori condiserabil respectul de sine. Dar, mai jos o să las un video cu top 5 exerciții pentru fese, care sub nici o formă nu trebuie să lipsească din antrenamentul tău.

Acum că ai parte de un antrenament eficient, fă mișcare și uită de miturile legate de fesele perfecte.
Înainte să îți enumer miturile pe care să le uiți definitiv, vreau să-ți amintesc că te poți înscrie la maratonul de 21 de zile. Acesta o să te facă să simți dragostea pentru mișcare, dar și pentru o nouă siluetă de invidiat.Top mituri despre un fund perfect.

1.Genetica nu poate fi schimbată.

Exact! Nu-ți poți schimba genetica dar poți să îmbunătățești câte ceva. La fel e cu toate părțile corpului.

2. Este deajuns să fac doar genuflexiuni.

Ei bine, în dependență. Dacă îți dorești un rezultat mai rapid și mai bun, atunci ar trebui să faci un complex de exerciții pentru fese ceva mai divers.

3. Dacă scap de grăsime, o să am fund mic.

Absolut greșt. Mușchii sunt cei care răspund de aspectul fesierilor. De aceea dacă simți că ai surplus de grăsimi, nu este o problemă să scapi de ele și să dezvoți mușchii care o să creeze un aspect bombat și sănătos.

Acesta a fost articolul care ar trebui să-ți răspundă la întrebări și să te îndrume. Nu uita că poți obține  ce dorești dacă depui destul efort. Antrenează-te zi de zi, ținând cont de tipul tău de corp, și la sigur o să progresezi. Succes!

Dacă ți-a plăcut acest articol sau ți-a fost de folos, distribuie să-l vadă și un prieten.