Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru partea de jos a abdomenului

Astăzi, doar pentru tine, îți vom oferi cheile pentru a construi abdomenul perfect – exerciții pentru partea de jos a abdomenului. Nimic nu va fi lăsat deoparte, fiecare milimetru al corpului tău va fi implicat pentru a obține ce îți dorești.

Prin urmare, vom aborda abdomenul inferior.

Exerciții pentru partea de jos a abdomenului – efectuarea corectă

Știi, abdomenul ăla mic care te poate enerva, să spunem clar, că te ascunzi toată ziua. Și ei bine, toate acestea s-au terminat cu adevărat! Este timpul să te bucuri și să-ți arăți burtica fără să fii nemulțimită de sine. Așadar, pentru a-ți stimula mușchiul abdominal nu este nimic mai bun ca niște exerciții abdomen partea de jos.

Pentru a atinge obiectivul, nimic nu poate fi mai simplu. Ia un covoraș, efectuează numărul de repetări indicate, luând un moment de odihnă între fiecare exercițiu timp de 45 până la 60 de secunde.

În cele din urmă, în mod ideal, efectuează acest antrenament complet de 3 până la 4 ori pe săptămână sau alege câteva exerciții și adăugă-le la rutina zilnică de exerciții.

Gata pentru antrenament?

4 Exerciții pentru partea de jos a abdomenului

PRESA STATICĂ DE 90 DE GRADE

Acest exercițiu este ideal pentru a începe antrenamentul tău uimitor! Îți va trezi ușor burtica și o va putea pregăti pentru ceea ce va urma.

Întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți la 90 de grade și picioarele flectate. Întinde brațele și sprijină palmele pe coapse. Respiră adânc și, pe măsură ce expiri, contractă abdomenul. Mai presus de toate, este esențial ca picioarele tale să nu se miște nici un milimetru. Ține apăsat timp de 20-30 de secunde, apoi eliberează. Apoi efectuează 3 seturi consecutive de 10 repetări.

Pentru a stimula un pic exercițiul, ridică-ți capul și ridică umerii de pe podea. Revină la poziția inițială.

ÎNTINDERE PICIOR

Inspirat din pilates, acest exercițiu va folosi aceeași presiune ca și pilates și greutatea piciorului pentru a-ți angaja complet abdomenul.

Începi în aceeași poziție ca la exercițiul anterior: culcată pe podea cu picioarele îndoite. Degetele pe coapsa dreaptă, ridică genunchiul drept la piept și îndreaptă piciorul stâng astfel încât să fie paralel cu podeaua. Piciorul tău stâng nu trebuie să atingă podeaua. Menține 1 minut și schimbă picioarele!

RIDICAREA TRUNCHIULUI CU PICIOARELE RIDICATE

S-ar putea să sune simplu, dar această mișcare funcționează excelent pentru a lucra abdomenul inferior. De data aceasta, așează-te cu genunchii îndoiți și picioarele așezate pe podea. Pune palmele în spate și îndreaptă antebrațele astfel încât să te poți înclina înapoi.

Contractă abdomenul și ridică picioarele, genunchii îndoiți la 90 de grade. Deplasează ușor picioarele spre stânga, ținând șoldurile pe pământ. Menținând unghiul la 90 de grade, coboară picioarele, apoi începe din nou spre dreapta.

Exerciții pentru partea de jos a abdomenului – PLANȘA INVERSATĂ

Atenție, aceasta este o mișcare mult mai dificilă decât pare. Cu acest exercițiu, îți antrenezi abdomenul, dar nu numai! Toți mușchii corpului tău sunt în acțiune. DA!

Așa ca stai jos cu picioarele drepte, mainile chiar in afara soldurilor, palmele pe podea. Contractă abdomenul și cu brațele ridică șoldurile, astfel încât să fie la câțiva centimetri de podea. Îndoaie ușor genunchii, ținând călcâiele pe podea, apoi îndreaptă-le complet. În cele din urmă, încearcă să împingi șoldurile în afară în timp ce îndoi spatele. Scopul este ca șoldurile tale să ajungă în spatele umerilor tăi. Menține un minut, revină la poziția inițială și repetă.

Efectuează 3 seturi de 10 repetări.

Acestea au fost câteva din cele mai bune exerciții pentru partea inferioară a abdomenului.

Dacă vrei să știi Cum să antrenezi abdomenul acasă? Te invit să privești următorul video.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Exerciții cardio pentru abdomen acasă

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!