Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru piept ferm și de invidiat

Fiecare femeie își dorește acel piept ferm și atrăgător ca și cel al vedetelor de la Holywood. Nu contează parametrii, în principiu este important să arate bine. Din păcate realitatea este des, mai dură. Mulți factori  influențează aspectul pieptului tău. Principalii factori sunt  nașterea, alăptarea, slăbirea rapidă dar și modul nesănătos de viață. Știu că aceștia adesea te fac să-ți pierzi încrederea de sine.
Nu dispera! Să știi că există metode de a-i da pieptului tău un aspect plăcut chiar și după ce a fost supus anumitor factori. Iar dacă acesta este încă în toată splendoarea sa, ține minte că nu e de prisos să previi unele momente neplăcute.
Cât de des te întrebi ,,oare ce exerciții să fac pentru piept”? Răspunsul îl găsești chiar aici. Uite câteva exerciții fizice pentru piept care sunt top!

P.S dacă ești în căutare de exerciții pentru mărirea pieptului să știi că din păcate, ele nu există. Pieptul este format din grăsimi, nu din mușchi. Iar dacă dorești să ai sâni mai mici, îți va fi destul de ușor când vei slăbi. În toate cazurile, important este să fie tonifiați deci, hai să trecem la exerciții.

1. Flotările

Nu știu dacă cunoști, dar flotările au un mare impact asupra pieptului dacă sunt făcute corect. Acestea sunt din categoria, exerciții piept acasă. Fă flotări zilnic dacă nu ai timp pentru un antrenment mai complex, și la sigur vei avea rezultate.

2.Împins la piept cu bara, pe plan orizontal

Dacă ești o fană a sălii de forță, să știi că atunci când ridici bara, tu îți antrenezi pieptul din greu. Dacă nu mergi la sală, și abia ești la început, fă-o cu două gantere. Se efectuează 4 serii a câte 15 repetări.

3.Împins cu gantere pe plan lateral

Ganterele pot fi de orice greutate dorești, în dependență de pregătirea ta fizică. Duci ganterele pe laterală, coborând coatele jos, în dreptul corpului. Trebuie să ai poziția corpului culcată.  Din nou, 4 seturi a câte 15 repetări.

Sper că ești deja plină de motivație, așa că hai să continuăm cu mai multe exerciții pentru piept acasă!

4.Foarfeca

Da, da. Ai înțeles corect. Acel clasic exercițiu de încrucișare a mâinilor în față, este benefic pentru pieptul tău. Și nici nu ai nevoie de pregătiri speciale. Repetă acest exercițiu timp de un minut.

5.Apropierea coatelor

Din nou, un exercițiu foarte simplu. Apropii coatele și pumnii în față, iar apoi îi desparți lateral. Poate nu pare, dar nu este un exercițiu atât de ușor, și se simte imediat.

Bine de știut:

Dacă ai făcut sau nu exerciții pentru piept până acum, uite câte ceva util.

-Fiecare femeie este predispusă ereditar la un anumit tip de piept. În cazul în care ai niște sâni fermi, nu uita că factorii externi, mai ales timpul, chimbă acest lucru. Toate aceste exerciții servesc drept tonifiere. Totuși, este mult mai ușor să previi ceva decât să repari.

Dar, indiferent de situația în care te afli la moment, nu uita că niciodată nu este prea târziu, mai ales dacă ești dispusă să depui efort maxim. Fă un antrenament minim de 15 minue de câteva ori pe săptămână sau de ce nu, în fiecare zi iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

-În timp ce depui efort fizic, sau exerciții speciale, poartă o bustieră specială. Acest lucru te salvează de dureri puternice.

-În cazul în care nu ai gantere dar nici posibilitate să-ți iei unele, folosește greutăți improvizate. Mă refer la niște sticle cu apă.

-Combină exercițiile pentru piept cu cele pentru brațe și spate. În așa fel, vei antrena mai multe părți ale corpului concomitent iar rezultatele vor fi mai vizibile.

Mult succes! Înainte pentru un piept ferm!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și prietenii tăi!