Blog Fitnessmama.ro

Cum poți slăbi 10 kg într-o lună? Cât de eficient poate fi?

Ai ajuns într-un impas în ceea ce ține de cum ai dori să arăți? Te întrebi zilnic Cum poti slăbi rapid sau,, Cum pot slăbi 10 kg?” Ei bine, poate cunoști însă, slăbirea rapidă nu este deloc eficientă. Cel mai des, persoanele care slăbesc rapid, ajung să se dezamăgească în această tehnică. De ce? Vei afla în acest articol. De asemenea vei învăța despre efectul yoyo și de ce este bine să ai un regim echilibrat.

Evident, îți vom da niște sfaturi despre cum poți slăbi ușor și cum poți slăbi acasă. Aceste îndrumări sunt sută la sută sigure  și sănătoase. Dar mai întâi, să vorbim despre greșelile pe care mulți le fac când vor să slăbească.

Riscul dietelor rapide

O dietă rapidă și eficientă, sună captivant nu-i așa? Lasă-mă să-ți spulber așteptările. Nimic nu e atât de captivant cum pare la prima vedere. Aceste diete te fac să te înfometezi, să pierzi chestii benefice din organism. Cel ma mult probabil că în urma lor vei atrage boli destul de grave asupra organismului tău.  Dar, cum poți slăbi fără diete? Printr-un regim alimentar corect și bine pus la punct și mult sport.
Îți vom spune ce să mănânci ca să slăbești rapid, ceva mai târziu.

Efectul Yoyo

Cu toții știm ce este un yoyo încă din copilărie, jucăria aia care datorită sforii și ritmului de mișcare, se întoarce mereu la tine în mână. De ce crezi că se folosește acest termen în diete? Corect, pentru că kilogramele în plus se întorc mereu la tine. Acest lucru se întâmplă în cazul unei diete nesănătoase, mai ales după o slăbire rapidă. Când slăbești repede, se elimină mai multă apă din organism de aceea ai impresia că kilogramele se duc cu viteza fulgerului. Adevărul este că de fapt grăsimile nu se ard. În așa ritm de fiecare dată când ajungi la silueta dorită, peste ceva timp te îngrași la loc, uneori chiar mai mult. Statistica spune că majoritatea femeilor care aleg o cale nesănătoasă de a scăpa de kilograme, trec toată viața prin efectul yoyo.

Cum poti slăbi repede dar sănătos?

Alimentează-te corect

Prin alimentație corectă mă refer la respectarea unui regim special. În primul rând nu trebuie să uiți de respectarea meselor. Între mese optează pentru gustări pe bază de fructe. La micul dejun poți savura câte un smoothie detoxifiant. De asemenea trebuie să-ți iei doza de proteine, potrivite sunt ouăle. La prânz alege o supă de legume sau o supă cremă. Cina este o parte importantă, nu sări peste! Poți să mănânci somon cu legume sau carne slabă de pui. Pentru a avea rezultatele dorite, consumă lactate ca iaurtul natural slab în grăsimi, sau brânză de vaci. Bea ceaiuri verzi din lămâie și ghimbir.

Antrenează-te!

Concentrează-te pe antrenamente. Lucrează-ți părțile corpului care te deranjează mai exact. Nu este necesar să mergi la sala de forță. Te poți antrena chiar și acasă, cu greutăți improvizate sau fără echipament. Iar dacă ai un hobby, cum ar fi mersul pe bicicletă, poți foarte ușor să-l practici. Săriturile în coardă la fel și-ar face bine treaba pentru că intră în categoria de cardio iar grăsimile se ard foarte ușor.

Evită zahărul procesat

Dacă nu cunoșteai, zahărul este un dușman înrăit al omului. Mai ales al celui ce-și dorește să slăbească. Dacă dorești să obții rezultate rapide și eficiente, nu-l mai consuma. Cu părere de rău, multe produse conțin zahăr procesat de aceea vei depune ceva efort la început, dar nu este imposibil.

Nu uita că cel mai sănătos este să slăbești 0,9 kg pe săptămână. -10 kg într-o lună îți pot afecta organismul de aceea ai puțină răbdare, optează pentru sănătate și o să obții ce-ți dorești.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!