Blog Fitnessmama.ro

TOP 5 beneficii ale sportului în condiții de casă

Ce scuză avem să nu ne antrenăm acasă, fie și în pauza de masă?

Majoritatea dintre noi avem un program încărcat și în continuă schimbare. Prin urmare, mereu găsim scuze atunci când vine vorba despre sport, mișcare, kilograme în plus, regim alimentar echilibrat, somn odihnitor. Echipa Fitnessmama.ro ți-a pregătit cele mai bune și eficiente programe de sport, pe care le poți face în condiții de casă.
Urmărește-ne și descoperă 5 beneficii ale sportului acasă, aici unde nu trebuie să te gândești dacă pantalonii stau ok pe tine sau dacă coafura a luat-o razna. Ai nevoie de un covoraș și de spațiu (unde nu ar veni cineva să te deranjeze), iar de restul ne ocupăm noi.

1.Economisești bani și timp

Timpul înseamnă bani și banii înseamnă timp. Chiar dacă ți-ar plăcea să ieși în fiecare zi din casă, gândește-te că timpul pe care îl folosești până a ajunge la sala de sport, îl poți folosi pentru multe alte lucruri. De asemenea, majoritatea sălilor de sport optează pentru abonamente pentru jumătate de an sau anuale. Noi ți-am pregătit abonamente care îți fac la propriu din ochi și pe care nu trebuie să le ratezi. De asemenea, vei beneficia de acces la Maratoanele Fitness Mama, regim alimentar personalizat, participare în Live cu Ina și alți experți și multe alte surprize.

2. Sportul regulat menține greutatea

Exercițiile fizice pot ajuta la prevenirea excesului de greutate sau la menținerea pierderii în greutate. Când te angajezi în activitate fizică, arzi calorii. Cu cât activitatea este mai intensă, cu atât arzi mai multe calorii.
Știu că mersul la sală răpește din timpul tău prețios, nu te stresa, avem programe care te vor ajuta să te menții în formă acasă. Apropo, poți începe cu un program gratuit de 5 zile pentru a te convinge singură de eficiența antrenamentelor alese cu grijă: https://fitnessmama.school/provocare?gcpc=3c910
Orice activitate este mai bună decât deloc. Începe chiar astăzi, iar noi te vom susține în fiecare zi să ajungi la scopul stabilit.

3. Exercițiile fizice favorizează un somn mai bun

Nimic nu se compară cu un somn odihnitor. Ei bine, activitatea fizică regulată te poate ajuta să adormi mai repede și mai bine. Ține cont însă de un lucru, pur și simplu, nu faci mișcare prea aproape de ora de culcare, s-ar putea să te simți încă plin de energie și să nu poți adormi.

4. Exercițiile fizice reaprind scânteia în viața ta sexuală

Te simți prea obosită sau prea în formă pentru a te bucura de intimitatea fizică? Activitatea fizică regulată poate îmbunătăți nivelul de energie și îți poate crește încrederea în ceea ce privește aspectul fizic, ceea ce îți poate stimula viața sexuală.
Dar este chiar mai mult decât atât. Activitatea fizică regulată poate spori excitația pentru femei. Și bărbații care fac mișcare în mod regulat au mai puține șanse de a avea probleme cu disfuncția erectilă decât bărbații care nu fac mișcare.

5. Exercițiile fizice îmbunătățesc starea de spirit

Ai nevoie de emoții pozitive sau să te descarci de emoțiile negative de peste zi, exercițiile fizice pot face minuni în acest caz. O sesiune de gimnastică te poate ajuta. Activitatea fizică stimulează diferite substanțe chimice ale creierului care te poate scăpa de anxietate, nervi, stres și oboseală.

De asemenea, s-ar putea să te simți mai bine în privința aspectului tău, care se schimbă pe zi ce trece, ceea ce îți poate spori încrederea și poate îmbunătăți stima de sine.
Echipa FitnessMama este aici pentru a te ajuta. Tot ce trebuie să faci este să alegi abonamentul care ți se potrivește, de restul ne ocupăm noi!

Vrei să știi mai multe despre nutriție, sport și motivație?
Ne găsești
pe Facebook: https://www.facebook.com/fitnessmama.md/
Pe Instagram: https://www.instagram.com/ina.fitnessmama/
Pe Youtube: https://www.youtube.com/c/FitnessmamaMd/featured