Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbirea coapselor fără echipament

Anumite exerciții pentru slăbirea coapselor sunt aliații perfecți pentru cei care doresc să slăbească.

Baza unui corp sănătos este, evident, alimentația (da, te îndoiești de asta, dar echilibrul alimentar este mai bun decât toate formulele magice!). Cu toate acestea, datorită sportului poți construi coapse ferme și tonifiate. Cu ajutorul acestor exerciții speciale pentru coapse, îți vei redesena picioarele și vei câștiga forță. Corpul tău îți va spune rapid mulțumesc! Hai, să începem!

Antrenează-ți coapsele pentru a slăbi

Prea voluminoase, prea subțiri, prea moi… Recunoaște că nu lipsesc motivele pentru a declara război coapselor. Vești bune: îți aducem pe tavă ceva care să facă pace și să îți facem bine în același timp! Cea mai bună opțiune ar fi evident să-ți accepți corpul așa cum este, dar nu este întotdeauna atât de ușor. Acestea fiind spuse, oferindu-le coapselor puțină activitate fizică, cu câteva exerciții vizate poți obține o formă mai bună.

Dacă alegi a doua opțiune, citește mai departe! Cu doar 3×20 de minute pe săptămână de antrenament special, îți poți întări mușchii coapselor și îți poți tonifica picioarele. De asemenea, veți câștiga în stabilitate generală, la nivel postural. Dar pot fi și exerciții pentru slăbirea abdomenului foarte eficiente.

20 de minute … pentru a-ți întări interiorul și exteriorul coapselor. Un program de antrenament pentru picioare pe care îl poți face cu ușurință acasă.

Mișcă-te  pentru a arde grăsimi

Exerciții pentru slăbirea coapselor

Dacă dorești să (re) activezi mușchii picioarelor și să ai coapse și mai tonifiate, răsfață-te cu o sesiune de rezistență în plus față de aceste exerciții. De exemplu jogging sau urcarea de scări în mod regulat.

Acest lucru nu numai că ajută la menținerea în formă, dar și actul de a mobiliza mușchii pentru rezistență arde multă grăsime, chiar și după exerciții. Așadar, nu ezita să variezi plăcerile: exerciții intense și exerciții de rezistență. Chiar și seturi de exerciții pentru slăbirea burtei.

Nota Bene: am dori să-ți reamintim că exercițiile fizice regulate combinate cu un regim alimentar sănătos și echilibrat sunt cheia unui corp sănătos.

Pentru a afla mai multe despre dietele echilibrate, accesează pagina noastră și alege programul în care vrei să te înscrii.

Ești gata? Descoperă cele mai simple exerciții, dar eficiente, pentru coapse tonifiate și conturate!

Exerciții pentru slăbirea coapselor

  1. Ridicarea genunchilor – un exercițiu de echilibru

Exercițiile de echilibru par inofensive, chiar ușoare, dar nu te lăsa păcălită! Într-adevăr, acestea sunt un antrenament excelent pentru partea din spate a coapselor și vor încălzi rapid gleznele în același timp!

Exercițiile de echilibru sunt și exerciții pentru slăbirea burții extraordinare.

  1. Fandări

În acest exercițiu, în special cvadricepsul din partea din față a coapselor va arde!

  1. Genuflexiunile

De fapt, strămoșii noștri făceau deja genuflexiuni în rutina lor sportivă. Exercițiul este o necesitate și este foarte eficient pentru modelarea feselor și coapselor. Numele a fost pur și simplu modernizat puțin, de la flexuri la genuflexiuni (mult mai șic!). Genuflexiunile sunt totodată exerciții pentru slăbirea picioarelor foarte eficiente.

Hai, hai să începem, fesele și coapsele trebuie să înțepe!

  1. Întinderea brațelor și picioarelor

Pasionații de yoga și Pilates sunt familiarizați cu acest exercițiu care va mobiliza fesele la fel de mult ca și partea din spate a picioarelor, în extensie. În plus, va trebui să contractezi bine abdomenele și coapsele interioare pentru a nu-ți pierde echilibrul. Simultan cu antrenarea picioarelor este posibil de efectuat exerciții pentru slăbirea brațelor.

Pentru mai mute exerciții pentru slăbirea copaselor vizionează acest video care urmează:

3 exerciții pentru coapse și fesieri – efect garantat în 3 săptămâni, 15 minute zilnic!

Citește și articolul: Calorii varză și beneficiile sale nutriționale

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!