Blog Fitnessmama.ro

Exerciții piept și biceps pentru femei

Cauți exerciții piept și biceps pentru femei? Pieptul găzduiește unii dintre cei mai mari mușchi din partea superioară a corpului și este responsabil pentru mișcarea și controlul brațelor. Chiar și treburile funcționale de zi cu zi, cum ar fi spălarea părului, împingerea unei uși sau ridicarea în picioare, îți recrutează pieptul.

Un program de antrenament bine echilibrat trebuie să includă, așadar, munca la piept: pentru aceasta, consultă primele exerciții pentru piept pentru femei!

De ce să faci exerciții piept și biceps?

Mușchii noștri pectorali joacă un rol cheie în menținerea posturii și în menținerea echilibrului superior al corpului. O postură bună vine cu o mai bună respirație, o digestie mai bună și o mai bună circulație a sângelui. În plus, un piept tonifiat adaugă putere umerilor și brațelor, ceea ce vă ajută să vă întăriți corpul pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi ridicarea pungilor de băcănie și ținerea copilului în brațe.

Când ne lucrăm pieptul cu exerciții piept și biceps sală, lucrăm și mușchii din jur, inclusiv umerii, spatele și brațele. Varietatea de mișcări lucrează mușchii pieptului și, de asemenea, angajează mușchii de susținere.

Top exerciții pentru piept pentru femei

Flotări

Nu te lăsa intimidată de flotări, deoarece există atât de multe variante încât oricine le poate face la orice nivel, cu modificările corespunzătoare. De exemplu, poți face cu ușurință flotări pe genunchi. De asemenea, poți încerca flotări înclinate pe o suprafață ridicată, cum ar fi o bancă de parc sau pe perete.

Pentru acest exercițiu pentru piept pentru femei, începe într-o poziție de plaqnsă cu mâinile direct sub umeri, miezul și fesierii angajati. Coboară pieptul spre podea, asigurându-te că coatele te urmează în spate și nu se întind larg.

Menține un trunchi și capul rigid și rămâni aliniată cu coloana vertebrală. Odată ce pieptul și quads-ul ating podeaua, împinge înapoi într-o poziție de planșă.

Muscă cu pieptul extins

Acest exercițiu pentru piept pentru femei este perfect pentru întărirea mușchilor pieptului și poate fi efectuat pe o bancă sau pe podea. Începe cu greutăți ușoare și crește pe măsură ce puterea se îmbunătățește.

Ia o ganteră în fiecare mână și întinde-te pe spate (pe podea sau pe o bancă plată) și odihnește picioarele pe podea. Dacă ești pe podea, îndoaie genunchii și odihnește picioarele pe podea. Păstrează spatele neutru sau plat și trage umerii în jos și înapoi.

Începe cu ganterele care se ating unele de altele deasupra capului, în linie cu pieptul. Inspiră în timp ce cobori încet ganterele la unison într-un arc larg până când acestea sunt la nivelul umerilor sau pieptului, îndoind ușor coatele. Expiră în timp ce le tragi în sus la unison, într-un arc larg până la poziția de pornire.

Planșa cu atingere de umăr

Dacă ai puțin timp, acest exercițiu pentru piept pentru femei vizează o mulțime de mușchi și întărește întregul corp. Această variație dinamică a planșei încorporează robinete de umăr pentru o provocare suplimentară a stabilității și angajarea pieptului.

Începe într-o poziție de scânduri cu mâinile direct sub umeri, abdomenul și fesierii angajati. Atinge umărul stâng cu mâna dreaptă, apoi revino în poziția de scânduri și repetă pe cealaltă parte. Continuă să alternezi părțile, asigurându-te că menții corpul drept.

Presă standard pentru piept

Poti efectua o presa de piept pe o banca, dar si in timp ce stai intins pe podea. Deci nu primești ajutorul picioarelor tale, ceea ce îl face mai mult o provocare pentru partea superioară a corpului tău. Și din moment ce gama de mișcare se oprește pe podea, exerciți mai puțină presiune pe umerii tăi.

Pentru a descoperi mai multe exerciții sală piept biceps vizionează video ce urmează.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Brânză de vaci calorii

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!