Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pt abdomen plat femei video

Visezi la un abdomen mai plat, sau cel puțin mai bine format, mai ferm, ai cărui mușchi ar oferi și sprijin spatelui tău? Aceste exerciții pt abdomen plat femei video sunt mult mai bune decât clasicele ridicări ale trunchiului și îți vor permite să tonifiezi eficient abdomenul.

Un abdomen plat, bine tonifiat nu satisface doar criteriile estetice! Pentru că o centură abdominală musculară înseamnă menținerea bustului și mai ales a spatelui, fără griji.

Dar să faci abdominale în fiecare zi este un pic plictisitor! Și rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite … Nu îți face griji: există multe alte exerciții pt abdomen acasă femei care nu au nicio legătură cu ridicările obositoare ale pieptului (faimoasele „așezări”), dar care îți permit totuși să ai o burtă fermă și musculară.

Aici îți oferim câteva exerciții pt slăbit abdomen care întăresc toți mușchii abdominali, fără a fi nevoie să depui mare efort. Astfel, vei aduce mai multă varietate antrenamentului și poate chiar va fi mai distractiv!

5 exerciții pt abdomen plat femei video

În caz că nu știai, când vrei să-ți construiești abdomenul, este important să practici regulat aceste exerciții pentru ca acestea să funcționeze cu adevărat. În mod ideal, ar trebui să te antrenezi de cel puțin trei ori pe săptămână (da, nu e nimic ușor doamna mea dragă!).

Nu trebuie neapărat să te antrenezi într-o sală de sport, deoarece, știm că poți să faci exercițiile abdominale acasă și este încă foarte practic. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că efectuezi corect exercițiile pentru ca acestea să fie eficiente. Nu îți face griji: aici vei găsi instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare exercițiu, astfel încât să faci totul corect! Ești gata? Deci să începem!

Exerciții pt abdomen plat femei video

  1. Planșa

Planșa este baza curelei abdominale. De ce? Deoarece vom construi abdominalele profunde, adică cele care te ajută pentru a sta în picioare, pentru a susține greutatea corpului, pentru a nu suferi de dureri de spate și, bineînțeles, pentru a-ți antrena cu adevărat burta. Datorită acestui exercițiu, care susține antebrațele, întărește în principal mușchii abdominali adânci și, de asemenea, lucrează mușchii spatelui și mușchii grupului braț/umăr.

  1. Planșa laterală

Poți converti cu ușurință planșa clasică într-o planșă laterală și poți întări mușchii abdominali oblici. Și aici, brațele și spatele funcționează în același timp.

  1. Cuțitul Jack

Cu acest exercițiu, întărești în principal mușchii abdominali inferiori.

  1. Bicycle Crunch

Bicycle Crunch este unul din exerciții pt fese și abdomen acasă eficient pentru mușchii abdominali oblici.

  1. Torsiunea bazinului

Torsiunea bazinului este un exercițiu popular pentru lucrul în același timp al oblicurilor și al spatelui. Este important în timpul exercițiului să te concentrezi asupra condiționării de bază a corpului și să efectuezi mișcarea încet.

Acum cel mai important urmează. Ceea ce ai așteptat să descoperi în acest articol. Antrenament gratuit video cu exerciții pt fese și abdomen.

Antrenament complex pentru un abdomen plat și tonifiat

Abdomen bine tonifiat, o utopie?

Desigur, un antrenament bun al mușchilor abdominali este esențial pentru un abdomen ferm și plat, dar asta nu este tot. Lucrezi la abdomen de mai mulți ani, dar pătrățelele de ciocolată încă nu apar? Deci poate că trebuie să te uiți și la alimentația ta. Pentru că abdominalele bine formate sunt posibile cu siguranță prin antrenament fizic, dar nu numai. Cea mai mare parte a lucrării necesită, de asemenea, o alimentație sănătoasă.

Pentru că este important, de asemenea, să adopți obiceiuri alimentare bune și un stil de viață zilnic sănătos pentru a reduce grăsimea de la burtă, dacă există masă grasă. Știai, de exemplu, că alimentele industriale, foarte procesate, baghetele, băuturile răcoritoare și lipsa somnului favorizează adăugarea în kilograme? Fără o alimentație bună, nu există abdomen plat!

Dar ne relaxăm: poți întări totuși mușchii abdominali fără a ajunge la un abdomen plat și este în regulă! Uscarea corpului nu trebuie să fie un scop în sine.

Citește și articolul: Slăbire sănătoasă 10 kg – cum este posibil?

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  Youtube, InstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!