Blog Fitnessmama.ro

Exerciții zilnice pentru slăbit

Cauți exerciții zilnice pentru slăbit? Ca parte a unui program de slăbire, anumite exerciții trebuie favorizate. Descoperă selecția noastră dintre cele mai eficiente exerciții pentru slăbit.

Exerciții de făcut acasă pentru slăbit

Nu ai echipament și ai puțin timp pentru a face sport? Nici o problemă! Câteva minute pe zi și puțină motivație îți vor permite să-ți tonifiezi silueta.

Am selectat aici exerciții simple pentru slăbit acasă și fără echipament. Pentru a putea fi efectuate în apartament fără a deranja vecinii, unele exerciții nu includ sărituri. De asemenea, vor fi benefice persoanelor supraponderale pentru a-și păstra spatele și articulațiile.

Găsește pe youtube exerciții pentru slăbit la sfârșitul articolului.

  1. Burpee fără salt

Dacă vrei să alegi un singur exercițiu pentru a slăbi, alege burpee! Foarte complet, burpee este un exercițiu esențial atunci când vine vorba de antrenament. Principiul este simplu, iar eficiența formidabilă. Acest exercițiu se găsește și în majoritatea programelor de slăbire.

Instrucțiuni: Începe să stai în picioare, ghemuiește-te, apoi extinde picioarele înapoi pentru a sta într-o poziție de push-up, sari înainte pentru a regrupa picioarele din nou, apoi ridică-te. Apoi, exercițiul poate fi făcut mai complex prin plasarea bazinului pe podea sau prin efectuarea unui salt de extensie atunci când te ridici.

  1. Planșa Jumping Jacks

O combinație între exercițiul de bază (planșa) și set de sărituri, acest exercițiu îmbină întărirea mușchilor abdominali și cheltuielile de energie. Topul pentru a-ți tonifia silueta!

Instrucțiuni: Poziția inițială este aceeași cu cea a alpinistului, în poziția push-up. Exercițiul implică apoi întinderea și strângerea rapidă a picioarelor pentru a câștiga intensitate. La comoditatea ta, te poți așeza și pe coate, ca și cum ai efectua planșa clasică.

  1. Fandări cu un pas înainte

Acest exercițiu este interesant pentru persoanele supraponderale care doresc să slăbească, deoarece mobilizează grupuri musculare mari (înfometate cu energie) fără șocuri. Prin urmare, articulațiile sunt conservate și se musculează coapsele și fesele.

Instrucțiuni: Efectuează mișcări lente, controlate în linie dreaptă. Genunchiul tău ar trebui să se apropie de pământ. Pașii mari se vor concentra pe glute și ischiori, în timp ce pașii mai mici vor pune mai multă presiune pe quad-urile tale.

Din nou, sticlele de apă sau ganterele vor fi apreciate pentru a crește intensitatea acestor exerciții ușoare pentru slăbit.

  1. Coarda de sărit

V-am spus deja despre asta, coarda de salt este un exercițiu ideal pentru a slăbi! Prin urmare, este un accesoriu de fitness pe care îl poți obține atunci când vrei să slăbești acasă. Pe două picioare, pe un picior, înapoi, la intensitate moderată sau mare … orice este posibil! Coarda face parte din exerciții cardiovasculare pentru slăbit din cele mai eficiente.

  1. Genuflexiuni cu salt

Genuflexiunile sunt utile pentru întărirea coapselor și a fesierilor. Sunt unele dintre cele mai bune exerciții pentru slăbit coapse. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a pierde în greutate, ai tendința de a alege genuflexiunile cu salt. Ai grijă, acest exercițiu nu va permite să-ți tonifiezi doar coapsele, ci întregul corp.

Instrucțiuni: Efectuează o genuflexiune, urmată de un salt de extensie și așa mai departe. Când aterizezi saltul, asigură-te că amortizezi căderea. Acest lucru îți va păstra spatele și genunchii în timp ce cheltui maximum de calorii!

Scăpăm de celulită! Top 5 exerciții pentru un fund bombat și coapse tonifiate

AI NEVOIE DE UN PROGRAM PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE?

În funcție de abilitățile tale, de patologiile tale sau chiar de vârsta ta, anumite exerciții zilnice pentru slăbit ar trebui privilegiate, altele evitate sau adaptate … idealul este să poți urma un program de exerciții 100% personalizat pentru a pierde rapid în greutate și a evita traumările. Vrei să beneficiezi de un program de slăbire pe măsură? Descoperă serviciile noastre.

Citește și articolul: Ce să mănânci seara după sală?

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!