Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbit

 

În categoria de exerciții pentru slăbit, intra o gamă foarte mare. După cum bine știi, pentru fiecare parte a corpului poți face un complex de exerciții. De fiecare dată când te apuci de ele, îți permiți totuși să încalci regimul alimentar, iar exercițiile sunt o scuză care îți permit să o faci.

Lasă-mă să-ți spulber niște visuri. Dacă nu ai un regim echilibrat, degeaba depui efort.

Uite câteva reguli înainte să începi un complex de exerciții pentru slăbit.

Regula nr 1

Pune-ți alimentația la punct. Înțelegi deja la ce mă refer. Vorbim despre alimentație practic mereu, deci termenul de alimentație echilibrata la sigur îți este familiar. Nu uita de cele 3 mese zilnice. Nu sări peste cină! Și da, nu uita să ții cont de tipul tău de corp.

Regula nr 2

Începe de la exerciții simple pentru slăbit.

Ai nevoie de timp pentru a întra în ritm. Ai grijă la ce exerciții faci, ia-o ușor. Când îți mărești rezistența, începe să mărești pasul.

Beneficiile exercițiilor zilnice

Deoarece sunt o varietate enormă de exerciții zilnice pentru slăbit, uite cum îți pot influența ele viața.

Să zicem ca ai început deja un regim echilibrat, și ești motivată la sigur să pierzi ceva kilograme. Ei bine, există exerciții funcționale care ajută la slăbirea întregului corp, îți voi prezenta un video mai jos.

După cum am spus, începe lent, câte 15 minute zilnic. După câteva antrenamente o să devii mai rezistentă la oboseala fizică și vei începe sa te simți mult mai  bine în pielea ta.

Ce trebuie să știi despre exercițiile cardio?

Cardio, sau exerciții cardiovasculare pentru slăbit sunt cea mai eficientă metodă de a-ți tonifia corpul și de a arde grăsimi. Și le poți face chiar la tine acasă. După ce termini un antrenament cardio, corpul tău folosește energie la un nivel mai ridicat. Acest lucru înseamnă că grăsimile se ard mai rapid în continuare.

Exercițiile cardio pe care le poți efectua oriunde și care sunt extrem de eficiente:

-sărituri cu coarda

-mersul rapid

-alergat pe loc

Apropo, despre beneficiile asupra sănătății:

-somn mai calitativ

-rezistența cardiacă

-menținerea greutății constante

-mai puțin stres

Împreună cu exercițiile cardio, poți combina un complex de exerciții pentru slăbit coapse.

Uite un mic top 3

  1. Stai pe o parte, cu bratul sub cap si cu picioarele puse unul peste altul. Ține picioarele usor indoite.  Ridică de 15-20 de ori piciorul de deasupra, apoi intoarce-te pe partea cealalata si repetă exercitiul si cu celalalt picior.
  1. Exercițiul este practic identic doar că piciorul trebuie să fie drept în loc de flexat.

3.La al treilea set de exercitii stai intinsă pe spate, cu genunchii flexati si cu talpile pe sol si ridică  de 15-20 de ori bazinul, mentinand tălpile si spatele lipite de podea. Strange fesele in timpul ridicarilor si relaxează-le treptat la coborâre.

 

Știai că?

Flotările, sunt extrem de bune în remodelarea rapidă a corpului? Fă flotările cu abdomenul încordat și umerii trași înapoi pentru a lucra mai multe grupe de mușchi.

Genuflexiunile implică cei mai voluminoși mușchi corporali, de aceea sunt extrem de utilizate.

Planșa este atât de populară pentru că ajută la menținerea posturii dar și la tonifiere.

Dpă cum am promis, îți las aici un video youtube exerciții pentru slăbit, acestea sunt mega eficiente și de încredere. Totodată te poți înscrie la sprintul nostru gratuit unde vei avea parte de și mai multe exerciții.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten.