Blog Fitnessmama.ro

Cea mai bună metodă de slăbit pentru femei

Câd ne gândim la cele mai eficiente diete de slăbit, nu ne pasă cât ar putea fi de complicate. Faptul că te înfometezi și devii nervoasă, anxioasă și lipsită de energie nu ajută cu nimic. Care este totuși cea mai bună metodă de slăbit pentru femei? La sigur nu înfometarea!
Multe reprezentante ale sexului frumos optează pentru o dietă ketogenică, dar cât de recomandată este aceasta? Vei afla în acest articol.
Nu vreau să să te fac să-ți pierzi încrederea dar încetează să iei în serios tot ce-ți spun alții despre slăbit. Să știi că fiecare organism este unic, ai nevoie de altfel de percepție asupra pierderii în greutate.

Ce este dieta ketogenică

Dieta ketogenică este numită de către unii ,,cea mai bună metodă de slăbit rapid”. Dacă să o luăm mai general, este o dietă slabă în carbohidrați și bogată în grăsimi sănătoase. Aceasta are ca scop de a da organismului nutrienții necesari. La fel, urmărește scopul de a reduce zahărul din sânge.  Chiar dacă este lăudată de marea majoritate, poate avea și unele efecte secundare. Printre cele mai populare sunt lipsa de concentrație, posibil un discomfort digestiv, tulburări de somn. Dacă nu dorești să treci prin aceste stări, înseamnă că la sigur nu este pentru tine.

Cea mai bună dietă de slăbit

Nu cred că vreo dietă poate fi numită cea mai bună. De ce? Pentru că oricare dintre ele îți poate supune organismul la un stres enorm. De ce să te conduci după o anumită dietă care să-ți provoace discomfort fizic și emoțional? Când adopți un mod sănătos de viață, nu doar slăbești dar și devii fericită. Începe de la lucruri mici și nu căuta o dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână, este greșit.
Hai să-ți explic de unde să o iei și cum să începi.

Beneficiile unui regim alimentar echilibrat

Regimul alimentar echilibrat este necesar fiecărui din noi. Din păcate suntem prea ocupați, mai ales noi femeile. Dacă dorești să fii și slabă dar și sănătoasă, uite aici ce să faci. Crează-ți bine niște obiective legate de silueta la care vrei să ajungi. Transformă-le în scopuri. Găsește un nutriționist care să-ți ofere servicii de calitate și să înțeleagă exact ce-ți dorești. Odată ce vei crea un regim alimentar corect împreună cu specialistul, ai cele mai mari șanse să învingi lupta cu kilogramele în plus. Dar, dacă dorești ca schimbarea să devină drastică, nu uita de mișcare.

Beneficiile sportului

Într-un proces de slăbire 50% se datorează regimului alimentar și 50% se datorează sportului. Și oricât de frumoase nu am fi, toate avem câte o zonă mai problematică. Mai ales mămicile care se confruntă cu diastaza abdominală. Las mai jos un video cu cea mai bună metodă de slăbit la burtă prin exerciții.
Deci, am rămas la faza cu sportul. Trebuie să ardem grăsimi, să ne tonifiem corpul. Pentru a arde cât mai ușor grăsimile, ne ținem cât mai mult de exerciții cardio. Poți să o faci la sală, poți să o faci acasă. Dacă problema ta cea mai mare este în picioare, alege să le subțiezi cu mersul pe bicicletă. Crede-mă, mersul pe bicicletă este una dintre cele mai bune metode de subția picioarele.
Legat de programul tău, poți încerca cu un antrenor personal dacă nu reușești singură. Însă, dacă nu ai timp de sală, acasă este locul perfect, mai ales că nu ai nevoie de echipament.


Se spune că nu există exerciții pentru femei și bărbați, totul este în dependență de ce vrei să obții și de pregătirea fizică. Eu zic să începi de azi să devii mai bună. Nu lăsa nimic să-ți strea în cale. Mult succes!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten.