Blog Fitnessmama.ro

Extra Busy – dacă vrei un corp frumos și ai puțin timp

Ce presupune Extra Busy?

Omul contemporan azi e prins în viteza orașelor mari. Majoritatea, dar mai ales doamnele și domnișoarele au un program extra-full, zilnic. Serviciul, copiii, ocupațiile casnice, totul îți ocupă foarte mult timp. Extenuarea fizică și programul zilnic în care fiecare oră e programată, nu ne permit mereu să avem grijă față de sine. În orice caz, această grijă este foarte importantă. Alimentația și sportul direct influențează asupra sănătății TALE. Dar și pentru aceste situații se găsesc soluții.

Doar un program de 8-10 minute pe zi cu o denumire sugestivă de Extra Busy. Te poate ajuta în puțin timp să reușești să îi acorzi destulă atenție corpului tău asa precum ai face-o investind în asta ore, ci nu minute. Acest program este intenționat gândit în așa fel, ca exercițiile prezente în el, să reușească în puțin timp să fie la maxim de eficiente. În program se includ exerciții pentru spate, abdomen, umeri, piept, genuflexiunile, și nu doar. Rezultatele se vor începe a observa deja în scurt timp, și vor fi nu doar vizibile dar și simțibile.

 

Pentru acest program:

  1. Din echipament – vei avea nevoie doar de un covoraș, gantere, greutăți pentru picioare și o bandă elastică.
  2. Din motivație – vei avea nevoie doar de sesizarea dorinței de a avea un corp frumos, sculptat și sănătos, care îți va garanta energie și rezistență pentru fiecare zi.
  3. Din logistică – vei avea nevoie doar de aplicarea în program, detalii găsești Aici.
  • Reamintim că acest program este elaborat de specialiști din domeniile respective. Și conține un complex de exerciții bine gândite și alese, pentru rezultate maxime în perioadă scurtă.

Iar ce beneficii anume aduce acest program, vezi mai jos:

Tonifiere

Se fortifică țesuturile musculare. Aceasta presupune trezirea mușchilor somnabuli (adică a celor care nu au fost contractați demult, și a căror eficacitate a scăzut). Iar programul Extra Busy, e orientat spre implicarea a cât mai multe perechi de mușchi. Cee ace presupune că în 8-10 minute reușești să trezești practic tot corpul.

 

Sculptare

Tu devii sculptorul propriului corp. Aceasta presupune un corp stilat și atletic, unde mușchii capătă relief, nu sunt umflați și îți contruiesc în timp un corp frumos și puternic.

 

Energie

În loc de energizatele daunătoare, acest program îți oferă puteri și energie pentru orice început de zi sau pentru alte porțiuni a zilei. Revigorare, îmbunătațirea metabolismului, elan de puteri pe care nu le aveai de obicei pentru un început de zi – toate sunt dispobile acum pentru tine.

 

Slăbire

Evident nici o tonifiere și sculptare a corpului nu trece pe lângă eficacitate și în procesul de slăbire. Pentru rezultate mai ample, desigur este nevoie și de un regim alimentar bine gândit. Iar noi ne-am gândit și pentru acest segment, și îți putem propune în funcție de necesitățile tale, diete și maratoane speciale pentru un meniu de slăbire, bine conceput de nutriționist.

 

Acest maraton, te va aduce la o nouă dimensiune de simț și control a propriului corp. Noi am avut grijă față de programul tău zilnic full. Și am elaborat cu minuțiozitate, ce exerciții, a câte repetări, cu ce respitație trebuie să le faci, pentru a obține tot ce am enumerat mai sus. Succesul acestui program deja e demonstrat prin rezultatele obținute a aplicatorilor săi. Care au devenit parte din școala noastră de fitness. Pentru detalii treci pe linkurile de mai jos.

 

Distribuie acest articol dacă ți-a plăcut și ți-a fost util. Cu siguranță el va fi de ajutor și prietenilor tăi.