Blog Fitnessmama.ro

Program de definire și slăbire acasă

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), obezitatea se caracterizează prin „o acumulare anormală sau excesivă de grăsime corporală care poate fi dăunătoare sănătății”. Prin urmare, este important să acționezi. Un program de definire și slăbire oferă recomandări pentru menținerea unei greutăți sănătoase. Obiectivul său este de a oferi organismului ceea de ce are nevoie, atunci când are nevoie. Concentrându-te pe alimentele potrivite pentru a pierde în greutate, crești șansele de a pierde în greutate fără frustrare sau privare.

Program de definire și slăbire: introducere

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), obezitatea se caracterizează prin „o acumulare anormală sau excesivă de grăsime corporală care poate fi dăunătoare sănătății”. Prin urmare, este important să acționezi.

Ca atare, un program definire și slăbire oferă recomandări pentru slăbit și menținerea unei greutăți sănătoase. Obiectivul său este de a oferi organismului ceea ce are nevoie, atunci când are nevoie. Concentrându-te pe alimentele potrivite pentru a pierde în greutate, crești șansele de a pierde în greutate fără frustrare sau privare.

Cele 5 puncte esențiale ale unui antrenament slăbire și definire sunt:

  1. Ascultă-ți senzațiile alimentare
  2. Consumă alimente cu densitate energetică scăzută
  3. Include mai multe fibre
  4. Evită grăsimile, zahărul și produsele industriale
  5. Luptă împotriva stilului de viață sedentar

Beneficiile unui program de definire și slăbire

Program de definire și slăbire

Programul de slăbire are multe beneficii pentru sănătate:

  • Ține cont de conceptul de densitate energetică a alimentelor
  • Îți permite să slăbești fără a simți foame, frustrare sau oboseală
  • Nu necesită un control excesiv al cantității de alimente consumate
  • Nu necesită calcule de calorii
  • Învață să asculți senzațiile alimentare: fără nicio privare, vei înceta să mănânci în mod natural atunci când nu îți mai este foame.

Cea mai importantă regulă a unui program sală slăbire și definire este să mănânci doar când ți-e foame și să te oprești când te simți sătulă.

Atenție, pentru sănătate, se consideră că pierderea în greutate nu trebuie să depășească 1kg pe săptămână.

Descoperă programele noastre de slăbire și începe schimbarea cât mai curând.

Ce ar trebui să conțină o masă pentru slăbire? Recomandările noastre

Programul conține un set de recomandări pentru cele mai bune alegeri alimentare de făcut pentru a obține și menține o greutate sănătoasă. Ajută la continuarea procesului de pierdere în greutate treptat.

Iată recomandările noastre alimentare pentru pierderea de durată în greutate.

Alimente pentru a pierde in greutate

Anumite categorii de alimente, pe lângă faptul că promovează sațietatea, pot ajuta de fapt corpul să slăbească. Alimentele pentru pierderea în greutate sunt foarte utile ca parte a unei mese dietetice pentru a pierde în greutate fără privare.

Consumă fructe și legume

Este important să consumi cel puțin 5 porții de fructe și legume pe zi, ca parte a unei diete. Acestea sunt sărace în calorii, bogate în fibre, apă și antioxidanți. O farfurie trebuie să fie umplută în proporție de 50% cu legume. Deci, masa ta dietetică va avea șanse mult mai mari să țină sațietate cu mai puține calorii.

Privilegiază fibrele alimentare

Fibrele alimentare își au locul într-o masă dietetică. Acestea reduc apetitul și promovează controlul greutății în două moduri. Pe de o parte încetinesc absorbția zahărului în sânge, pe de altă parte se umflă în prezența apei și dau stomacului senzația de plin. Este recomandat să consumi de la 25 până la 30 g de fibre pe zi. Prin consumul de fructe și legume la fiecare masă, cereale integrale și leguminoase, această contribuție de 30 g este destul de realizabilă.

Iar acum te invit să descoperi un antrenament sală slăbire și definire.

Citește și articolul: 4 Exerciții simple pentru un abdomen plat

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi