Blog Fitnessmama.ro

Regim de slăbire rapidă și durabil

Când începi un regim de slăbire rapidă, de obicei vrei să slăbești cât mai repede posibil. Dar dorința de a pierde rapid în greutate este adesea incompatibilă cu slăbirea durabilă… Un regim bun nu se judecă după „viteză”, ci după „durabilitate” … Sfatul nostru pentru a slăbi rapid și de a nu relua în greutate.

Slăbește cu un regim de slăbire rapidă adecvat

Pentru a slăbi rapid, principalele diete sunt dietele cu proteine ​​și dietele cu conținut scăzut de calorii. Ai grijă să nu confunzi viteza și graba! Aceste diete promovează în general efectele de yo-yo și te pot expune la anumite riscuri renale, deficiențe… Dacă decizi să urmezi un regim de slăbire rapidă, este mai bine să discuți în prealabil cu un nutriționist.

Regim de slăbire rapidă în funcție de zonă

Dacă o dietă este esențială pentru a pierde kilograme în plus, aceasta trebuie însoțită în mod necesar de exerciții fizice pentru a remodela silueta. Pentru a slăbi rapid și bine, nu este vorba doar de a începe o dietă eficientă pe termen lung și fără risc de deficiențe, ci și de a face sport! Programele noastre includ exerciții vizate pentru tonifiere și construirea mușchilor coapselor, feselor și abdomenului.

Video: exerciții pentru a slăbi rapid

Descoperă toate exercițiile de făcut pentru a slăbi rapid și bine. Fie că este vorba de a pierde șolduri, de a întări brațele care nu sunt suficient de ferme, de a rafina partea superioară a corpului sau pur și simplu de a scăpa de kilogramele în plus pe coapse, fese sau stomac. Trebuie doar să urmezi pe antrenoarea în mișcările ei pentru a-ți sculpta corpul!

Trebuie să înțelegi că nu există nici un regim slăbire rapidă 10 kg pe zi sau săptămână așa cum promit multe reclaame.

Regim de slăbire rapidă: sfaturile noastre pentru a te ajuta

Pentru a slăbi rapid, este mai bine să știi unde ești cu greutatea ta la moment. Pentru că, înainte de a începe o dietă, trebuie să faci un bilanț și să-ți definești obiectivele. La fel, pentru o urmărire optimă, indiferent de metodă, este necesar să poți monitoriza regimul, evoluția kilogramelor și nivelul de cheltuială energetică.

Fă sport și practică activitate fizică

Vrei să slăbești rapid cu un regim alimentar slăbire rapidă? Prin urmare, sportul și exercițiile fizice nu trebuie neglijate în viața de zi cu zi. Dacă abia te miști, nu consumi multă energie și nu te poți bucura de o activare metabolică ridicată. La urma urmei, grăsimea nu este altceva decât un depozit de energie pe care îl cheltui atunci când pierzi în greutate. Dorința exprimată adesea de a „slăbi rapid fără sport” nu este atât de ușor de realizat, deoarece slăbirea rapidă funcționează optim numai prin sport.

O viață de zi cu zi activă și practicarea unui sport de două până la trei ori pe săptămână sunt deja suficiente pentru a crește consumul de calorii. Pentru a aduce mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, poți, de exemplu, să mergi pe distanțe scurte, să folosești scările în locul liftului și să folosești bicicleta în locul mașinii. Și poți arde și multe calorii făcând treburile casnice și grădinăritul.

Dormi suficient

În timp ce ne odihnim noaptea pentru a ne reîncărca bateriile, corpul nostru continuă să lucreze în mod regulat. Celulele noastre sunt reparate, toxinele sunt filtrate și eliminate. Pentru toate aceste procese, corpul nostru are nevoie de energie, pe care o obține din stocurile de grăsimi existente. Somnul odihnitor promovează, prin urmare, succesul pierderii în greutate.

Renunță la alcool

Majoritatea băuturilor alcoolice oferă nu numai o mulțime de calorii, ci și inhibă descompunerea grăsimilor. Când bei alcool, corpul tău este complet concentrat pe descompunerea alcoolului, reducerea consumului de proteine ​​și carbohidrați, iar grăsimile nu sunt folosite aproape niciodată pentru energie. Dacă dorești să slăbești rapid, atunci ar trebui să eviți alcoolul pe durata unui regim slăbire rapidă echilibrat și sănătos.

Citește și articolul: Vreau să slăbesc 5 Kg fără dietă

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!