Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc 5 Kg fără dietă

Vreau să slăbesc 5 kg! Un obiectiv ispititor care poate fi greu de obținut. Pentru a slăbi, trebuie să mănânci de toate, dar în cantitatea potrivită. Un regim alimentar variat și echilibrat este cheia unei siluete frumoase.

Cu cinci kilograme mai puțin este suficient pentru a te simți mai bine și pentru a scădea colesterolul, a zahărului din sânge și a tensiunii arteriale. Dar, în timp ce pierderea a 5 kilograme este posibilă pentru aproape toată lumea, păstrarea lor este mai puțin ușoară. În funcție de unde provin kilogramele în plus, trebuie să cauți soluția.

Vreau să slăbesc 5 kg fără dietă

Vreau să slăbesc 5 kg fără dietă! În primul rând, ideea este să slăbești 5 kg, dar să nu adaugi 10 kg în lunile următoare. Altfel toate eforturile tale vor fi irosite și te vei simți și mai frustrată. Cu orice preț trebuie să evităm efectul yoyo despre care auzi adesea. Pierderea a 5 kg într-o lună este un obiectiv foarte realizabil datorită noilor obiceiuri alimentare și practicii sportive regulate. Evident, pentru a nu trăi această lună de „dietă” ca pe o lună în iad, trebuie să îți poți permite câteva mici diferențe. Evită orice dietă dastică pentru a nu cădea în excesul opus la sfârșitul reechilibrării alimentelor.

O reechilibrare a alimentației te va ajuta să slăbeși pe termen lung

Vreau să slăbesc urgent 5 kg multe femei își spun. Dar pentru a pierde în greutate în mod eficient și durabil, nu trebuie să te privezi până la punctul de a te înfometa. Pierderea a 10 kg într-o săptămână este evident un mit și foarte rău pentru sănătatea ta. Așadar, pentru a reuși să pierzi kilogramele în plus va trebui să iei decizii care îți vor afecta stilul de viață. Mâncarea nedorită este omniprezentă în societatea noastră, între mâncarea rapidă la fiecare colț de stradă, mâncărurile industriale care ne permit să mâncăm „repede” și tentațiile dulci, creșterea în greutate se instalează de-a lungul anilor.

Vreau să slăbesc 5 kg cu sport

Dacă practici deja sport, acesta este un lucru bun, dar ești sigură că programul tău sportiv se potrivește bine obiectivelor tale? Dacă vrei să slăbești, idealul este să arzi cât mai multe calorii în timpul antrenamentului, dar și să te distrezi. Dacă mergi la sală pentru a face 10 minute de antrenor eliptic și 5 minute de abs fără transpirație, îți va fi mai greu având gândul că “vreau să slăbesc rapid 5 kg pe lună”… Nimic nu se întâmplă fără efort, de aceea este mai bine să găsești un sport care ți se potrivește. Astfel încât să poți da totul din timpul efortului!

Pentru a slăbi, idealul este să practici un sport care mobilizează mai multe grupe musculare, precum alergarea. Dacă preferi apa, poți opta pentru înot sau dacă preferi să te antrenezi acasă, lasă aburi în timpul unei clase de luptă corporală!

Obiceiuri de adoptat dacă vrei să slăbești

Cel mai bine e să ai cu tine acest gând „vreau să slăbesc sănătos 5 kg”. Pentru că dacă o faci în mod sănătos, atunci va fi și durabil.

În timp ce o dietă sănătoasă este esențială, nu este singurul obicei pe care să-l adopți ca să slăbești rapid 5 kilograme. Te asigurăm că nu este vorba de a face 30 de abs zilnic sau de a te trezi cu 2 ore înainte de a face sport. Uneori, dormind bine, hidratându-ne corect sau chiar eliminând zahărul din viața de zi cu zi, sunt suficiente pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Când cauți să slăbești, este important ca corpul să fie reglat corespunzător. Un ceas intern bun permite funcționarea corectă a corpului, care va putea elimina mai bine grăsimile și arde caloriile. Pentru a face acest lucru, stabilim orele specifice pentru mesele noastre și, mai presus de toate: dormim suficient.

Somnul și digestia

Somnul are un impact semnificativ asupra pierderii în greutate. De asemenea, nu trebuie neglijată hidratarea. Consumul unei cantități suficiente de apă pe zi permite corpului nostru să elimine impuritățile și promovează abdomenul plat. Zahărul alb este cel mai rău dușman al nostru când încercăm să slăbim. Interzicerea acestuia și înlocuirea acestuia cu mai mult zahăr natural este, prin urmare, un pas extrem de recomandat pentru a pierde rapid 5 kg.

De asemenea, este important să ne răsfățăm sistemul digestiv. A avea un tranzit bun este important pentru pierderea în greutate. Acest lucru previne balonarea și favorizează eliminarea grăsimilor. Dacă livrarea de alimente a fost rutina ta zilnică, bine îți sufleci mânecile pentru că acum bucătarul tău vei fi tu. Cel mai bun mod de a slăbi eficient este să-ți pregătești propriile mese. Astfel, suntem siguri de ceea ce mâncăm și evităm alimentele proaste care sunt prea grase.

În cele din urmă, partea noastră preferată: momentele de plăcere. Pentru ca organismul nostru să nu se simtă lipsit de mâncarea bună (proastă) pe care o iubim atât de mult să o mâncăm, este esențial să ne oferim din când în când puțină plăcere. Pe lângă faptul că ne împiedică corpul să depoziteze grăsimi în rezervă, îmbunătățește și moralul și previne sentimentele de frustrare.

Citește și articolul: Vreau să slăbesc la burtă – Soluția!

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!