Blog Fitnessmama.ro

Rețeta de slăbit Rina. Cum funcționează și în ce constă

Rețeta de slăbit Rina este un regim disociat bazat pe repetarea a patru surse de alimentare. Iată regulile pe care să le urmezi, beneficiile și contraindicațiile.

Cum am mai spus, Rina – rețeta de slăbit este un program de dietă disociat, despre care fanii cred că va oferi o pierdere rapidă în greutate în doar 90 de zile.

Rețeta de slăbit Rina: cum funcționează?

Să revenim la conversația despre dietă și de data aceasta să ne familiarizăm cu rețeta de slăbit Rina 90, un program zilnic de dietă disociată. Conform promisiunilor, pierderea de aproximativ 25 kg se realizează în doar 3 luni, fapt care îți permite, de asemenea, să menții aceeași greutate pentru o perioadă. Pe lângă asta, mai există și rețeta de slăbit Rina 1.

Originile sale sunt neclare și probabil că vor rămâne așa. Unii ar susține că s-a născut în SUA, ca și cele mai populare diete din ziua de azi și a primit numele de la revista Rina. Alții susțin că s-a născut în România sau într-o altă țară din Europa de Est și ar trebui menționat că, potrivit unei teorii, această dietă este răspândită în primul rând în aceste țări.

Până în prezent, se pare că nu există informații fiabile despre acest lucru, care seamănă puțin cu ceea ce s-a întâmplat cu cea mai faimoasă dietă Planck.

Filozofia nutrițională a dietei Rina

Conform acestei diete, poți mânca numai anumite alimente în fiecare zi. Prin urmare, ne concentrăm nu pe numărarea caloriilor consumate, ci pe calitatea a ceea ce mâncăm.

În acest fel, evităm aportul simultan de alimente care necesită un mediu alcalin (de exemplu, paste) și alimente care necesită un mediu acid (de exemplu, carne). Această alegere are mai multe efecte. Organismul trebuie să consume mai puțină energie pentru a începe digestia, metabolismul este accelerat și, potrivit nutriționiștilor, chiar și sistemul imunitar este întărit.

Atunci când alegi un meniu, compoziția nutrienților te va ajuta: carbohidrați, grăsimi și proteine. Singura măsură de precauție este să respecți programul zilnic de masă furnizat la intervalele de timp corecte.

Prin urmare, nu există restricții cu privire la cantitate, doar condiția ca dieta să fie însoțită de activitate fizică potrivită și chiar fără a sări peste mese.

Rețeta de slăbit Rina: Reguli de urmat

Să încercăm acum să aruncăm o privire mai atentă asupra schemei ce ține de rețeta Rina de slăbit. Există patru blocuri în total, care corespund celor patru programe de nutriție zilnice, care se repetă în ordine secvențială.

  1. Prima zi implică aportul de proteine.
  2. În a doua zi, ne îndreptăm spre amidon.
  3. În a treia zi, trecem la carbohidrați.
  4. A patra și ultima zi este bună pentru vitamine.

Acest ciclu se va repeta de 7 ori, apoi a 29-a zi (apa zilei) este dedicată postului complet, pentru detoxifierea corpului. Poți bea ceaiuri de plante, ceai, legume sau fructe centrifugate, supă fără umplutură.

Totuși alegerea cea mai bună este să urmezi un regim alimentar echilibrat și să practici sport regulat. Vezi în continuare o rețetă superbă pe care o vei găti foarte rapid acasă.

Salată cu frigărui – cina perfectă pentru toată familia!

Alegerea ceai mai bună – regim alimentar echilibrat!

O alimentație echilibrată joacă un rol esențial în sănătatea noastră. Scade riscul de a dezvolta anumite boli cronice și crește astfel speranța de viață. Într-adevăr, alimentele furnizează energia necesară pentru buna funcționare a celulelor noastre și permite dezvoltarea armonioasă a corpului nostru. Acesta este motivul pentru care este esențial să urmărești ceea ce mănânci, atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și cantitatea.

A mânca sănătos ne echilibrează greutatea. Persoanele supraponderale sau obeze sunt mai expuse riscului de a dezvolta anumite patologii, precum:

  • Boli cardiovasculare
  • Diabetul de tip 2
  • Tensiune arterială crescută
  • Anumite tipuri de cancer
  • Osteoporoza

Legumele și fructele conțin mai puține calorii decât alimentele procesate și sunt bogate în fibre. Fibrele au un efect interesant asupra controlului foamei. Foarte des, alimentele bogate în fibre necesită un timp mai mare de mestecat și tind să mărească volumul sau vâscozitatea alimentelor din stomac. Durează mai mult timp pentru a fi digerate în sistemul digestiv și dau impresia că suntem plini. Pentru a începe drumul tău în acest scop te invităm să te alături în clubul nostru, alături de alte sute de femei fericite.

Citește și articolul: Calorii mămăligă

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie să vadă și prietenii tăi!