Blog Fitnessmama.ro

Rețete de slăbit ușoare

Un regim alimentar poate deveni frustrant atunci când ai senzația neplăcută că mănânci mereu același lucru. Pentru a evita asta, în acest articol îți oferim rețete de slăbit ușoare pentru o săptămână de regim fără frustrări. Aceste rețete de slăbit rapide și ușoare vor fi perfecte pentru a combina plăcerea și echilibrul, pe tot parcursul anului!

Să mănânci fără a te priva, răsfățându-te cu gusturi diverse și totodată să slăbești este posibil, cu rețete de slăbit eficiente. Sărace în grăsimi, sare și zahăr, acestea vor fi ideale pentru toate persoanele care au un regim alimentar, astfel încât regimul să nu rimeze cu frustrare și restricție.

10 sfaturi pentru a face rețete de slăbit ușoare

Iată cele mai bune sfaturi pentru a face rețete de slăbit rapide și eficiente:

  1. Favorizează preparatele simple pe bază de produse naturale
  2. Promovează pregătirea rețetelor pe bază din fructe și legume proaspete și de sezon
  3. Evită alimentele prăjite și pesmetul
  4. Favorizează prepararea ușoară, aburirea sau coacerea
  5. Evită felurile de mâncare grele, grase și dure
  6. Înlocuiește crema cu iaurt sau brânză de vaci
  7. Folosirea zahărului din fructe pentru îndulcirea naturală a deserturilor
  8. Integrează mai des semințele oleaginoase și leguminoasele
  9. Preferă alimentele cu amidon și pâinea integrală
  10. Incorporează proteine ​​slabe și de calitate în preparate

Rețete de slăbit gratuite

Ca parte a unui regim, se poate întâmpla să ai senzația că mănânci același meniu din nou și din nou. Ca urmare, oboseala și frustrarea pot pune în pericol determinarea și pot duce la renunțare. De aceea mai jos îți venim în ajutor cu rețete de slăbit ușoare și rapide de făcut acasă. Vei descoperi acum 3 rețete exclusive pentru a slăbi în timp ce te distrezi. Am ales 3 rețete pentru o zi întreagă!

Mic dejun rapid și sănătos

Prânz delicios și sănătos: piept de pui copt cu orez și legume

Idee de cină – somon cu salată din rădăcinoase!

Legumele – aliații pentru pierderea eficientă în greutate

Pentru a slăbi, trebuie să depui mult efort. Pe lângă exerciții fizice, este necesară și o schimbare a regimului alimentar. Legumele fac parte din rețete de slăbit ușoare și eficiente. Sunt foarte importante pentru sănătate.

Când revizuiești cu atenție conținutul farfuriei, legumele apar ca aliații pentru reechilibrarea alimentației. Dar de ce sunt atât de bune? Cu conținutul ridicat de apă și densitatea calorică redusă, legumele au avantajul că nu ridică inutil numărul de calorii și, prin urmare, sunt ideale pentru pierderea în greutate. Apoi, conținutul lor ridicat de fibre îi face aliați de zi cu zi. După cum ne amintim, fibrele (solubile și insolubile) sunt esențiale pentru dieta noastră și bunăstarea noastră generală, acționând asupra nivelului zahărului din sânge, asupra florei și asupra tranzitului.

Prin urmare, fac posibilă realizarea acestui celebru sentiment de sațietate și prelungirea duratei sale (la revedere pofte), crescând în același timp volumul și frecvența scaunelor, eliminând substanțele inutile, încetinind absorbția grăsimilor și reducând nivelul colesterolului. În cele din urmă, acestea sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, esențiale pentru sănătatea noastră. Datorită legumelor putem realiza rețete eficiente de slăbit astfel ca organismul să beneficieze de toți nutrienții necesari.

Citește și articolul: Rețete de legume pentru slăbit

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!