Blog Fitnessmama.ro

Slăbire rapidă 1 kg pe zi

În acest articol vom analiza dacă este posibilă o slăbire rapidă 1 kg pe zi. Este oare asta realitate sau doar un mit? Există o multitudine de diete destinate slăbirii. Printre cele mai cunoscute, regăsim dieta bogată în proteine, monodiete sau hipoglucide. Cu toate acestea, în ciuda atingerii obiectivelor de pierdere în greutate pe termen scurt, aceste diete nu oferă rezultate de durată. Într-adevăr, cea mai bună dietă pentru a slăbi rămâne combinația dintre o alimentație cu valoare nutritivă ridicată, activitate fizică regulată și starea de sănătate bună.

Slăbire rapidă 1 kg pe zi: cum are loc

Persoanele supraponderale caută adesea modalități de a slăbi rapid. Deși toți nutriționiștii din lume nu recomandă această abordare pentru a pierde în greutate în exces. Experții spun că kilogramele pierdute drastic sunt oricum returnate.

Cu toate acestea, dacă trebuie să slăbești rapid pentru un anumit eveniment, poți folosi diete – 1 kg pe zi. Acestea nu sunt monodiete, ci are la bază o alimentație echilibrată care conține fructe și legume. Iar punctul principal este refuzul cafelei și băuturilor carbogazoase, precum și respectarea programului.

O femeie care a decis clar să slăbească folosește toate mijloacele disponibile pentru a obține rezultatul dorit. La urma urmei, fiecare femeie vrea să arate cel mai frumos și, prin urmare, se gândește la o cură slăbire rapidă 1 kg pe zi.

Și totuși, atunci când pierzi în greutate, trebuie să iei în considerare cantitatea de exces de greutate. Dacă este mică, atunci nutriționiștii recomandă să slăbești nu mai mult de 3-4 kg pe lună. Desigur, poți slăbi și cu 1 kg pe zi, dar va trebui să plătești pentru asta cu sănătatea ta, care nu poate fi recâștigată.

Prin urmare, a urma o dietă strictă pentru mai mult de o săptămână este inutil și nesigur. În perioada de dietă, ar trebui să-ți asculți cu atenție organismul. Având în vedere faptul că lipsa de vitamine și calorii poate dăuna foarte mult sănătății.

Slăbire rapidă 1 kg pe zi – adevărul

Pentru a nu perturba buna funcționare a sistemului digestiv, alimentația trebuie să fie echilibrată. Și pentru aceasta, trebuie să conțină grăsimi, proteine, carbohidrați și minerale. Dar toate acestea trebuie luate în cantități limitate.

Dacă elimini alimentele grase și dulci din dieta obișnuită, kilogramele în plus vor dispărea de la sine. Și în caz de nevoie urgentă, poți folosi diete care reduc greutatea cu 1 kg pe zi slăbire, dar pentru a menține sănătatea, trebuie să respecți câteva reguli.

În următorul video îți explic totul despre cum slăbești 1 kg pe zi.

Caracteristicile dietei

Fiecare plan alimentar necesită respectarea propriilor reguli. Dieta „Minus 1 kg pe zi” este considerată strictă, deoarece nu permite abateri de la plan.

În acest sistem, dieta este concepută pentru cantitatea minimă de nutrienți necesară organismului pentru buna funcționare a tuturor organelor. La cea mai mică abatere de la recomandări, este posibil să nu se obțină rezultatul dorit.

Atunci când decizi să urmezi o dietă strictă, este necesar să alegi meniul potrivit pentru pierderea în greutate timp de o săptămână. Și, de asemenea, trebuie să înțelegi că respectarea tuturor punctelor este obligatorie. Prin urmare, este foarte important să evaluezi mai întâi capacitățile, deoarece dieta „Minus 1 kg pe zi” poate provoca unele inconveniente.

Contraindicații

O cură de slăbire 1 kg pe zi are propriile sale contraindicații, prin urmare, înainte de a o utiliza, trebuie să te asiguri că nu va fi cauzat niciun rău ireparabil sănătății tale. Deci, femeile însărcinate și care alăptează au nevoie de o consultație preliminară cu un medic.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Exerciții pentru a slăbi la picioare

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!