Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc la burtă – Soluția!

În fiecare zi, mai multe fete și femei îmi spun această frază: Vreau sa slăbesc la burtă! Cum să reușesc? Cum să pierzi grăsimea abdominală? Adesea cu un accent disperat în voce.

În realitate, nu este atât de complicat și poate fi cu adevărat rapid dacă urmezi recomandările noastre. Dar tot trebuie să știi despre ce vorbim.

Da, pentru că există multe cauze pentru a ajunge cu o burtă ca un balon. Dar vestea bună este că există tot atâtea soluții!

În acest articol, veți învăța cum să determini cauza burticii tale umflate.

Odată ce ai identificat cauza, vei învăța cum să acționezi în legătură cu aceasta. Fie prin alimentație, sport sau suplimente alimentare.

Ești gata? Să începem!

Vreau să slăbesc la burtă – de ce abdomenul meu nu este plat?

1 – Am grăsime

(Da, am suspectat-o ​​puțin, dar acesta nu este singurul motiv posibil)

Deci, este foarte simplu, dacă mănânci în mod regulat prăjituri, dulciuri și alimente super dulci, ar trebui să știi că toate acestea sunt de preferință stocate în burtă, pe abdomen, talie.

Apoi trecem ușor la zahăr și, mai presus de toate, la alimente dulci industriale. Toți aditivii și alți amelioratori de aromă adăugați nu te vor ajuta să slăbești la burtă până nu îi eviți. Oricât te-ai ruga „vreau sa slăbesc la burtă repede”.

Ah, apropo, bineînțeles că băuturile alcoolice fac parte din categoria „alimente dulci”, așa că ne liniștim cu vinul, băuturile tari și berea. În principal bere, pe bune.

Cdou Bonus: pielea ta îți va mulțumi!

Reducerea (evit să spun eliminarea) tuturor acestor alimente bogate în zahăr îți va permite (într-adevăr) să pierzi grăsimea de la burtă și să ai abdomenul plat în câteva săptămâni.

2 – Sunt balonată

Deja cunoști că pentru a avea abdomenul plat, trebuie să trăiești sănătos.

Deci, ne așezăm 5 minute și ne luăm timp să ne gândim care ar fi cauza:

a – Sunt stresată?

Este un fapt al vieții: stresul intensifică balonarea.

Ne trezim dimineața cu un stomac super plat și în câteva ore de supunere la stres (copii întârziați la școală, blocaje pentru a merge la serviciu, șeful care chiar nu înțelege nimic despre munca noastră, colegi super grei …) , gazele se formează în sfera digestivă și arată ca un balon cu aer cald….

În acest caz, nu vom căuta să slăbim în stomac, ci să obținem un abdomen plat.

Există mai multe sfaturi și trucuri care pot ajuta la scăderea nivelului de stres: o scurtă sesiune de meditație, o organizare diferită la începutul zilei,  și există multe plante și micronutrienți naturali care pot ajuta.

b – Mănânc prost?

Aici, este diferit de partea „Mănânc prea dulce”. Mâncând prost, vorbesc „tehnic”: prea repede? Vorbesc în timp ce mănânc (înghit prea mult aer), prea mult?

Când zici vreau sa slăbesc burta repede, felul în care mănânci este esențial. Chiar trebuie să te forțezi să mănânci cu atenție până devine obicei.

Pe de o parte, nu ne atacăm corpul aducându-i toată mâncarea deodată (și aer suplimentar ca bonus dacă vorbim prea mult). Și, pe de altă parte, apreciem ceea ce suntem, mâncăm, te simți mult mai relaxat (mai puțin stresat, da) și asimilezi nutrienții mai bine și ușor.

Rezultate? Fără balonare și abdomen frumos.

Exerciții pentru abdoomen plat când vreau să slăbesc la burtă

Femeile care spun „vreau sa slăbesc doar la burtă” trebuie să cunoască că nu este posibil. Pentru că în timpul antrenamentului mereu lucrează mai multe grupe musculare.

Sporturile de tip cardio sunt foarte eficiente în acest sens: alergare, ciclism, înot, crossfit… Mai ales în intervale (câteva minute foarte intense urmate de câteva minute la intensitate foarte mică. Toate într-un ciclu).

Înscrie-te în maratonul Abdomen plat în 21 de zile care îți va oferi un program complet de antrenamente și regim alimentar pentru a-ți construi cel mai frumos abdomen: curbat, tonifiat, plat! Și atunci gândul “vreau să slăbesc rapid la burtă” nu va mai fi un vis dar o realizare.

Citește și articolul: Exerciții de slăbit pentru abdomen

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și pritetenii tăi!