Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc rapid și eficient fără diete de slăbire

Vreau să slăbesc rapid…acesta este scopul tău? Și te-ai săturat de dietele de slăbire care durează zile, luni sau chiar ani? Vești bune: noi avem soluția pentru a pierde în greutate rapid și durabil!

Există sfaturi practice uneori puțin cunoscute și totuși simplu de implementat pentru a elimina kilogramele în plus.

Vrei să slăbești puțin sau să arzi excesul de grăsime, dar îți este dificil? Atunci citește mai departe. Există o mulțime de motive pentru frustrarea ta. Ferește-te de dietele care promit minuni, precum slăbirea rapidă, dar care te fac să recapeți la fel de repede kilogramele pierdute. Următoarele sfaturi te vor ajuta să atingi obiectivele într-un mod sănătos pe termen mediu și lung.

Nu confunda pierderea în greutate cu pierderea grăsimilor!

Există o diferență între a pierde în greutate și a pierde grăsimea. Mulți oameni caută să scape de kilogramele în plus. Cu toate acestea, cel mai important lucru nu este atât de mult greutatea, dar procentul de grăsime corporală. Este într-adevăr, excesul de grăsimi care trebuie să fie eliminate (acestea fac parte din ceea ce se numește masa de grăsime), menținând în același timp sau chiar în curs de dezvoltare mușchii (masa slabă).

Într-adevăr, nu este vorba despre pierderea mușchilor. Anumite diete menite să slăbească rapid te pot duce la acest lucru și sunt periculoase pentru sănătatea ta. Pentru a rămâne sănătos, ai nevoie de echilibrul potrivit. IMC este un indicator care îți permite să știi unde te afli. De asemenea, poți folosi un contor de impedanță pentru a cunoaște aproximativ și a urmări evoluția masei tale de grăsime. Aceste instrumente trebuie folosite cu prudență. Cere întotdeauna sfatul unui specialist care te va putea îndruma în funcție de situația ta specifică.

Vreau să slăbesc rapid – 4 condiții pentru a optimiza pierderea în greutate

Pentru a pierde grăsimea pe termen lung, este necesar să se reducă masa de grăsime combinând o alimentație sănătoasă și echilibrată cu activitatea fizică, puțin sport de exemplu, dar nu în orice mod vechi (vezi mai jos), evitând în același timp cât posibil stresul. Stresul eliberează hormoni (cortizol și adrenalină) care servesc la stimularea fizică a organismului pentru a-l proteja de sursa stresului dar, indirect, încurajează o alimentație proastă și, prin urmare, te îngrașă.

Aspectul psihologic, care este adesea lăsat deoparte, joacă, de asemenea, un rol vital și, dacă este abordat, ar putea rezolva cele mai multe probleme cu excesul de greutate fără probleme și în mod durabil. În cele din urmă, pierderea în greutate necesită timp. Nu încerca cu orice preț să slăbești rapid… Sau dacă spui că vreau să slăbesc rapid fără pastile, deja e mai bine.

Pentru a pierde în greutate în mod sănătos, adică a pierde excesul de grăsime, este deci necesar:

  1. O alimentație echilibrată
  2. Puțină activitate fizică
  3. O viață senină și un stil de viață adaptat
  4. Să înțelegi originea problemei

Crește metabolismul bazal pentru a arde mai multe grăsimi în timp ce te odihnești!

Metabolismul este un proces transformator în care ardem calorii. Cu cât este mai mare, cu atât arzi mai multe grăsimi. Pentru a pierde puțin în greutate, trebuie să îl crești! Dar cum?

Este necesar să se distingă metabolismul de bază (cheltuiala minimă a organismului pentru asigurarea funcțiilor vitale) a metabolismului activ (creșterea cerințelor energetice legate de activitatea fizică).

Creșterea metabolismului activității este ceea ce pare cel mai evident (și cel mai obositor!) Pentru a pierde grăsimea. Dar știai că este posibil să crești și metabolismul bazal și astfel să pierzi grăsime 24 de ore pe zi, deci și în repaus și chiar în timpul somnului! Este nevoie de puțină muncă pentru a realiza acest lucru. Odată ce rata metabolică bazală a crescut, tot ce trebuie să faci este să o menții și să aștepți să vezi rezultate.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Slăbire abdomen rapidă – planul de acțiuni!

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!