Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc rapid

Orice femeie își dorește să slăbească rapid într-o săptămână, mai ales, atunci când se pregătește de un eveniment important din viața sa. Fie este vorba despre o zi de naștere, o nuntă sau un eveniment la muncă. Ceea ce nu cunosc femeile este că slăbitul este un obiectiv pe termen lung, iar dezideratul vreau să slăbesc repede într-o săptămână se va transforma în vreau să slăbesc sănătos.

Kilogramele în plus au dat mereu dureri de cap femeilor. De cele mai multe ori femeile își doresc aici și acum să se întâmple o minune și kilogramele să dispară. Însă înainte de a-ți pune scopul să slăbești în x luni, ar trebui să discuți cu un antrenor, cu un nutriționist sau, pur și simplu, medicul tău de familie.

Vreau să slăbesc într-o săptămână

Antrenorii și orice alți oameni din lumea sportului îți vor spune că este posibil să slăbești într-o săptămână, dar nu vei putea în mod sănătos să dai jos, deodată, mai multe kilograme.

Vreau să slăbesc 10 kg într-o săptămână

Este un scop bun, dar la modul practic este imposibil de realizat într-o săptămână. Este imposibil să pierzi 10 sau 5 kilograme reale de grăsime într-o săptămână. (Dacă cântarul se schimbă, se datorează faptului că ai pierdut, în general, greutatea apei). Încercarea de a pierde atât de repede este periculos și nu vei atinge obiectivele de slăbire în totalitate.

„Întregul lucru se bazează pe ideea de restricție, care este atât de dăunătoare sănătății”, spune Danielle Marks Williamson, fondatorul Diets by Dani.

Adoptarea unui regim alimentar foarte restrictiv peste noapte te împiedică să obții vitaminele și substanțele nutritive importante care te ajută să îți menții corpul și să funcționeze corect, spune Williamson. Adoptarea unui astfel de regim poate face ca zahărul din sânge să scadă foarte mult și tu să te simți epuizată și incapabilă să te concentrezi.

Dar, spune Williamson, implicațiile asupra sănătății mintale sunt cu siguranță și mai periculoase. „Restricțiile duc la creșterea în greutate și te fac să te gândești din ce în ce mai mult la mâncare”.

Vreau să slăbesc 5 kg într-o săptămână

Ar fi frumos să slăbești 5 kilograme în 7 zile, însă este ireal. Organismul tău nu este pregătit pentru o pierdere de 5 kilograme, iar tu vei simți obosită și foarte greu vei reuși să te concentrezi. Dacă vrei să slăbești 5 kg, te așteptăm să te înscrii la unul dintre maratoanele Fitness Mama de 21 de zile, în care vei slăbi și vei face sport împreună cu sute de femei consecutiv.

Vreau să slăbesc 2 kg într-o săptămână

Pierderea între jumătate de kilogram și două kilograme pe săptămână este probabil posibilă atunci când vine vorba de pierderea în greutate sănătoasă. Ce înseamnă pierderea în greutate sănătoasă? Este pierderea în greutate durabilă. Le pierzi într-un mod în care le vei putea menține pe termen lung.

Asta înseamnă să faci mici modificări practice ale stilului tău de viață – pe care le poți și le vei menține – care te ajută să slăbești încet și în siguranță. Pierderea în greutate treptată înseamnă și o digestie mai bună, somn mai odihnitor, concentrare mai bună și, în general, o stare de bine.

Echipa Fitness Mama te poate ajuta să-ți atingi obiectivul de a slăbi 2 kilograme pe săptămână, fiind ghidată de un antrenor și un nutriționist. La început te invităm să te înscrii chiar acum la un sprint gratuit pentru a obține obiceiuri sănătoase și rezultat garantat în doar 5 zile.

Dacă și prietena ta vrea să slăbească rapid, ia-o și pe ea la sprint. Vai fi mai ușor să pierdeți amândouă kilogramele nedorite.