Blog Fitnessmama.ro

3 factori care te vor ajuta cu succes să slăbești sănătos după naștere

Deseori mă întreabă mămicile care este formula slăbirii rapide. Ei, ce să vă spun. Nu există nici o rețetă rapidă și magică – trebuie să muncim ca să atingem rezultatul mult dorit.

Totuși, dacă ar fi să formulez o rețetă rapidă, iată care ar fi etapele de urmat:

  • Alimentație – eliminați zahărul, făinoasele, alcoolul și măriți consumul de fibre și proteine; apa – nu mai puțin de 30 ml per kg din greutatea voastră corporală.
  • Exerciții – faceți exerciții zilnic a câte 20 de minute, puteți folosi orice metodă, eu recomand antrenamentele de la Fitness Mama, dar este okay dacă optați pentru alte surse.
  • Motivație și suport – dacă aveți o dorință arzătoare să faceți o schimbare și aveți suportul familiei voastre care vă ajută să vă atingeți scopul – o să reușiți mult mai rapid să obțineți rezultatele dorite.

Aceste 3 etape par atât de simple, dar totodată sunt foarte puține mămici care într-adevăr le urmează. Deseori totul rămâne doar la etapa de intenție. De multe ori spunem: “Trebuie, trebuie să mă apuc de mine, dar….”, și acest “dar” ,de fapt, este inamicul nostru cel mai mare. Orice scop, orice intenție pe care dorim să o realizăm, și care rămâne fără acțiuni – în loc să ne aducă un aport de energie și puteri, din contra ne stoarce puterile și energia. Noi pierdem motivarea, apoi pierdem încrederea în forțele proprii, deoarece n-am reușit să facem ceea ce ne-am propus, apoi pierdem și capacitatea de a ne seta scopuri.

Important e să ieșim din acest cerc vicios – să facem primul pas, apoi pe al doilea, apoi pe al treilea, și tot așa până va deveni un obicei de succes.

Vreți să găsiți sursă de motivație și de energie? Vreți să aflați cum alte femei izbutesc să combine rolul de femeie și mamă cu brio? Vreți să petreceți o zi memorabilă alături de alte mămici extraordinare? Vă invit la Fitness Mama Forum, care va avea loc în data de 22 martie la Radisson Blu Hotel, Chișinău!