Blog Fitnessmama.ro

Cea mai bună dietă de slăbit rapidă. Alege să slăbești corect

Oamenii, dar mai ales noi femeile, ne dorim întotdeauna totul aici și acum. Cât de corect este acest gând când ne referim la o dietă rapidă? Probabil este total greșit. Cea mai mare problemă este înțelegerea eronată a ,,rapidității”. Cea mai bună dietă de slăbit rapidă, este una lentă. Știu că poate nu are sens pentru tine ceea ce am zis dar, sper să înțelegi pe parcurs.

Uite, cea mai bună dietă de slăbit rapid te poate face să te dezamăgești în tine dublu. Și nu doar la nivel de siluetă dar și pe plan psihologic. Dacă să vorbim despre motivație, aceasta dispare pe mult timp înainte. Când kilogramele tale zboară cu viteza luminii, primele zile poți să devii mega fericită și nici nu-ți dai seama cum faci din asta un viciu. Dar ce părere ai dacă, ți-ai crea un viciu benefic pentru sănătate? Da, da, ai înțeles corect. Mă refer aici la un mod sănătos de viață cu ajutorul căruia nu doar că vei pierde kilograme dar și te vei simți mult mai bine cu tine însuți.

Cea mai bună dietă de slăbit rapidă forum

Începem de la ideea de forum. Un forum este o comunitate, de obicei online, unde poți întâlni oameni cu aceleași interese. În cazul problemei noastre, poate fi un forum despre slăbit. Acolo se discută teme legate de acest subiect și persoanele își dau sfaturi, împărtășesc idei, ect. Un mare plus al unui forum este că te poate motiva. Nu simți că totul este împotriva ta, ci invers. Mai ales că, văzând rezultatele altor persoane devii din ce în ce mai motivată. Hai să recunoaștem, persoanele cu interese comune, nu se simt niciodată singure.

Voiam să ajung la ideea că, trăind într-o lume practic legată total de online, totul este mult mai simplu. Găsești un forum potrivit ție, unde oamenii abordează tema slăbitului. Acolo se vor discuta idei despre cum să slăbești sănătos, despre cum să te alimentezi și ce înseamnă acest ,,rapid” de fapt. Cea mai bună parte și cel mai mare plus al unui forum este că acolo nu găsești concurenți ci mai degrabă sprijin, mai ales emoțional. O persoană care nu a încercat să slăbească, adesea nu ne poate înțelege, mai ales greul prin care trecem. Așa că dacă te-am intrigat, spor la treabă.

Cea mai bună dietă de slăbit rapidă

Vreau să vin totuși cu ceva soluții eficiente pentru tine ca să poți găsi cea mai bună dietă de slăbit rapidă.

Alimentează-te corect

Eu personal, ador să mănânc gustos. Una din scuzele pe care cineva le folosește când nu poate slăbi este ,,Îmi place să mănânc gustos”. Dar, este oare mâncarea sănătoasă cu ceva de vină? Nu! Oamenii au percepții greșite. Să îți alinți papilele gustative poți oricând. Cine nu apreciază o salată verde cu niște somon la cuptor? Sau poate o supă cremă de legume? În rândul oamenilor bogați, acestea sunt adevărate delicii.

Ia masa de 3 ori în zi. Nu uita să alegi drept gustări niște nuci sau în prima jumătate a zilei, fructe. Să nu sari peste cină dacă nu vrei să faci o greșeală majoră în regimul tău alimentar. Experimentează la maxim cu mâncarea.

Fă sport – asta este cea mai bună dietă de slăbit rapidă

Dacă ești abia la început, nu ezita să faci mișcare cel puțin 15 minute în zi. Mă refer aici la exerciții funcționale care îți antrenează toți mușchii. Nu da vina pe echipament dacă nu-l ai. Improvizează! Folosește în loc de greutăți 2 sticle de apă.

După ce devii mai rezistentă, începe cu ceva exerciții mai grele pentru a avea rezultate.

Încearcă să bei ceai verde cu ghimbir

Ceaiul verde ajută la eliminarea toxinelor din organism. Iar odată ce mănânci sănătos și mai faci și mișcare, să știi că ghimbirul va participa la arderea mai rapidă a grăsimilor.

Eu zic să te gândești bine dacă o slăbire sănătoasă este totuși mai eficientă, pentru că specialiștii asta spun! Nu dispera, mult succes.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!