Blog Fitnessmama.ro

Dietă rapidă de slăbit într-o săptămână

Cât de eficient crezi că e să slăbești rapid? Nu știu care e răspunsul tău, dar este total ineficient. Dietă de o săptămână? Cam cât crezi că poți să dai jos? Singura dietă rapidă de slăbit, este modul sănătos de viață. Orice dietă rapidă nu este decât încă un motiv să te dai bătută și să-ți scazi încrederea în sine. Poate că ai mai încercat până acum rețete de slăbit ușoare și ieftine dar ai înțeles că nu dau rezultat. Ce ar fi să depui ceva efort și să fii slabă și sănătoasă nu slabă și frustrată.

Dietă de o săptămână – 5 kilograme

-1 kg în zi? Nu se recomadă! Acest kilogram ar trrebui să dispară într-o săptămână, dacă faci și sport. Odată ce arunci 5 kilograme într-o săptămână, devii genul ăla de zombie mai slab dar cu tulburări de somn și mega stresat. Apoi, nu poți sta toată viața la dietă. Cu prima ocazie, o să adaugi cam dublu. Cele -5 kg te vor costa mai mult decât ar trebui, mai ales sănătate și timp. De ce să nu folosești acea săptămână într-un mod mai productiv, sport, alergări prin parc, mers la sală.

Dieta ketogenică o săptămână

Dieta ketogenică este genul ăla care se ține cam 28 de zile. Ideea în sine e că aceasta nu promovează atât de mult slăbitul cât reducerea zahărului și consumul de grăsimi sănătoase. Cred că ar trebui să înțelegi că orice tip de dietă, nu doar cea ketogenică, sunt promovate la maxim nu pentru eficiență, au și ele politica lor. Chiar dacă despre keto diet se vorbește mult și de bine, nu înseamnă că e cel mai rapid mod de a slăbi și cel mai sănătos. Marea problemă de fapt aici, este cea legată de kilograme și timp.

Dietă de o săptămână doar cu lichide

Așa e, lichidele sunt benefice pentru organismul uman la maxim. Apă după ce te trezești, cu 30 minute înainte de mâncare, culcare, antrenamente. Chiar și în diete, apa ajută la eliminarea toxinelor dar, este o dietă numai pe lichide una sănătoasă? Evidet că nu! De ce ar fi? Chiar dacă apa reduce pofta de mâncare, mai ales cea cu lămâie. Chiar dacă ceaiul verde este un bun antioxidant. Sau ceaiul de ghimbir, arde grăsimi mai rapid. Dar, la sigur organsimul nostru are nevoie să se hrănească, cu mâncare. Avem nevoie de proteine, carbohidrați și toate substanțele nutritive.

Cum să slăbești rapid

Crede-mă, rapidtatea cu care vei slăbi depinde de metabolism, tipul de corp și modul de viață. Ar trebui să lași poveștile aberante la o parte și să muncești asupra ta. Știu că este supărător pentru început să înțelegi că ai slăbit doar 1 kg într-o săptămână. Dar, privește părțile bune. Este 1 kg din grăsime, muncit din greu pentru a-l doborî.
Ieși afară, sari în coardă impreună cu copiii tăi. Scoate-ți familia la alergat. Stați împreună la cină. Nu uita să te hidratezi bine în timpul zilei. Evită sucurile cumpărate sau apa ce conține coloranți.
Ah da, poți încerca provocarea noastră alături de femei care sunt în aceași situație ca și tine. Rezultate garantate.

Ceea ce la ce am vrut să ajung este că, nu în zadar vorbim atât de mult despre sport și alimentație sănătoasă. Promovarea unui mod sănătos de viață este cel mai important lucru pe care îl facem. Trăim într-o lume unde factorii externi adesea ne fac viața mai monotonă și complicată, de ce să ne complicăm și noi? Slăbitul poate fi un proces mai greu pentru început. Dacă te simți deprimată, ia-ți o prietenă care are același scop și slăbiți împreună. Și încă odată, fugi de dietele fulger, sunt ineficiente.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!