Blog Fitnessmama.ro

Slăbește la picioare rapid și eficient

Chiar dacă am intrat în ultima lună din vară, încă nu este târziu să descoperi cum se slăbește la picioare rapid. Pentru că încă mai e suficient timp ca să reușești să îmbraci fustițele și rochițele de vară. Și pentru că mai poți merge nu o singură dată în vacanță, unde să te poți plimba pe plajă într-un costum de baie îndrăzneț. Fără să-ți fie jenă de propriul corp. La ce metode sau șiretlicuri putem apela ca să slăbim rapid la picioare? Vezi în articolul ce urmează!

Slăbește rapid la picioare

slăbește la picioare rapid

Probabil ai observat și tu că grăsimea nu se repartizează uniform pe tot corpul. De aceea, multe femei caută remedii orientate spre câteva zone problematice, cum ar fi: coapsele, burta, fesierii, picioarele. Bineînțeles că ai putea slăbi și peste noapte pe aceste zone. Pentru că timpurile în care trăim oferă posibilitatea de a ne adresa medicilor chirurgi. Dar cât de sănătos este și cât de eficient, odată ce vechile obiceiuri vor fi păstrate? Iar dacă mai luăm în calcul și aspectul financiar – că astfel de intervenții de obicei bat considerabil la buzunar, atunci chiar ne trece cheful de a merge sub bisturiu.

Ce bine e că putem apela la metode mult mai eficiente, mai sănătoase, mai ieftine și care vor oferi rezultate de lungă durată!

Dacă vrei să știi cum să slăbești rapid la picioare, trebuie doar să accepți în viața ta câteva schimbări frumoase. Vorbim despre alimentația corectă și activitatea fizică regulată! Luate în ansamblu, aceste 2 lucruri se vor reflecta pozitiv asupra tonifierii picioarelor, dar și a altor zone problematice la care am făcut referire anterior.

Cum să slăbești rapid la picioare: alimentația

Specialiștii și nutriționiștii oferă un șir de sfaturi și reguli de respectat în cazul în care se urmărește slăbirea și pierderea kilogramelor nedorite. Picioarele nu sunt nici ele o excepție, respectiv trebuie urmate aceleași indicații. De exemplu, dieta sau regimul alimentar pentru care se optează în vederea slăbirii, trebuie  să conțină suficiente proteine. Acest fapt va asigura sațietatea și va tăia din dorința și pofta de dulce. Pe lângă asta, este de dorit ca regimul alimentar să conțină cât mai mulţi carbohidrați sănătoși. Odată ce majoritatea meselor se vor axa pe aceste 2 categorii de alimente, trecem la următorea etapă. Renunțăm treptat și apoi complet la dulciuri, fursecuri, copturi din produse rafinate, fast-food și alte alimente procesate. Scoatem la maxim posibil și sarea din consum și bem cât mai multă apă. Tot aici, în dieta noastră trebuie să se regăsească neapărat multe verdețuri, fructe și legume.

Slăbește la picioare rapid cu ajutorul sportului

Sportul face minuni. El nu doar ne ajută să ne atingem scopul – să slăbim și să ne modelăm silueta, dar ne și oferă o stare generală de bine, îmbunătățind mai multe procese interne. Datorită sportului se reduce tensiunea musculară; se îmbunătățesc agilitatea, flexibilitatea; se reduce stratul de țesut adipos și se tonifiază frumos corpul; se îmbunătățeşte capacitatea de mișcare; se îmbunătățește somnul și starea de spirit; este combătut stresul; crește imunitatea etc.

Datorită unor exerciții fizice îndeplinite cu regularitate și a antrenamentelor corect organizate, se slăbește rapid și frumos la picioare. Vezi mai jos câteva din astfel de exerciții de la Fitness Mama pe care le poți face chiar și acasă, având suficientă dorință și motivație, fără o oarecare pregătire sau echipament ieșit din comun.

De exemplu, ai putea să faci câteva tipuri de genuflexiuni. Acestea nu doar că vor ajuta la slăbit și la obținerea de picioare subțiri și frumoase, ci se vor răsfrânge pozitiv și asupra fesierilor, oferindu-le un aspect mai ridicat, mai rotund. Genuflexiunile efectuate corect vor accelera metabolismul și vor arde rapid grăsimile.

Slăbește rapid la picioare și prin alte modalități

Desigur că cele 2 lucruri pe care le-am abordat mai sus – alimentația și sportul – sunt primordiale. Dar mai poți adăuga la ele și alte chestii sănătoase, care ar contribui la întregul proces de slăbire. De exemplu, poți face regulat scrub-uri pe coapse și picioare. Acest procedeu va îmbunătăți circulația sângelui și al limfei și va deschide porii astfel încât pielea să asimileze mai bine îngrijirea ulterioară: măști, împachetări etc. Hidromasajul cu ajutorul dușului, inclusiv cel contrastant, este o altă metodă benefică. Tot aici, poți merge la un specialist în masaj punctual și modelator. Înotul și mersul pe jos, urcatul scărilor vor face și ele minuni, în cazul în care vor deveni o obișnuință plăcută.

Pentru ca să slăbeşti frumos şi eficient, dar şi pentru ca să îţi schimbi stilul de viaţă, te invităm să faci parte din marea familie Fitness Mama! Te aşteaptă zeci de programe bine gândite şi orientate spre scopul tău, regim alimentar conform nevoilor personale şi multă informaţie utilă pentru a trăi în armonie cu tine însăţi!