Blog Fitnessmama.ro

Fund bombat! Cum să-l obții

Este vară, și fiecare femeie își dorește un corp perfect, mai ales un fund bombat. Silueta feminină crează o primă impresie întodeuna. Mai mult decât atât, ne dorim să fim frumoase în primul rând pentru noi și mai apoi pentru alții. Știu că nu e simplu să ajungi la perfecțiune, de fapt este chiar imposibil. Dar nimeni nu a spus că nu poți deveni cea mai bună versiune a ta. Dacă ești gata de ceva sfaturi, eu spun să începi a nota. Acest articol o să te îndrume către ceva exerciții pentru un fund bombat în scurt timp.

Genuflexiuni clasice

Genuflexiunile sunt cunoscute ca exerciții pentru un fund bombat și tonifiat. Orice vedetă de la Holywood este adeptă a acestora pentru că sunt mega eficiente și simple.
Din poziția inițială se coboară în genuflexiune. Încordează fesierii când cobori. Este recomandat să faci cam 10 repetări a câte 2 seturi.

Genuflexiuni statice

Îți dorești un fund bombat fără exerciții? Din păcate este imposibil deci…mai departe. Genuflexiunile statice sunt pentru un nivel de pregătire mediu, la sigur le vei simți. Din poziția ințială cobori în genuflexiune. Te menții cât de mult poți. Ai grijă să expiri corect. Repeți în două seturi a câte 1 minut pauză între ele.

Genuflexiuni cu săritură

Printre exerciții pentru un fund bombat rapid, mai intră și genuflexiunile cu săritură. Acestea sunt la fel de ușor de executat și la fel de simple ca și cele clasice. Singura diferență ese că, atunci când te ridici din genuflexiunea clasică, adaugi o săritură. La fel repeți de 2 ori a câte 10 genuflexiuni.

Pe lângă aceste exerciții, îți las aici un video mega eficient. Fi-i atentă la aceste antrenamente și depune efort maxim iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Uite top exerciți fund bombat femei.

 

Importanța alimentației

Indiferent cât de ciudat îți poate părea, pentru a avea forma fundului mult dorită, nu depinde doar de exerciții. Ca și în alte cazuri, alimentația își are rolul său.
Pentru a avea destulă rezistență, este foarte important să consumi destui carbohidrați. Alimentele bogate în proteine,acestea  la fel au un rol crucial. Probabil ai abservat adesea că cei care își cresc masa musculară fac din proteine cei mai buni prieteni. Dacă îți dorești cu adevărat să nu aștepți prea mult rezultatele, alimentează-te cum trebuie. Până la urmă nu este atât de complicat, ai nevoie de ceva deprindere și dorință.

Cât de repede apar rezultatele în urma unor antrenamente

Fetele care sunt mereu în proces de lucru, abia așteaptă să vadă rezultatele. Uneori ele întârzie să apară și odată cu întârzierea rezultatelor apar frustrările. Da, te antrenezi suficient, poate că și mănânci corect dar, mai apar factori cum ar fi metabolismul. Cât de rapid sau încetinit este metabolismul nostru, depinde de vârstă, mod de viață ect. Cineva cu un metabolism mai încetinit o să aștepte mai mult rezultatele, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te dai bătută. Frustrările legate de timp te pot trage în jos așa că ar fi bine să ai răbdare.

Cum să faci antrenamentele mai eficiente

Pe lângă cele enumerate sus, mai este câte ceva. Ca și alte antrenmnte, cele pentru un fund bombat nu sunt mai prejos. Nu uita să te odihnești suficient. Odată ce te vei simți odihnită, vei fi mereu în forță pentru noi antrenamente.
Hidratează-te! Hidratarea este și a fost importantă pentru existență și știm cât de bine își face treaba când avem nevoie să schimbăm ceva în organism.
Evită apa carbogazificată. Evitând-o, vei avea mai multe șanse să scapi de celulită. Nimeni nu-și dorește celulită, mai ales pe fund!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și prietenii tăi!