Blog Fitnessmama.ro

Cea mai simplă rețetă de slăbit de la bunica

Bunicile noastre nu au doar sfaturi pentru a face argintăria să strălucească sau pentru a pregăti cel ami gustos fel de mâncare: au și cea mai simplă rețetă de slăbit.

Care este cea mai simplă rețetă de slăbit?

Apă caldă cu lămâie

Cea mai simplă rețetă de slăbit de la bunica este apa cu lămâie. Pentru a accelera pierderea în greutate ca parte a unei diete trebuie să bei un pahar mare de apă fierbinte în fiecare dimineață în care ai stors sucul de la 1/2 lămâie. Într-adevăr, lămâia ajută la arderea grăsimilor și la detoxifierea organismului. Ca să nu mai vorbim de efectul de suprimare a poftei de mâncare al apei! De asemenea, poți stoarce o lămâie într-o sticlă de apă de 1,5 l și o poți bea toată ziua.

Mărul înainte de masă

Pentru a fi sigură că mănânci mai puțin în timpul meselor, mușcă un măr cu 15 minute înainte. Acesta din urmă este bogat în fibre solubile care vor avea un efect imediat de suprimare a poftei de mâncare care va ușura prânzul și cina. Aceasta este una dintre cea mai bună rețetă de slăbit rapid sau mai degrabă o metodă eficientă.

Infuzie de cimbru

Datorită proprietăților sale diuretice, de drenaj și detoxifiere, infuzia de cimbru nu are egal pentru a purifica organismul și a ajuta la arderea grăsimilor stocate în centura abdominală. Pe scurt, o băutură cu stomacul plat!

Spala-te pe dinti dupa fiecare masa

Da: atunci când te speli pe dinți imediat după ce ai mâncat, pierzi rapid gustul alimentelor pentru o senzație de prospețime… și brusc, ești mai puțin tentat să ciugulești!

Apa de gatit cu anghinare

O altă rețetă simplă de slăbit este apa cu anghinare. Desigur, nu este foarte apetisant și nu are un gust chiar bun (!), Dar apa de gătit cu anghinare are proprietăți de slăbire foarte interesante, care ne pot ajuta să slăbim câteva kilograme în plus!

Supă pentru cină

Bogată în apă și legume, supa ne permite să ne așezăm rapid, fiind ușoară și săracă în calorii. Este așadar o masă de seară ideală; pentru ca reamintire, ca seara tindem sa cheltuim mai putin, cu cat consumam mai multe calorii la cina, cu atat le vom stoca mai multe sub forma de grasimi.

Fructe pentru desert

Când vrei să slăbești, trebuie să prinzi obiceiul de a mânca fructe la desert: sunt mult mai puțin calorice decât prăjiturile sau înghețata, în timp ce îți satisfac pofta de dulce!

Pătrunjelul ca aliat

Întrucât ajută la reglarea zahărului din sânge, pătrunjelul este o plantă aromatică care ne poate ajuta să luptăm împotriva atacurilor reactive de hipoglicemie… și a poftelor care le însoțesc și care ne determină să ne aruncăm pe un pachet de chipsuri sau o cutie de prăjituri.

Lapte fiert cu usturoi

După o perioadă bogată în exces sau o masă deosebit de grea, putem fierbe niște lapte în care vom depune un cățel de usturoi, vom reduce, și vom bea acest decoct de slăbit. Gustul nu va fi acolo, dar usturoiul stimulează metabolismul și permite arderea mai multor calorii.

Totuși cea mai buna rețetă de slăbit să știi că este sportul regulat și o alimentație echilibrată.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Calorii ou prăjit când ești la regim

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!