Blog Fitnessmama.ro

Cele mai rapide metode de slăbit!

Când adaugi ceva kilograme în plus este dificil să revii la normal? Dacă ai unele întrebări despre cele mai rapide metode de slăbit, nu știi care sunt adevar și care sunt mituri, găsești răspunsuri în acest articol.

Cunoști că slăbirea rapidă nu este cea mai sănătoasă. De aceea vorbim despre o slăbire rapidă care îți permite să nu te îmbolnăvești. Cea mai rapidă slăbire sănătoasă este de aproximativ 0,5 kg pe săptămână. Dacă faci și sport poți elimina maxim 0,9 kg. În asemenea ritm, o să îți menții organismul într-o stare de bine. Dacă tinzi să slăbești un kilogram pe zi, uită de acest lucru. Este nesănătos și în scurt timp o să revii la kilogramele anterioare.

Deci, hai să vedem ce metode de slăbit rapide poți să pui în practică.

Alimentează-te rațional

Raționamentul alimentar este important dar adesea greu de urmat. Trebuie să înțelegi că înfometarea este greșită. Mănâncă de 3 ori în zi. La micul dejun poți mânca cașcaval, pâine, cereale integrale. Așa o să îți iei doza zilnică de energie pentru tot parcursul zilei. La prânz, optează pentru o supă de legume, o supa cremă și de ce nu, o salată. Seara, la cină, alege niște carne de pui în rolă cu legume. În așa fel nu o să pui kilograme în plus.

Nu uita că fiecare zi este o nouă provocare. Ia-ți doza zilnică de proteine, grăsimi, carbohidrați și vitamine. Excluderea acestora o sa te lipsească de energie. Iar dacă poți sa eviți zahărul adăugat o sa ai un mare plus la dietă.

În cazul în care simți nevoia, apelează la un nutriționist pana îți creezi din alimentația sănătoasă un mod de viață. Dacă ești capabilă să te descurci și singură atunci foarte bine. Pentru că trăim într-o lume unde avem acces la toate informațiile necesare.

Uită de sedentarism

Printre metodele de slăbit, cele mai bune dar și sănătoase, se numără sportul. Fie că alegi sala, sau dorești să-l practici acasă, nu lenevi! Începe cu gimnastica de dimineață și termina cu exerciții care te ajută să arzi grăsimi. Dacă duci un mod de viață sedentar, nu uita ca exista muuulte exerciții pentru începatori. Poate ai un sport preferat și dispui și de timp, acum este momentul!

Totuși, dacă ai insuficiență de timp, poți să practici TabataUn sport de mare intensitate care durează doar 4 minute. Poți face rost de acest timp minim, nu? Se bazează pe cardio, ceea ce înseamnă că o sa arzi calorii dar și o să îți îmbunătățești sănătatea.

Apa – sănătate și viața!

Deja ai doua metode rapide de slăbit, cele mai bune chiar. Dacă consumi cantitatea necesară de apă, o să faci acest proces și mai rapid. De ce? Pe lângă faptul că apă este inevitabila pentru viața, te hidratează. O să ai nivelul necesar de energie pentru a depune mai mult efort fizic. De asemenea o sa elimini mai multe toxine din organism.  Am mai vorbit despre faptul că nu o să mănânci atât de mult.

Și da, este bine să bei ceai, mai ales neîndulcit. Dar nu uita că apa trebuie sa fie la ordinea zilei. Mulți dintre noi avem această problemă, fie că uităm, fie că ignorăm faptul, dar nu o bem cum ar trebui. Consumă apă cu 30 de minute înainte de mâncare, iar dimineața pe stomacul gol, nu uita să bei 2 pahare.

P.S. Daca bei apă înainte de baie, o sa reduci riscul de stres, care la fel te împiedică să slăbești.

 

Înlocuiește stresul negativ cu cel pozitiv

Stresul este alături de noi zi de zi. Aceste metode de slăbit rapid, o sa fie mult mai eficiente daca scapi de stres. Ai probleme la muncă, copiii au nevoie de grija maximă, iar tu ești suprasolicitată? Aceste chestii duc la stresul negativ. Problemele cotidiene sunt sute.

Când ești stresat, metabolismul încetinește. Puterea de ardere a caloriilor nu mai este atât de mare. Dar fiind supraobosit, organismul cere mâncare. Pentru unii stresul este singura cauza de obezitate.

Dar uite o variantă excelentă! Dacă nu poți scăpa de stres defintiv, tranformă-l în stres pozitiv. Ai înțeles corect, în viața noastră exista și stres pozitiv, atunci când ești fericit. Deci învață să te bucuri de lucruri mici, iar stresul pozitiv o să-și lase amprenta pozitivă. Educă-te să fii fericită!

 

Acestea sunt câteva metode de slabire rapidă, pur umane. Nu ai nevoie de pregătire specială ci doar de motivație și dorință.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și prietenii tăi!