Blog Fitnessmama.ro

Slăbește 10 kg rapid și pentru totdeauna!

Dacă te întrebi cum se slăbește 10 kg rapid și eficient, atunci articolul ce urmează te va ajuta să găsești răspunsul potrivit! Ne înarmăm cu suficientă motivație, vizualizăm rezultatul final, găsim modalitatea cea mai bună de a scăpa de kilogramele nedorite și ne apucăm de treabă!

Cum să slăbești rapid 10 kg?

Înainte de a opta pentru o oarecare dietă ușoară și rapidă de slăbit, trebuie să acceptăm și să înțelegem o realitate. Nu este deloc sănătos (și practic imposibil) să slăbești câteva zeci de kilograme în câteva zile. De aceea, un răspuns optim și o treaptă de pornire va fi faptul de a slăbi cam 1 kilogram pe săptămână. În așa mod, nu va avea de suferit organismul tău. Și poți fi sigură că odată ce greutatea de care vrei să scapi, pleacă în termeni rezonabili, ea nu va reveni înapoi îndată cum vei încheia dieta sau regimul pe care le vei alege în acest scop.

Așadar, dacă te trezești cu gândul: vreau să slăbesc rapid 10 kg, atunci trebuie să înțelegi că este corect să faci această schimbare în circa 2 luni.

Slăbește 10 kg rapid, respectând 2 aspecte importante

Pentru ca să te poți într-adevăr bucura de rezultate, adică să slăbești rapid și sănătos, în rutina ta zilnică trebuie să-și facă loc câteva lucruri, prin prisma a 2 aspecte.

Alimentația

Orice nutriționist îți va oferi câteva reguli de bază, valabile pentru toți și fiecare, care trebuiesc respectate cu exactitate. Apoi, în urma unor consultații individuale, acesta ar putea să-ți ofere și alte sfaturi sau sugestii specifice condiției tale, dar și în dependență de anumiți parametri. Dacă e să vorbim despre regulile generale, atunci trebuie să cunoști pe de rost și să și aplici următoarele indicații:

  • Începe să numeri caloriile, ca să ai idee câte calorii consumi zilnic. Tot aici, calculul lor te va ajuta să înțelegi câte calorii trebuie să arzi prin intermediul activităților fizice. Acestea din urmă, desigur, trebuie să depășească numărul caloriilor consumate. În caz contrar, procesul de slăbire nu va avea loc.
  • Fă o schimbare în frigiderul tău și în coșul de cumpărături. În mare parte trebuie să găsești în ele fructe și legume. Exclude alimentele semi-preparate, dulciurile, produsele de patiserie.
  • Bea cât mai multă apă. Exclude la maxim posibil consumul de băuturi dulci, sucuri, băuturi alcoolice.
  • Respectă cele 3 mese importante pe zi. Optează pentru câteva gustări sănătoase între ele. Include aici toate tipurile de nuci, dar și de fructe.
  • Nu mânca înainte de somn cu cel puțin 2-3 ore. Cu atât mai mult nu mânca în timpul nopții.
  • Exclude obiceiul de a mânca din plictiseală.
  • Evită factorii de stres, care de asemenea pot provoca dorința de a mânca exagerat.
  • Înlocuiește felurile de mâncare preparate la tigaie, în mult ulei, cu cele coapte, la grill sau la abur.
  • Nu ține foamea cu zilele. Și nu apela la diete netestate, care presupun căderea în extreme sau care îți pun viața și sănătatea în pericol.

Slăbește 10 kg rapid cu sport

Cât de perfectă nu ar fi dieta la care vei recurge, ea nu va aduce rezultatele maximale dacă nu vei face și ceva mișcare. Nu este neapărat nevoie să mergi în fiecare zi la sala de forță. Nici măcar să ridici greutăți, să faci exerciții din cale afară complicate sau să te supui unui efort supra-omenesc. E suficient să-ți oferi 20-30 de minute în fiecare zi pentru câteva exerciții. Aici , de asemenea, este nevoie să fii atentă la ce alegi.

În primul rând exercițiile trebuiesc alese corect. Să existe o diversitate între acestea și să lucrezi toate grupurile de mușchi, echilibrat. În al doilea rând, trebuie să fii atentă la tehnica de executare a acestora și la cea de respirație. Efortul tău va fi în zadar dacă vei face exercițiile total greșit. Dacă e nevoie, poți apela la un instructor fitness, ca să te ajute să înțelegi toate aceste lucruri de la bun început și să capeți puțin curaj și încredere. Vrei să înțelegi cam ce ar presupune un antrenament de circa 20 de minute, într-o zi? Vezi videoul de mai jos:

În loc de încheiere – Slăbește 10 kg rapid

Exact astfel de exerciții și de antrenamente te așteaptă la Fitness Mama, în cele câteva abonamente care există la moment. În dependență de condiția în care te afli – dacă ai născut recent, dacă ai diastază abdominală, dacă vrei să tonifici corpul sau dacă vrei să adaugi masă musculară – vei primi sfaturi corespunzătoare și vei avea acces la diverse antrenamente.

Slăbește rapid 10 kg, așa cum au reușit să o facă deja mii de femei din întreaga lume! Iar odată ce îți vei atinge scopul, vei înțelege că acesta a devenit deja un stil de viață. Unul sănătos și demn de a fi luat exemplu!

Ar putea să-ți placă și: Metode de slăbit: care sunt cele mai eficiente pentru tine?