Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești în 60 de zile cu 7 kilograme? Află istoria Alexandrei Cojocariu!

A bătut la ușa mai multor medici, a vorbit cu antrenori în Fitness, a ținut diete drastice, dar toți îi dădeau același răspuns: ”Nu poți slăbi cu diastază abdominală”. Vorbim despre istoria Alexandrei Cojocariu din România, care la cei 33 de ani deja nu mai avea speranța că va putea scăpa de grăsimea abdominală. 

 

Alexandra Cojocariu a găsit-o întâmplător pe Ina Kishlaru pe Facebook în anul 2020 și spune că acea zi o consideră cea mai norocoasă zi din viața ei. După cele 2 nașteri, eroina nu mai avea speranța că va putea scăpa de kilogramele în plus. Cu toate acestea, Alexandra a acordat votul de încredere proiectului Fitness Mama și era gata să fie disciplinată. 

 

”Niciun antrenor nu voia să lucreze cu mine, toți îmi spuneau că dacă am diastază abdominală nu pot slăbi, iar Ina a fost ca un colac de salvare pentru mine”, a spus Alexandra.

 

alexandra

Istoria Alexandrei Cojocariu

 

Marea transformare a Alexandrei a început cu programul Metabolic Reset și spune că nu avea mari așteptări. Era sceptică la început, însă urma cu strictețe atât meniul calculat de medicul nutriționist, cât și antrenamentul zilnic cu Ina Kishlaru. După prima săptămână de adaptare au apărut primele rezultate, iar apoi totul a fost mult mai ușor pentru ea.

 

”În sinea mea nu aveam așa încredere că voi reuși, pentru că am început de la 72 de kilograme. După 60 de zile de Metabolic Reset am ajuns la 66 de kilograme și am scăpat de mulți centimetri din talie. Vă imaginați ce însemna pentru mine acel lucru?”, a spus Alexandra.

 

După ce a reușit să slăbească 6 kilograme, multă lume îi spunea că le va adăuga la loc, că la o oarecare vârstă e greu să te menții. Cu toate acestea, Alexandra nu s-a dat bătută și a introdus sportul în rutina ei zilnică. Spune că nimic nu este imposibil și că trebuie doar să-ți dorești cu adevărat.

 

Programul Summer Bikini Body

Când a văzut la Ina Kishlaru că  va începe un nou curs de 60 de zile, eroina spune că nici nu a stat pe gânduri și s-a înscris imediat. Alexandra pornea în programul Summer Bikini Body cu un vis: să poată îmbrăca la sfârșitul lunii august un costum de baie din 2 piese. Mare a fost mirarea când după 60 de zile de antrenamente, cântarul a arătat un minus de 7 kilograme. Mai mult ca atât, Alexandra ne-a povestit că a reușit să scape și de 20 centimetri din tot corpul. Cu pași mici, eroina a reușit să-și atingă scopul!

 

”Am început de la 66 de kilograme și am ajuns la 59, dar am ajuns la concluzia Inei: ”nu kilogramele contează, ci centimetri”. Am ajuns de la mărimea L la S. Am ajuns să port jeans mărimea 34 de la mărimea 38-40. Ce să-ți mai dorești?”, a povestit eroina.

 

Ce schimbări a mai obținut Alexandra

Proiectul a ajutat-o nu doar să scape de câteva kilograme în plus, dar și să-și recapete încrederea pe care a pierdut-o. S-a împrietenit cu multe fete din proiect și spune că nu este zi în care să nu vorbească cu ele. Alexandra este sigură acum – Fitness Mama va face mereu parte din viața ei și sportul mereu îi va fi un aliat de încredere. 

 

”Este o energie aparte în grupul de pe Telegram, toate fetele se ajută între ele și asta e fantastic. Mă bucur că putem împărți povești, impresii și rezultate. Toate fetele atât de mult se motivează una pe alta și asta cred că e și farmecul în Fitness Mama, iar pentru asta vă mulțumesc!”, a spus Alexandra.

 

Alexandra se declară cea mai fericită femeie, a ajuns la 59 de kilograme și spune că nu se oprește aici. Este una dintre eroinele proiectului Fitness Mama și continuă zi de zi să se antreneze alături de Ina Kishlaru.