Blog Fitnessmama.ro

La 60 de ani a slăbit cu 15 kilograme! Află povestea Mărioarei Fieraru

Vârsta nu contează atunci când dragostea pentru sport îți readuce energia pe care ai pierdut-o cândva. De acest lucru este convinsă Mărioara Fieraru, o adevărată campioană a proiectului Fitness Mama. La cei 60 de ani împliniți, Mărioara se simte ca la 20 și totul datorită celor 60 de zile de program, care i-au schimbat viața la 360 de grade. 

Istoria Mărioarei Fieraru 

 

Mărioara Fieraru este originară din România, dar de mai bine de 11 ani muncește în Cipru. Din neglijență Mărioara spune că ajuns până la 90 de kilograme. A mers la medic, așa cum obișnuiește an de an, pentru a-și face analizele și a primit o veste nu tocmai bună. Toți indicii erau peste normă, iar medicul i-a recomandat să facă și altceva pe lângă tratamentul prescris. 

 

”Medicul mi-a spus să dau câteva kilograme jos. M-am uitat întâmplător într-o zi pe Youtube și am găsit-o pe Ina. M-a atras din prima clipă și am făcut împreună cu ea exerciții acolo. Am dat și de Sprinturile Gratuite, iar după 10 zile aveam un minus de 4 kilograme pe cântar”, spune Mărioara.

 

Summer Bikini Body

A parcurs 2 Sprinturi cu maximă satisfacție și a înțeles că alături de Ina Fitness Mama poate obține rezultatele la care doar visa până în acel moment.  În iunie a fost dat startul programului de 60 de zile Summer Bikini Body, iar Mărioara nu a stat pe gânduri și s-a înscris în provocarea care urma să-i schimbe viața radical. 

 

”M-am gândit că dacă fără mare efort eu am slăbit 4 kilograme, atunci de ce să nu încerc un program mai intens. Aveam concediu 2 săptămâni și mi-am luat un bagaj doar pentru sport, atât de tare voiam să continui”, a povestit Mărioara.

 

Spune că cei doi feciori mereu o motivau să slăbească, însă mereu se gândea că la 60 de ani nu este posibil. De la 90 de kilograme a ajuns în 60 de zile la 75. Mărioara spune că abia așteaptă să plece în România să-și revadă copiii și să le arate că vârsta nu are nicio importanță când îți dorești ceva cu adevărat. 

Analizele repetate

A mers la medic după 4 luni și a primit cea mai frumoasă veste – Toți indicii erau în parametri! Medicului nu-i venea să creadă că a reușit să-și transforme corpul atât de frumos.

”Luam un pumn de pastile pentru tot ce aveam. Acum am uitat ce înseamnă asta și chiar sunt cea mai fericită”, a spus Mărioara.

 

Există un secret pentru a slăbi?

”Pentru mine a fost foarte ușor!” – Sunt cuvintele Mărioarei Fieraru, una dintre eroinele programului Summer Bikini Body în care participantele se antrenau câte 8 minute pe zi. 

Mărioara era sută la sută sigură că va obține un rezultat frumos, dar nu s-a așteptat nicidecum la un minus de 15 kilograme.  Mai mult ca atât, eroina noastră este fericită că acum trebuie să-și schimbe toată garderoba. De la mărimea XL a ajuns la M și se declară o femeie împlinită și fericită. 

 

”A fost cea mai bună decizie pe care am putut să o iau. Îmi aștept și croitoreasa să-mi refac câteva rochii pe care le-am cumpărat înainte de program. Fitness Mama este viața mea de acum și îi mulțumesc Inei până la infinit”, a povestit eroina.

 

Mărioara Fieraru este un exemplu demn de urmat pentru orice femeie care crede că nu poate obține rezultatul la care visează. Nu contează vârsta pe care o ai, locul unde de afli sau orice altă scuză, voința este cheia succesului. Mărioara a acceptat provocarea și spune că deși are 60 de ani, ea se simte ca la 20.

 

Apasă aici și află o altă poveste fantastică a unei femei ce a reușit să-și transforme corpul.