Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești într-un an cu 15 kilograme și să te simți minunat? Află de la Diana Chiojdeanu rețeta magică și încearcă și tu!

Disciplina este cheia succesului! O spune Diana Chiojdeanu – o eroină dedicată în totalitate proiectului Fitness Mama. La aproape un an de când se antrenează alături de Ina Kishlaru, Diana a slăbit cu 15 kilograme și se simte fantastic. Nu crede în pastile magice, crede doar în putere, curaj, tărie de caracter și multă muncă. Diana Chiojdeanu ne uimește cu istoria ei frumoasă și este gata să-ți povestească cum să obții și tu un rezultat pe măsură. Citește articolul și primește la final o surpriză!

Cum a aflat Diana de proiectul Fitness Mama

Diana Chiojdeanu are 35 de ani și locuiește în județul Prahova, România. Acum un an, Diana a înțeles că vrea foarte mult să slăbească, însă nu-și găsea motivația de care avea nevoie. Pe Ina Kishlaru a găsit-o pe Facebook și a participat într-un live organizat de ea. În acea zi, Diana a înțeles că vrea să facă parte din marea familie Fitness Mama și să-și înceapă transformarea de care avea nevoie. Ține minte cu exactitate ziua în care a început primul ei maraton și spune că este ziua ei magică.

“Primul maraton pe care l-am ales, așa cum recomandă și Ina, era Recuperare după Naștere. După 3 săptămâni am slăbit cu 3 kilograme, rezultatele au început să se cunoască, am căpătat și mai multă încredere în mine și mi-am dat seama că am făcut cea mai bună alegere”, a povestit Diana.

a slăbit

Înainte să se înscrie în Fitness Mama, Diana a recunoscut că se îngrășase progresiv și chiar nu știa cum să înceapă procesul de slăbire. La sală nu-i plăcea să meargă și nici să alerge de dimineață, astfel încât antrenamentele de 15-20 pe minute pe zi au fost colacul ei de salvare.

“Când am intrat în maraton, nu am avut niciun pic de febră. Simțeam că mușchii lucrează și auzisem că sunt exerciții pe care poți să le faci lejer și altele care să te suprasolicite, încât să simți că nu mai poți. Chiar sunt făcute atât de bine aceste antrenamente, încât nu poți să spui că faci febră și nu te mai poți mișca.”, a spus Diana.

Ziua în care a început marea ei transformare

Pe 6 iunie 2021, cântarul Dianei a arătat 77 de kilograme. Nu s-a întristat tare, ea știa că urmează o perioadă magică în care corpul ei se va transforma. Rețeta a fost una simplă: multă motivație, disciplină, 20 de minute pe zi pentru antrenamente și o farfurie sănătoasă. A pus totul în practică și a slăbit într-un an cu 15 kilograme.

“Câteodată când stau și mă gândesc nici mie nu-mi vine a crede că duceam atâtea kilograme în spate practic. Am trecut cam prin toate maratoanele și foarte mult mi-a plăcut fiecare. Nu am unul preferat, dar fiecare dintre ele a contribuit la transformarea mea. Acum, îmi doresc să lucrez mai mult la mușchii mâinilor și voi începe Siluetă de Invidiat.”, ne-a povestit Diana.

a slăbit

Se uită zilnic în oglindă și apreciază foarte mult ce vede acolo. Acum mai mult ca niciodată este fericită și mândră de ea, mai ales că toate hainele pe care cândva le purta, acum îi sunt mari. Drumul a fost unul lung, cu multe pietricele în cale, însă Diana nu s-a dat bătută. Acum, Diana este și mai fericită că toată garderoba trebuie schimbată.

“Am niște pantaloni care îmi sunt mari, adică pot să-i îmbrac, dar vin ca pe gard. Aveam o rochiță verde și m-am gândit să o îmbrac la un eveniment, eram eu curioasă să văd cum o să-mi stea. Le îmbrac eu, dar nu-mi mai vin bine, nu mă avantajează. Eu la pantaloni purtam mărimea 40, iar acum am 36, adică e o diferență destul de mare”, a spus Diana

Fitness Mama – proiectul de suflet al Dianei

Nu-și imaginează nicio zi fără antrenamentele alături de Ina Fitness Mama. Deși sunt antrenamente online, Diana spune că o simte pe Ina alături de ea și se molipsește cu energie pozitivă. Mai mult, Diana a recunoscut că datorită motivației pe care o primește în Fitness Mama, ea simte că poate face orice își dorește.

“Dispoziția Inei și felul ei de-a fi este de-a dreptul copleșitoare și moleșitoare. Cu ea chiar simți că orice lucru devine mai ușor de realizat. Uneori, în timpul antrenamentelor, eu nu mai conștientizez că de fapt în fața mea este un ecran prin care ea vorbește, pur și simplu eu simt că ea este cu mine și îmi spune ce să fac”. spune Diana.

a slăbit
Proiectul i-a transformat nu doar corpul, dar și viața. Diana se simte o campioană adevărată alături de comunitatea de femei cu care vorbește zilnic și cu care a legat prietenii frumoase. Cu zâmbetul larg pe buze, Diana Chiojdeanu mărturisește că transformarea ei nu se oprește. Aceasta este sigură, atunci când depui puțin efort și crezi în marea ta dorință, cu siguranță totul se va îndeplini.

“În primul rând, proiectul Fitness Mama mi-a adus schimbarea radicală de mentalitate. De la creier, eu zic că pleacă totul. Dacă eu îmi impun niște lucruri legate de corpul meu, eu știu sigur că pot să mi le obțin prin disciplină, printr un tonus mai bun. Anul trecut eram extrem de dezamăgită de felul cum arătam, iar când începi să ai o greutate mai mică, chiar te schimbi fundamental”, a punctat Diana.

Cadou din partea Inei Kishlaru

Dacă și tu îți dorești să obții un rezultat atât de frumos precum cel al Dianei, atunci vino în echipa Fitness Mama. Apasă pe butonul de mai jos și treci un test rapid. Acesta te va redirecționa spre Sprintul GRATUIT de 5 zile. Nu ezita, ai șansa să devii cea mai bună versiune a ta!


Apasă aici