Blog Fitnessmama.ro

Cum slăbim în post?

Cum slăbim în post? Cei mai mulți dintre noi se confruntă cu o mare problemă în perioada postului: în loc să slăbească, de cele mai multe ori se îngrașă. Iar dacă la toate acestea mai adăugăm și festinul de sărbători, avem rețeta completă pentru un început de an cu multe kilograme în plus.

Fii fără grijă însă, am pentru tine câteva sfaturi care să te ajute să treci peste această perioadă fără ca silueta ta să aibă de suferit.

Despre post

Cum slăbim ușor? Fie că e post sau nu, mereu există această întrebare. Ca să te bucuri cum se cuvine de Sărbători, recomandarea mea este să ții o dietă moderat hipocalorică înainte de Crăciun. Prin care să-ţi stabilizezi greutatea sau chiar să mai slăbeşti 2-3 kilograme. Fie că alegi o dietă special concepută pentru această perioadă, fie că ții post. Kilogramele slăbite până la Crăciun te ajută și te motivează să nu te îngrași în perioada Sărbătorilor.

Nu uita însă că postul nu înseamnă să devorezi borcane de dulceață pe pâine sau grăsimi vegetale în exces. Te invit să priveşti postul ca pe o purificare şi o detoxifiere deopotrivă a trupului şi a spiritului. De a cărei semnificație spirituală nu trebuie să uiți nicio clipă.

Cum slăbim în post? Câteva sugestii de urmat

Iată câteva sugestii care să te ajute dacă ții deja post sau te hotărăști să faci acest lucru înainte de Crăciun:

  1. Anunță-ți familia și colegiică ții post și poţi să scapi astfel de toate tentațiile aduse la birou de colegi sau de vizitatori.
  2. Alege făina de ovăzși produsele derivate, deoarece conțin fibre ce stabilizează glucoza din sânge. Și ajută la eliberarea serotoninei, care are efect relaxant.
  3. Mănâncă alimente bogate în carbohidrați cu eliberare lentă la micul dejunși la masa de prânz, nu însă și la masa de seară. Alege fasolea boabe, năutul, mazărea, lintea, pastele şi orezul de preferat integrale la masa de prânz. Alături de legume proaspete sau gătite şi cereale sau pâine integrală pentru micul-dejun.
  4. Nu uita că apa, ceaiul și supele de legume sunt cei mai eficienți aliați. Care taie pofta de mâncare, îți aduc mineralele și vitaminele de care ai nevoie. Te hidratează și te ajută să elimini surplusul de grăsime.

Cel mai bine e să ne informăm cum slăbim corect pentru a nu dăuna corpului nostru.

Cum slăbim în post. De evitat aceste greșeli!

Cum sa slabesti in post sau cum slăbim efficient poate fi una dintre acele intrebari care rasuna in mintea multora. Dar putine femei stiu efectiv ce trebuie sa manance in aceasta perioada.

Fara doar si poate ca in post nu poti slabi asa de usor. Chiar daca elimini mare parte din mancarea obisnuita. Si produsele vegetale pot ingrasa cu succes. In special daca vei face combinatii nefaste. Asa ca astazi iti vom prezenta acele greseli pe care le fac oamenii atunci cand tin post.

Cum sa slabesti in post? Multi aleg varianta de 72 de ore, interval in care beau doar apa. Totusi, pot fi probleme, in special atunci cand nu stii exact despre ce este vorba. Asa ca ne-am propus sa-ti spunem mai multe despre slabitul in post.

Daca va fi facut in mod corect, acest interval de 72 de ore poate fi o adevarata binefacere pentru trupul tau. Vei afla imediat care sunt principalele premise care trebuie avute in vedere. Desigur, nu este obligatoriu sa tii post negru. Poti incerca postul obisnuit, in care mananci mai putin si renunti la produsele animale.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Exerciții piept – atu major al seducției

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!