Blog Fitnessmama.ro

Exerciții piept – atu major al seducției

Un decolteu frumos este un atu major al seducției. Pentru a-l infrumuseta, este esential sa ai un piept ferm si musculos. Iată 5 exerciții piept super eficiente pentru a atinge scopul.

5 exerciții piept

Pompele

Iată unul din exerciții pentru piept de bază pentru a tonifia această zonă. Dar nu numai! De asemenea, ajută la întărirea umerilor, brațelor și a bustului în general. Acest lucru va tonifia silueta profund.

Exercițiul: culcată pe burtă, mâinile pe podea în linie cu umerii, capul în linie cu corpul. În vârful picioarelor, flexează-ți brațele și strânge-ți abdomenul. Apoi, revină cu o extensie a brațelor. Amintește-ți să inspiri și să expiri cu fiecare mișcare.

Poziția Rugăciune

Un exercițiu foarte simplu care întărește pectoralii pentru a afișa un piept mai tonifiat. O poți face stând, în picioare, oriunde!

Exercițiul: adu palmele mâinilor împreună în fața ta și pune antebrațele împreună. Du-te în sus și în jos. Efectuează 4 seturi de 15 până la 20 de mișcări. Vei simți, se face cald! Dar este un semn bun, înseamnă că funcționează.

Ganterele

Acest exercițiu te ajută să întărești fermitatea pieptului.

Exercițiul: ia două gantere de 1,5 până la 2 kg. Câte una în fiecare mână, stai cu brațele drepte în fața ta, apoi încrucișează-le și deblochează-le. Tempou corect: 4 seturi de 15 până la 20 de repetări.

Planșa comando – unul din exerciții piept eficiente

Nu este nevoie de echipament pentru acest exercițiu. Nu numai că ajută la tonifierea pectoralilor, ci și a brațelor și a abdomenului.

Exercițiul: în poziție planșa, sprijinită pe antebrațe, pe călcâie, picioarele drepte, extinde brațele, apoi coboară înapoi în poziția inițială. Efectuează 4 seturi de 15 până la 20 de repetări.

Exercițiul PULL OVER

Este unul din exerciții piept interior de top.  Eficient pentru construirea mușchilor pectorali și îmbunătățirea tonusului pieptului.

Exercițiul: culcată pe podea, picioarele îndoite, o ganteră în fiecare mână, brațele în lateral. Adu brațele înapoi deasupra pieptului și apoi adu-le înapoi în poziția inițială. Efectuează 4 seturi de 15 până la 20 de repetări.

Câteva secrete pentru un piept frumos

Pentru a practica un sport, 90% dintre femei poartă un sutien clasic. Totuși, acesta nu este potrivit… În timpul unei sesiuni de fitness, corpul tău suferă impacturi și șocuri care sensibilizează pieptul. Aceste inconveniente pot duce la o deformare, o lasare a sanilor. Acesta este motivul pentru care este nevoie de a purta un sutien de tip sport. Acesta permite mișcarea naturală a sânului și astfel favorizează tonifierea mușchilor suspensivi ai toracelui. Sutienul clasic poate provoca durere în timpul exercițiilor. Dar un sutien sport reduce impacturile asupra pieptului cu cel puțin 50%. Ce modalitate mai bună există de a face exerciții fizice fără durere? În plus, efectul de a doua piele este incomparabil de confortabil. Încearcă!

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Exerciții pentru abdomen bărbați și femei

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!