Blog Fitnessmama.ro

Cura de slăbire rapidă pentru oricine

Visul oricărei femei este să slăbească rapid fără mari eforturi și atunci caută diverse metode, apelează la diferite tertipuri sau cure de slăbire. Dacă întrebi un expert în dietă despre cele mai bune metode de slăbire, este posibil să obții o gamă largă de răspunsuri. Totul se petrece individual, pentru că fiecare organism slăbește în ritmul său și la timpul său.

Din păcate, oamenii petrec ore întregi încercând să găsească cel mai bun plan alimentar, cea mai nouă tendință de antrenament sau cele mai eficiente suplimente pentru pierderea în greutate. Dar de multe ori, pastilele sunt prea scumpe, dietele sunt prea complicate, iar antrenamentele sunt exagerat de extenuante.

Deci, cum găsiți o metodă de slăbit care să funcționeze cu adevărat? Un studiu științific a dezvăluit cele mai bune modalități de a slăbi. De fapt, cercetătorii au identificat trei lucruri specifice de care ai nevoie dacă vrei să slăbești rapid și eficient.

3 pași simpli în cura de slăbire eficientă ușor de ținut

1.Începe cu o activitate fizică minimă, cum ar fi mersul pe jos timp de 20 până la 25 de minute în fiecare zi. Pentru a crește rezistența mergi cu pas grăbit, apoi treci la nivelul următor și fă jogging.

2.Apelează la asistența unui profesionist instruit, cum ar fi un antrenor sau un dietetician.

3.Redu aportul caloric cu aproximativ 500 de calorii pe zi.

Când cercetătorii au evaluat rezultatele diferitelor studii privind pierderea în greutate, au descoperit că atunci când oamenii au făcut unul dintre lucrurile de mai sus, dar nu și celelalte, au avut mai puțin succes. Și chiar și oamenii care au făcut doar două lucruri au slăbit mai puțin. Oamenii care au slăbit cel mai mult au fost cei care au combinat toate cele trei lucruri: dieta, exercițiile fizice și sprijinul.

Nu subestima rolul pe care îl poate juca antrenorul în călătoria ta spre scopul final – slăbirea. Antrenorul te poate ajuta să înțelegi cum pierderea în greutate îți poate îmbunătăți sănătatea. El sau ea poate oferi, de asemenea, sprijin și recomandări altor profesioniști, cum ar fi un dietetician, care vă poate ajuta să scazi în greutate mai ușor sau pentru un specialist în sănătate comportamentală pentru a gestiona emoțiile care afectează alimentația.

Dacă mișcarea nu a fost niciodată pe placul tău și tu vrei să slăbești fără sport, ideal ar fi să consulți un nutriționist sau dietetician și să mănânci doar lucrurile de pe lista pe care o realizați împreună.

Dacă visezi la o cură de slăbire rapidă într-o săptămână să știi că cei trei pași de mai sus te vor ajuta, însă ceea ce este rapid, nu este și sănătos. Gândește-te că diploma de licență nu ai obținut-o într-o săptămână, că medalia de la matematică sau arte plastice tot nu ai obținut-o repede.

Dacă vrei să slăbești repede 20 de kg, să știi că pentru organism să piardă repede 20 de kilograme este un stres enorm. Depinde de la ce kilograme pornești, însă nici la 100 de kilograme pierderea a 20 de kilograme rapid nu este sănătoasă. Așa cum spuneam mai sus, este foarte important să ai ghidarea unui profesionist în domeniu. El va fi un sprijin moral pentru tine, vei ști că nu ești singur, iar fiecare succes este atribuit amândurora.

Nu există cea mai bună dietă de slăbit. Există voință, efort și acțiune. Nimic nu se naște din nimic, cum niciun kilogram nu a apărut din senin. Cea mai bună dietă, metodă este cea care este potrivită pentru tine și ea depinde de mai mulți factori. Important să nu te grăbești.

Dacă ți-a plăcut materialul nostru distribue să-l vadă și prietenii tăi.