Blog Fitnessmama.ro

Cură de slăbire rapidă

Cauți o cură de slăbire rapidă? Dar cine nu caută? Să admitem că ești o persoană mai cu forme sau un model de revistă. Orice categorie are nevoie mai devreme sau mai târziu de acest lucru. Dar, ce înseamnă pentru tine slăbire rapidă? Dorești să ajungi la -10 kg în 10 zile, nu? Îmi pare rău să te dezamăgesc dar, nu! Nu iese! Sau cine știe, dacă ai altă viziune asupra acestui lucru, spune-mi și mie. Dar, permite-mi să-ți garantez că dacă slăbești rapid, adaugi cu viteza luminii înapoi. Alegerea este de partea ta.

Da, da te înțeleg. Te tentează diferite diete. Doar ești femeie! E ușor să rămâi interesată de chestii ca, cura de slăbire rapidă Carmen Bruma, spre exemplu. Poate o luăm mai ușor și ne limităm la ideea de, ce înseamnă o cură de slăbire și ce înseamnă un regim echilibrat? Facem în felul următor, dacă îți aduc destule argumente, de ce nu e ok să îți chinui organismul cu foamete și prostii de genul, păi data viitoare mă asculți din prima. Eu zic că e destul de cinstit. Mai ales că ambele părți au de câștigat aici. Eu te îndrum cum să te comporți cu corpul și sănătatea ta, iar ție, nu-ți rămâne decât să continui să fii minunată.

Cura rapidă de slăbire- care este cea mai eficientă?

Am repetat-o și o mai fac. Cea mai bună cură de slăbire nu ține de înfometare și masochism. Alimentarea corectă. Unul din cei mai importanți factori. După care evident, mișcarea. Să cauți cura rapidă de slăbire este ușor. Internetul ne promite multe, poate uneori prea multe. Iar gadgeturile, acestea ne ajută la maxim în tot ceea ce facem. Începând de la calcularea caloriilor din alimente până la aplicațiile care ne servesc drept antrenori de sport.

Dacă ajungem să atingem tema unui regim, nu prea ne dăm în vânt după părerea nutriționiștilor. De ce? Nu mereu ne bucură ceea ce spun ei. Pentru că în cuvintele lor se vede necesitatea de motivație, și des ea ne lipsește. Dar, ce zici dacă îți confirm că, ei au dreptate! Cele mai mari reușite le au persoanele care ascultă de nutriționist și antrenor. Poate ție îți este mai ușor să alegi vreo cură de slăbire rapidă de post, însă chiar și ea te poate duce în eroare. Rezultatele ideale apar din muncă, exact ca și în cazul celor mai sârguincioși copii din clasă.

Cum să atingi apogeul perfecționismului

cură de slăbire rapidă

Știu, oameni perfecți nu există dar, nimeni nu te oprește să devii cea mai bună versiune a ta. Deci, uite câteva sfaturi despre cum să ai o abordare perfectă față de mâncare, mișcare și slăbire.

Mai întâi, înțelege că, cura slăbire rapidă este un concept abordat greșit de către noi. Ai nevoie să îți cunoști corpul la maxim. Află ce tip de corp ai, și începe să îl asculți. Nu te lăsa prada înfometării. Ia toate mesele  zilnice. Combină corect alimentele între ele. La micul dejun ia-ți dozele necesare de proteine și nu uita că această masă răspunde de energia ta pentru întreaga zi. La prânz, amintește-ți de beneficitatea supelor. Iar la cină, optează pentru combinații din pește, carne slabă cu legume.

Acum despre mișcare. Nu toți adoră să facă exerciții. Dacă ai un nivel de pregătire mai slab, începe de la evitarea sedentarismului. Găsește-ți un hobby, de ce nu, chiar și mersul pe bicicletă. Apoi, cînd începi a avea rezistență, poți începe cu exerciții funcționale, cardio ect.

Hidratează-ți corpul. Bea apă și ajută-ți organismul să funcționeze corect. Poți opta și pentru ceai verde antioxidant. În așa mod îți vei spori metabolismul.

Și nu în ultimul rând, combină bine alimentele între ele. Informează-te cât mai mult cu putință. Nu uita, dacă nu le combini okay, acestea pot să ducă la îngrășare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie, să-l vadă și un prieten.